
Με ανάρτησή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης ενημερώνουν για τη συνδρομή τους στο μέτωπο της πυρκαγιάς και καλούν τα μέλη τους να είναι σε εγρήγορση σε περίπτωση που χρειαστούν περισσότεροι εθελοντές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΦΑΕΛ:
«Μέλη του συνδέσμου μας βρίσκονται από νωρίς στο μέτωπο της πυρκαγιάς και μια άλλη μερίδα βρίσκεται σε εγρήγορση από την αρχή, έτοιμη να συνεισφέρει με την πρώτη ευκαιρία. Προς το παρών ενημερωθήκαμε πως δεν χρειάζονται άλλα άτομα. Καλούμε τα υπόλοιπα μέλη μας να είναι σε εγρήγορση σε περίπτωση που οι ειδικοί καλέσουν κι’ άλλους εθελοντές.
Ζητούμε από τον υπόλοιπο κόσμο να παραμείνει ψύχραιμος και να ενημερώνεται μόνο από τους αρμόδιους και όχι από τρίτους. Για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή εξέλιξη θα ενημερώσουμε».
Η ανακοίνωση των Μαχητών:
«Δίνουμε την συμπαράσταση μας σε όλους τους συμπατριώτες μας που έχουν πληγεί ή πλήγονται από την πύρινη λαίλαπα. Δύναμη στους πυροσβέστες που καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τελειώσουν το μαρτύριο σε όλες τις κοινότητες.
Θα είμαστε σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για να δούμε με πιο τρόπο θα είμαστε πιο χρήσιμοι ώστε να συνδράμουμε στις ομάδες εθελοντισμού και θα ενημερώσουμε τα μέλη μας».