ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΕΝΠ: Ενημέρωση για τις νέες εμφανίσεις

50 χρόνια από την πρώτη φορά που επιλέχθηκε το «βυσσινί»

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου ενημερώνει μέσω επίσημης ανακοίνωσης για τις φανέλες της σεζόν 2021-22 που θα είναι διαφορετικές, διότι είναι φτιαγμένες από πλαστικές φιάλες, ίνες και ύφασμα.

Οι άνθρωποι της ομάδας μέσω της δημοσίευσης σημείωσαν ότι συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη φορά που φορέθηκε το «βυσσινί» στην ΕΝΠ.

Αναλυτικά:

Η μεγάλη οικογένεια της ΕΝΠ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, σας παρουσιάζει τις επίσημες εμφανίσες της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

Η 1η εμφάνιση της ομάδας μας με τα 2 ιστορικά μας χρώματα βυσσινί και γαλάζιο, παραπέμπει σε άλλες εποχές!

50 ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τότε που η ομάδα μας πρωτοφόρεσε το βυσσινί χρώμα. 50 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, όταν σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο το οποίο ανήκε στους αδελφούς Παρνέρου, ο θρύλος της WEST HAM Bobby Moore τους δώρισε την τότε επίσημη στολή της ομάδας που αγωνιζόταν!

Τα 2 αδέλφια έστειλαν τις στολές στην γενέτηρα τους, το Παραλίμνι!

Από τότε μέχρι σήμερα, από σήμερα και για πάντα το βυσσινί χρώμα συνοδευόμενο με το έμβλημα μας που αποτελείτε από τον περήφανο Τσολιά και τον ιστορικό Παρθενώνα, θα συντροφεύουν όλες τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Θέλοντας να στηρίξουμε με τον δικό μας τρόπο τις προσπάθειες για ένα υγιή περιβάλλον, φέτος για 1η φορά πρωτοτυπήσαμε αφού η φανέλα της 1ης επίσημης μας εμφάνισης κατασκευάζεται από 13 πλαστικές φιάλες, ίνες, διάφορα νήματα και ύφασμα!

Στην 2η μας εμφάνιση παρουσιάζεται το άσπρο χρώμα το οποίο συμπεριλαμβάνεται στα 3 βασικά χρώματα της ομάδας μας

Η ομάδα μας αποφάσισε την συνέχιση της συνεργασίας της με την εταιρία Μacron, αφού η ποιότητα και τα πρωτότυπα σχέδια προσφέρουν μια άψογη και άκρως εποικοδομητική συνεργασία

‼️85 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ‼️

Γιατί εδώ μεγαλώσαμε,
Αυτά αγαπήσαμε. Και με αυτά θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε
50 ΧΡΟΝΙΑ ΒΥΣΣΙΝΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση