ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σταύρος Βασιλείου: Ένα ταλεντάκι με μεγάλη προοπτική

Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ο 16χρονος μεσοεπιθετικός

"Παπάδες" κάνει με την Κ16 της ΑΕΚ ο 16χρονος Σταύρος Βασιλείου, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικότατο γρανάζι για την ομάδα της Λάρνακας ξεχωρίζοντας με την παρουσία του μέσα στο γήπεδο.

Ο νεαρός αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης ενώ μπορεί να ανταποκριθεί και ως επιθετικός κορυφής. Διακρίνεται για την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του, ενώ είναι ασταμάτητος στο ένας εναντίον ενός. Διαθέτει επίσης εξαιρετική τεχνική κατάρτιση ενώ χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο του πόδια.

Ο Σταύρος έχει εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, όντας ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με επιθετικές αρετές, ο Σταύρος είναι ιδιαίτερα συνεπής και πειθαρχημένος και στα αμυντικά του καθήκοντα, έχοντας γρήγορες επιστροφές.

Σημειώνουμε ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό της Ομόνοιας (2008), πετυχαίνοντας 20 γκολ και κατακτώντας δύο πρωταθλήματα.

Πρόκειται για έναν νεαρό με τεράστια προοπτική, ο οποίος έχει όλα τα εφόδια να προχωρήσει και να εξελιχθεί. Δουλεύει σκληρά επί καθημερινής βάσεως κρατώντας τα πόδια του στο έδαφος. Ο Σταύρος διαθέτει και τα προσόντα αλλά και τον χαρακτήρα για να πετύχει σπουδαία πράγματα, φτάνει να παραμείνει προσγειωμένος και προσηλωμένος στον στόχο του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση