ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρόστερ…κλειστό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Με την απόκτηση των Μοχάμεντ Αμπουκάρ (32,2.08) και Τερέλ Παρκς (26,2.04). Ο Κεραυνός έκλεισε τις θέσεις στη ..ρακέτα (στις θέσεις 4 και 5 αγωνίζεται ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος είναι καθαρό «πεντάρι») και οι Στροβολιώτες,  χωρίς καμία έγνοια για το σχεδιασμό …αράζουν (λέμε τώρα) μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Όσον αφορά την εξ’ αλλοδαπής ενίσχυση, προηγήθηκε η ένταξη του Νέιτ Μπας (24,2.05) που αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4, ενώ  τα στατιστικά του δείχνουν ένα καλό σουτέρ από μακρινή απόσταση. 

Βασικός στόχος του Χριστόφορου Λειβαδιώτη ήταν να κρατήσει τον περσινό κορμό. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για μια χρονιά με ακόμη καλύτερη παρουσία από τη περσινή. Η ομάδα δεν πήρε τίτλο, αλλά είχε μια πολύ θετική και υποσχόμενη παρουσία. Λέμε, υποσχόμενη, γιατί είχε λεχθεί από την αρχή της περυσινής χρονιάς ότι πρώτιστος στόχος ήταν το χτίσιμο της ομάδας. Από τη στιγμή που ο κορμός παρέμεινε υπάρχει μια στέρεη βάση για τη συνέχιση της δουλειάς που άρχισε.  Άρα οι προϋποθέσεις αυτή τη χρονιά είναι καλύτερες.   

Πέραν των προαναφερθέντων, το υλικό αποτελούν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Κεν Μπάρκερ, Ρον  Ρος, Γιώργος Θεοχαρίδης, Νίκος Στυλιανού,  Γιώργος Νεοφύτου, Παναγιώτης Μάρκου, Σάιμον Μιχαήλ, Παναγιώτης Δουκανάρης, Ορέστης Ανδρέου, Παύλος Σταυρινίδης (οι τρεις τελευταίοι βρίσκονται με την Εθνική Κ18 στα Σκόπια ). 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση