ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Πέπλο μυστηρίου...άνοιξε η γη και τους κατάπιε (pics)

Αγνοείται η τύχη τους εδώ και καιρό

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την τύχη τριών ηλικιωμένων αφού μέχρι στιγμής δεν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός τους. Πολλά είναι τα ερωτήματα που δημιουργούνται τόσο για το πού βρίσκονται σήμερα όσο και για τις συνθήκες εξαφάνισής τους.

Γιώργος Πατέρας, Ανδρέας Αγαθαγγέλου και Δημήτρης Γρηγορίου χάθηκαν, με αποτέλεσμα οι οικείοι τους να αγωνιούν για την τύχη τους.

Λεμεσός – Ήρθε για διακοπές και εξαφανίστηκε

Ο Γιώργος Πατέρας, (Ημερ. γενν.27/03/1932), από την Ελλάδα, ελλείπει από την οικία του στη Λεμεσό από τις 12/09/17. Σύμφωνα με την καταγγελία ο Πατέρας έφτασε στην Κύπρο στις 06/09/2017 για διακοπές και διέμενε στην επαρχία Λεμεσού. Στις 12/09/17 αναχώρησε μόνος του για βόλτα, χωρίς να επιστρέψει μέχρι το βράδυ και ως εκ τούτου η οικογένεια του κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.


Λεμεσός: Καταγγελία ότι πατέρας κτύπησε μαθήτριες


Παρά τις συνεχιζόμενες εξετάσεις της Αστυνομίας, μέχρι σήμερα δεν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός του. Περιγράφεται ως ύψους 1.70 με κοντά άσπρα μαλλιά. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μπλε τζιν παντελόνι και κοντομάνικη φανέλα χρώματος λαδί.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού 25805057, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Λάρνακα – Άφαντος ο Αγαθεγγέλου

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό του Ανδρέα Αγαθαγγέλου, 77 ετών, από τη Λάρνακα, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, από τις 4/7/2019.

Ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Πάφος – Δεν έδωσε σημεία ζωής ο Γρηγορίου

Απουσιάζει από την οικία του στην Πάφο από τις 19/12/19 ο Δημήτρης Γρηγορίου, 84 χρόνων.

Ο Γρηγορίου περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, εύσωμος με γκρίζα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα, ο Γρηγορίου βγήκε για τον τακτικό του περίπατο στην περιοχή Ελεούδια της Τίμης στις 19 του μήνα και δεν επέστρεψε σπίτι. Κατά την αναχώρηση του ο 85χρονος φορούσε καφέ παντελόνι και μπλε πουλόβερ.

Δηλώσεις του υπευθύνου ΤΑΕ Πάφου - «Συνεχίζουμε τις έρευνες»

Σε επικοινωνία μας με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου μας ανέφερε πώς οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό του 84χρονου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κύριου Ιωάννου, η Αστυνομία έχει στενή συνεργασία με τους οικείους του, ενώ συμπλήρωσε πως κάθε πληροφορία που φθάνει κοντά τους αξιολογείται.

Σημειώνεται πως έγινε έλεγχος και σε κλειστά κυκλώματα.

Στις έρευνες συμβάλουν περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, μέλη της Πολιτικής Άμυνας, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κουκλιών και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίου. Επίσης στις έρευνες συμμετέχει κατά διαστήματα το κλιμάκιο ανιχνευτικών σκύλων και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X