ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Κορωνοϊός: Δεν βάζουμε μυαλό - Καταγγελία και αισθητικού

Καταγγελίες σχεδόν σε όλες τις επαρχίες

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Συνεχίζει τους ελέγχους η Αστυνομία στο πλαίσιο της εφαρμογής του διατάγματος του Υπουργού Υγείας για απαγόρευση συγκέντρωσης πέραν των 75 ατόμων σε κλειστούς χώρους, δυνάμει του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Την Δευτέρα (16/3) τα μέλη της Δύναμης, προχώρησαν σε συνολικά 7 καταγγελίες υποστατικών. Τέσσερις σε Πάφο και από μία σε Λάρνακα, Λευκωσία και Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, στην Πάφο καταγγέλθηκαν, ένα μπαρ, δύο εστιατόρια και ένα άλλο υποστατικό. Στην Λάρνακα καταγγέλθηκε ιδιωτικό ινστιτούτο καλλωπισμού (αισθητικός) και σε Λευκωσία και Λεμεσό, καταγγέλθηκαν καταστήματα παιχνιδιών.

Θυμίζουμε ότι, το διάταγμα τέθηκε σε εφαρμογή στις 11 Μαρτίου στο πλαίσιο του σχεδιασμού και των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και προβλέπει την απαγόρευση συγκέντρωσης και παραμονής στον ίδιο, ενιαίο κλειστό χώρο, ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσεως πέραν των 75 ατόμων συνολικά, μέχρι και την 31η Μαρτίου 2020.


Live: Θα σταματήσει η εξάπλωση της πανδημίας; – Στα 46 κρούσματα η Κύπρος


Σημειώνεται ότι σε περίπτωση παράβασης του διατάγματος και της νομοθεσίας προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι έξι μηνών ή χρηματικό πρόστιμο ή και τις δύο ποινές μαζί.

Θυμίζουμε επίσης ότι την Δευτέρα (16/3) ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Κύπρο, έφτασε στους 46. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X