ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βοηθητικό και… Παλαί

Δύο προπονήσεις απομένουν για την ΑΕΛ, προτού η ομάδα ταξιδέψει στην Λάρνακα για το σημαντικό εκτός έδρας ματς με την Ανόρθωση, το Σάββατο (1/10, 20:00).

Η πρώτη εκ των δύο, που θα γίνει το απόγευμα στο βοηθητικό, δεν θα… φέρει και το «ελεύθερο» για τους παίκτες μετά το τέλος της, αφού έχει προγραμματιστεί οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία να μεταβούν στο «Σπύρος Κυπριανού» (γνωστό επίσης σαν Παλαί ντε σπορ), για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν από κοντά την ομάδα φούτσαλ, όσοι βέβαια το επιθυμούν.

Η ανανεωμένη και με ψηλούς στόχους για φέτος daNoi ΑΕΛ Futsal, θα υποδεχθεί την Ομόνοια στις 20:30 για την 2η αγωνιστική του ποδοσφαίρου σάλας, στο πρώτο της μεγάλο ματς της σεζόν. Η στήριξη απ’ όλους είναι αναγκαία και μέσα στο «όλους», προσθέστε πλέον και τους ποδοσφαιριστές, αφού έχει γίνει η διευθέτηση ώστε η προπόνηση στο βοηθητικό να ολοκληρωθεί πριν τη σέντρα του ματς στο «Σπύρος Κυπριανού». Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Στα της προπόνησης, η ομάδα προετοιμάζεται για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» χωρίς ιδιαίτερα… θέματα, με μοναδική –δεδομένη- απουσία αυτή του Μάριου Ηλία.

Τέλος, ξεκίνησε σήμερα το πρωί η διάθεση των -1200- εισιτηρίων για τον αγώνα στη Λάρνακα, με προτεραιότητα για σήμερα στα διαρκείας τύπου «LION», ενώ από αύριο (30/09) παίρνουν σειρά τα «GATE 3». Το Σάββατο η προπώληση θα είναι «ανοικτή».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ