ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε το όχημα του - Στο νοσοκομείο 21χρονος

Η κατάσταση της υγείας του

Ο ελαφρύς τραυματισμός νεαρού ηλικίας 21 ετών είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη χτες το βράδυ στην περιοχή του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 21χρονος κάτοικος διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς, ενώ οδηγούσε χτες στις 22:00 το βράδυ το όχημα του στο δρόμο Αγίας Μαρίνας - Αργάκας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει αρχικά στο κιγκλίδωμα του δρόμου και ακολούθως να ανατραπεί σε χωράφι.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον νεαρό στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρός αυτός φέρει ελαφρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Στην συνέχεια υποβλήθηκε σε έλεγχος αλκοόλης. Ο έλεγχος αλκοόλης που του διενεργήθηκε έφερε ένδειξη 69mg αρχικά και ακολούθως 59mg.

Οι εξετάσεις για την πρόκληση του τροχαίου συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς και την Τροχαία Πάφου .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση