ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιχείρηση ΥΚΑΝ: Έσπασαν την πόρτα και μπούκαραν στο σπίτι

Υπό οκταήμερη κράτηση οι 25χρονοι

Με χειροπέδες κατέληξαν δύο νεαροί στην Λευκωσία, μετά από επιχείρηση της ΥΚΑΝ, κατόπιν πληροφορίας ότι απέκρυπταν ναρκωτικά και συγκεκριμένα κοκαΐνη και κάνναβη. Η επιχείρηση έλαβε χώρα στα Λατσιά και στην κατοχή τους εντοπίστηκαν ναρκωτικά και ύποπτα αντικείμενα που φαίνεται ότι είναι εκρηκτικοί μηχανισμοί.


Λεμεσός: Έτσι εξαπάτησαν και ξάφρισαν ηλικιωμένη


Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από την λήψη της πληροφορίας, μέλη της Υπηρεσίας έθεσαν συγκεκριμένη οικία υπό διακριτική παρακολούθηση. Γύρω στις 21:45, ένας νεαρός, ηλικίας 25 ετών θεάθηκε να εξέρχεται της οικίας φορώντας ένα χειρουργικό γάντι στο χέρι, επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα, τύπου σκούτερ, για να αναχωρήσει, ωστόσο ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας. Ο ύποπτος πέταξε στο έδαφος μια τσάντα, η οποία περιείχε 1091 γραμμάρια κάνναβης, σε τέσσερις συσκευασίες τυλιγμένες με μεβράνη, ενώ μετά από έρευνα στο σκούτερ, εντοπίστηκαν άλλα 1376 γραμμάρια κάνναβης. Τα ναρκωτικά εντός του σκούτερ ήταν μοιρασμένα σε 65 συσκευασίες, τυλιγμένες με μεμβράνη. Σε σχέση με αυτά, ο πρώτος ύποπτος είπε ότι ήταν δικά του, με τον δεύτερο ύποπτο να εκφράζει άγνοια.


Καταγγελία - Εργοδότης παρενοχλούσε σεξουαλικά υπάλληλό του


Την ίδια ώρα δεύτερος νεαρός, συνομήλικός του, που βρισκόταν στο κατώφλι, μπήκε στο σπίτι και έκλεισε την πόρτα για να εμποδίσει τα μέλη της Αστυνομίας να εισέλθουν, χωρίς να τα καταφέρει. Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα, εισήλθαν στο σπίτι και τον ανέκοψαν, αφού προσπάθησε να πηδήξει πάνω από περίφραξη και να διαφύγει. Στην κατοχή του εντοπίστηκε 1 γραμμάριο κάνναβης, ένα σπρέι επιβλαβών αερίων και ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης. Εντός της οικίας εντοπίστηκαν άλλα 11 γραμμάρια κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, δύο φωτοβολίδες και δύο αυτοσχέδιες κυλινδρικές συσκευασίες με φυτίλι, που εικάζεται ότι είναι εκρηκτικοί μηχανισμοί, γι' αυτό εστάλησαν για εξετάσεις από τους πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας.

Στο σπίτι του δεύτερου 25χρονου. όπου επίσης διεξήχθη έρευνα, εντοπίστηκε ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ η ΥΚΑΝ συνεχίζει την διερεύνηση της υπόθεσης. Το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο έκανε δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας για έκδοση διατάγματος οκταήμερης κράτησης εναντίον τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις που παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ υπολείπεται ακόμα ανακριτικό έργο. Επίσης, έχουν ληφθεί καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα, καθώς και τεκμήρια, τα οποία αξιολογούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα αρχείου

Τα νέα σημεία για τα rapid test

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ