ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαγωγή Λεμεσού - Εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα τα τρία παιδιά

Στο δικαστήριο αύριο ο 42χρονος για την αρπαγή των τριών παιδιών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ο 42χρονος Ιορδανός σε σχέση με την υπόθεση αρπαγής τριών παιδιών από τη νόμιμη κηδεμονία της μητέρας τους. Εκτιμάται πως είχε συνεργό και ότι θα επιχειρούσε να μεταφέρει τα παιδιά στο εξωτερικό, μέσω κατεχομένων.

Υπενθυμίζεται πως ο 42χρονος φέρεται να πήρε τα τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12, 6 και 4 ετών, από τη φύλαξη φιλικού προσώπου της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας των παιδιών, γύρω στις 19:00 χθες, κι ενώ αυτά βρίσκονταν στην περιοχή της Επίχωσης. Σήμερα εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα και παραδόθηκαν στις κυπριακές αρχές, μέσω της Δικοινοτικής Ομάδας Επαφής.

Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και προληπτικά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, από λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας, δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ο οποίος σημείωσε ότι η έντονη κινητικότητα, που επιδείχθηκε από την πρώτη στιγμή, απέδωσε καρπούς.

"Εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να έφευγε με τα παιδιά για το εξωτερικό", είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι αύριο ο ύποπτος θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Ανέφερε ότι δεν αποκλείεται ο ύποπτος να είχε συνεργό, ο οποίος να τον βοήθησε να μεταβεί στις κατεχόμενες περιοχές.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X