ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε άνδρα ανήκουν τα ανθρώπινα οστά - «Φαίνεται να ήταν θαμμένα»

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας

Σε άνδρα ανήκουν τα οστά, τα οποία εντοπίστηκαν στην θαλάσσια περιοχή των Περβολιών σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν. Τα οστά φαίνεται να ήταν θαμμένα στην παραλία αλλά λόγω της θαλασσοταραχής βγήκαν στην επιφάνεια.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου σε σημερινές του δηλώσεις ανέφερε, «Στις 27/12/19 είχε ληφθεί πληροφορία από πολίτη ότι στην παραλία των Περβολιών εντοπίστηκαν οστά. Στην σκηνή έσπευσαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Κιτίου».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, στις 5/1 λήφθηκε νέα πληροφορία για εντοπισμό νέων οστών στην ίδια περιοχή.

Όπως ανέφερε, «όλα τα οστά είχαν σταλεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου στην παρουσία ιατροδικαστή και ανθρωπολόγου, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα οστά ανήκουν σε άνδρα».

Έχουν ληφθεί κάποια τεκμήρια από τα οστά, τα οποία έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις. Καταλήγοντας ο κύριος Χρίστου, ανέφερε πως όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα οστά να σχετίζονται με τις διακοινοτικές ταραχές του 1963.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X