ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλησιάζει η έναρξη της σεζόν στην Arsenal

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι προπονήσεις σε Στρόβολο και Δευτερά

24sports team

info@24sports.com.cy

Μία εβδομάδα απομένει μέχρι την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για την επίσημη ακαδημία της Arsenal στην Κύπρο, η οποία από φέτος θα λειτουργεί με δύο σχολές στη Λευκωσία. Στη σχολή στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο θα προστεθεί και δεύτερη στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Grammar School στη Δευτέρα.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου αρχίζουν τα ποδοσφαιρικά μαθήματα της νέας σεζόν, υπό τις οδηγίες έμπειρων και εξελίξιμων νεαρών προπονητών, με τον γνωστό Άρα Πετροσιάν -πρώην ποδοσφαιριστή της Φούλαμ- να είναι ο τεχνικός διευθυντής της Arsenal Soccer School Cyprus.

Οι ποδοσφαιρικές προπονήσεις της Arsenal διέπονται από τους κανόνες και τρόπους λειτουργίας της «μαμάς» Arsenal στο Λονδίνο, με όλες τις οδηγίες εκμάθησης του σπορ να έρχονται από τα κεντρικά των «κανονιέρηδων». Εξού και το μότο «Play the Arsenal Way»TM.

Τα τελευταία χρόνια η επίσημη ακαδημία της Arsenal στην Κύπρο έχει μεγεθυνθεί ιδιαίτερα, γι΄ αυτό και η απόφαση για άνοιγμα δεύτερης σχολής στη Λευκωσία. Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον των νεαρών ποδοσφαιριστών και για τη νέα χρονιά.

Οι προπονήσεις απευθύνονται σε παιδιά γεννημένα μεταξύ 2002 και 2012. Η Arsenal Κύπρου θα συμμετέχει φέτος στο ιδιωτικό πρωτάθλημα της ΠΟΑΠ, ενώ πέραν από τους αγώνες και τις προπονήσεις, η σεζόν περιλαμβάνει σεμινάρια, εξωαγωνιστικά μαθήματα και εκμάθηση από επισκέψεις προπονητών από το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 7000 8815 και στο επίσημο page της Arsenal Soccer School Cyprus στο Facebook.


 

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση