ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα σσήσει ο Αβέρωφ την καριέρα του ή οι δημοσκόποι τα πτυχία τους;

Ο μονοδιάστατος γαλάζιος προεκλογικός αναθάρρησε τον Μαυρογιάννη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΔΗΣΥ- ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ

Σ’ αυτό τον κυκεώνα του προεκλογικού αγώνα που δεν ακούσαμε πολλά για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ των Προεδρικών εκλογών και τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία, αλλά οι υποψήφιοι και τα Μέσα μαζικής Εξημέρωσης ασχολήθηκαν περισσότερο με την παραπολιτική και κάμποσους τύπους που περιφέρονται στα εκλογικά επιτελεία και αίφνης εμφανίζονται σαν ειδήμονες των πολιτικών κατευθύνσεων - πεποιθήσεων, προτιμήσεων και αναλύσεων, παρακολουθήσαμε και το νέο επεισόδιο με την επίθεση από το εκλογικό επιτελείο του Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, κατά των δημοσκόπων-εκλογολόγων.

Η προσπάθεια αποδόμησης των δημοσκοπήσεων από τον ίδιο τον Αβέρωφ παίρνει διαστάσεις προσωπικού στοιχήματος, αφού πλέον ξεπέρασε την στιγμιαία έξαρση του βουλευτή ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΙΠΛΑΡΟΥ κατά του εκλογολόγου ΝΑΣΙΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ και πήρε γενικευμένη μορφή.  Η ατάκα του Προέδρου του ΔΗΣΥ σε εκλογική συγκέντρωση ότι «οι δημοσκόποι θα σσιήσουν τα πτυχία τους» βάζει ακόμη ένα στοίχημα σ’ αυτές τις εκλογές. Ποιος θα κερδίσει την κόντρα; Οι δημοσκόποι που δείχνουν για το ντέρμπι πρώτης Κυριακής (όσοι μας παρακολουθείτε το γράψαμε-επισημαίναμε από τον περασμένο Οκτώβριο- Νοέμβριο και αρκετοί γαλάζιοι το αμφισβήτησαν και οι κόκκινοι το θεώρησαν…προβοκάτσια) που θα εξελιχθεί μεταξύ ΑΒΕΡΩΦ - ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ή από την άλλη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και οι παρατρεχάμενοι του που θεωρούν ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ την είσοδο στον Β’ γύρο; ΟΔΥΝΗΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.

ΕΒΛΑΨΕ Η ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΧΤΑΡΜΑΔΩΝ

Πάντως οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν το σημαντικό και αξιομνημόνευτο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, πέραν από τα νούμερα και τις κατατάξεις. Ότι ο Αβέρωφ με την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που ακολούθησε για να ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ τους Συναγερμικούς και περιείχε επιθέσεις και κόντρες κατά κύριο λόγο με όσους επέλεξαν ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ (καταγράφεται γύρω στο 30% Συναγερμικών που ψηφίζουν ΝικΧρι). Πρωτίστως δε, ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΟΝΤΑΣ τις γέφυρες με ΔΗΚΟικούς-ΕΔΕΚίτες-ΔΗΠατζήδες και εσχάτως και κυνηγούς, που αποκαλούσε αχταρμάδες και τυχοδιώκτες που ψάχνουν την εξουσία, ΕΚΛΕΙΣΕ τις ΚΑΝΟΥΛΕΣ ψήφων του κέντρου… Ο μονομερής – μονοδιάστατος προεκλογικός αγώνας που κατάντησε κάποιες στιγμές και ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ, με συνεχείς επιθέσεις αποδόμησης των αντιπάλων και όσων εξέφραζαν άλλη άποψη, οδήγησε σε αδιέξοδο τον Αβέρωφ και το κονκλάβιο του.

ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΕ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία στον καταδικασμένο μέχρι εκείνο το διάστημα σε ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, να επανακάμψει και χωρίς κινήσεις υψηλής πολιτικής, να απευθυνθεί αυτός στους ψηφοφόρους του κέντρου, αφού ο Αβέρωφ και το επιτελείο του σώνει και καλά ήθελαν να επαναπατρίσουν, ΜΟΝΟ τους Συναγερμικούς που έφυγαν από το γαλάζιο μαντρί της Πινδάρου. Η προοπτική του Β’ γύρου, προσέφερε στήριγμα – ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, αλλά και ΚΙΝΗΤΡΟ στο παραπαίον-χαμένο και αλληλοσπαρασσόμενο, μέχρι εκείνη την στιγμή επιτελείο Μαυρογιάννη να ανασάνει και να πολεμήσει, έτσι ώστε να προσφέρει στιγμιαία χαρά και ευτυχία στο ΑΚΕΛ, τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και στο δασκαλούι που το Αγρό. Προφανώς και με την είσοδο του Μαυρογιάννης στον Β’ Γύρο όλα θα καλυφθούν κάτω από το κόκκινο χαλί και ο Στεφάνου και η παρέα του θα προβάλουν ως επίτευγμα την νίκη επί του Αβέρωφ, θα προσδώσουν μια ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ, παραπέμποντας στα ποσοστά τους, τα οποία ποσοστά θα είναι αυξημένα σε σχέση με αυτά που πήρε το ΑΚΕΛ στις βουλευτικές εκλογές και όλα θα είναι καλά. Θυμίζουν κάποια ομάδα που πηγαίνει στον τελικό Κυπέλλου και ηττάται με 5-0 και επικαλείται την καλή εμφάνιση και την προσπάθεια. Η ήττα όμως παραμένει οδυνηρή και το κόμμα θα μείνει άλλα πέντε χρόνια εκτός εξουσίας. Τα υπόλοιπα είναι έπεα πτερόεντα. 

Η ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΔΗΣΥ- ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ- ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ

Α, κι αν κάποιοι στο ΑΚΕΛ και στο επιτελείο Μαυρογιάννη έχουν την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ - ΟΥΤΟΠΙΑ, ότι θα γίνει ΥΠΕΡΒΑΣΗ και θα τους ψηφίσουν στον Β’ γύρο οι Συναγερμικοί, πικραμένοι από τα συμβάντα στον προεκλογικό αγώνα, πλανώνται πλάνην οικτράν. Η εξουσία είναι ΜΕΓΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ. Άσε που θα διατάξει και Βούδας από το Προεδρικό ΝΙΚΑΡΟΣ-ΝΙΚΑΡΟΣ. Όσο για την κόντρα Αβέρωφ - δημοσκόπων, παραπέμπει στην αντίστοιχη ατάκα όπου η ΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, σε μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές της εμφανίσεις στη σειρά του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΑΚΚΑ «βουράτε γειτόνοι», αναφωνούσε, «εν να σσιήσω το μαγιό μου».

Η ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ - ΠΕΡΔΙΚΗ - ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ

Ου σας φοβήθηκαν πάρα πολύ η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και οι λοιποί Πράσινοι που τους προειδοποιήσατε ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΘΕΟΠΕΜΤΟΥ- ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ - ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΔΙΚΗ και λοιποί ηγέτες των Οικολόγων, ότι δεν πρέπει να συμμετάσχουν στον προεκλογικό υπέρ κάποιου υποψηφίου. Την επομένη η Ατταλίδου, φοβισμένη απ’ αυτά που είπατε, βγήκε σε τηλεοπτικό παράθυρο του ΡΙΚ για να υπερασπίσει την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη και το βράδυ, κάθισε στην πρώτη σειρά σε προεκλογική συγκέντρωση Μαυρογιάννη. Τόσο τρόμο της προκαλέσατε… Εσείς δεν είστε κόμμα Παμπίνο Θεοπέμτου, αλλά σουβλιτζίδικο, που παραγγέλνει και παίρνει ο καθένας ότι γουστάρει. Σιγά-σιγά όμως μην σκίσετε κάτι από την πειθαρχία που επιβάλατε. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ

Πάντως η Ατταλίδου ετοιμάζει τα κόκκινα της και στις Ευρωεκλογές θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ αφού προηγουμένως σας αλώσει το κόμμα και τους ψηφοφόρους. Πάει και ο Περδίκης σε εκδήλωση των Οικολόγων και είναι μόνος του με το πράσινο καπελάκι. Κανείς άλλος. Έχουν πλάκα τελικά οι Πράσινοι του Κυπριστάν. Α, και η συζήτηση με την κρατική χορηγία σας αφορά. Εσείς ούτε έχετε, ούτε στηρίζετε κάποιο υποψήφιο. Την ευαίσθητη σε θέματα ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ δεν ακούσαμε να πει κάτι. Τώρα εν της παπαθκιάς τα ξύλα λένε στα χωριά μας, κι εσείς Αλέκα μάλλον είστε πρεσβυτέρα όταν σας βολεύει.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΜΠΛΑΚΤΖΟΝ

Μόλις γλίτωσε το αλλεργικό σοκ ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ βλέποντας στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ του μεγάλου ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΣΙΑ, την φωτογραφία του σε κόκκινη σημαία με το σύνθημα «αντίσταση λαέ». Α, Παναγία μου αναφώνησε και έκανε την κίνηση, όταν δεις κάτι που σου προκαλεί ανακατωσούρα. Είπαμε ότι τον στηρίζετε ρε παιδιά , αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι ΔΕΞΙΟΣ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ ΑΚΕΛ, ΑΠΟΕΛίστας, γόνος μέλους της ΕΟΚΑ και συνεργάτης του Στρατηγού Γρίβα, βαθιά θρησκευόμενος, Ευρωπαϊστής και ακραίος καπιταλίστας. Ε, μην συγχέουμε τα σύμβολα και είναι προσβολή και στους κουμουνιστές που πάλεψαν κάτω από το κόκκινο λάβαρο.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΣΛΑΠΑΤΑ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ

Μάθαμε ότι η Πρόεδρος της Βουλής, που συμμετέχει ενεργά στον προεκλογικό αγώνα, ΤΣΑΛΑΠΑΤΩΝΤΑΣ τον θεσμικό της ρόλο, αφού σήμερα θα είναι και Προεδρεύουσα του κράτους, διανέμει πιστοποιητικά καλού γεωργού. Αυτή η παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις που προσκαλείται και η συνεχής εμφάνιση στις τηλεοράσεις μπορεί και να οδηγήσει στην κατηγορία με τους άλλους τηλεοπτικούς μαϊντανούς. Αυτοί που σου κάνουν το πρόγραμμα αντιλήφθηκαν ότι είσαι δεύτερη τη τάξει και πρέπει να κάνεις μετρημένες και ουσιαστικές παρουσίες; Ότι είσαι απλό κορίτσι του λαού το εμπεδώσαμε ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Περιμένουμε και άλλα τώρα.

Ήντα τζιαρούς εφτάσαμε. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ να είναι εκφραστικό όργανο του ΔΗΣΥ και να μάχεται αδιαλείπτως υπέρ γαλάζιων βωμών και εστιών. Καλά ότι είναι κυβερνών κόμμα ο ΔΗΣΥ, της Κυβέρνησης ΝΙΚΑΡΟΥ που πυροβολείται καθημερινά δεν είναι ο ορισμός του οξύμωρου σχήματος; Ή ποιος σας ρωτά, γιατί ποιος θα καταλάβει…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τελικά η Δικαιοσύνη έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Σήμερα 16.1.2023 εκδικάζεται στο δικαστήριο προσφυγή του πρώην Γενικού Διευθυντή του ΡΙΚ ΜΑΡΙΟΥ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ που εκκρεμεί από το 2002. Μπορεί και να χαρακτηρισθεί σαν η δεύτερη μεγαλύτερη εκκρεμότητα μετά το Κυπριακό. Α, και τώρα που θυμηθήκαμε. Ξέρουμε ότι ο Τσώκος του κουβαραστράδικου (Γ.Δ. του ΡΙΚ) και ο Μιχάλης ο λογιστής , (Πρόεδρος του Δ.Σ) είναι εναντίον της Ένωσης με την Ελλάδα, αλλά το ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ χρήζει μνημόνευσης από το κρατικό κανάλι, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων.

ΥΓ. Για να μην πιαστείτε εξ απροόπτου και κάποιοι να σφυρίζουν αδιάφορα να πληροφορήσουμε ότι ο ΜΠΟΥΡΛΑΣ της PFIZER, αυτός ο θεόσταλτος κύριος, δεν προσέρχεται σε Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να ρωτηθεί περί των εμβολίων του κορωνοιού. Και ακόμη ο Ευρωπαίος εισαγγελέας εξετάζει γραπτά μηνύματα που αντάλλαξαν, την εποχή που μας έκλεισαν στα σπίτια, ο Μπουρλάς με την Πρόεδρο της Κομισιόν την κ. ΟΥΡΣΟΥΛΑ Φον ντερ Λάιεν, που παίρνει 32 χιλιάδες Ευρώ τον μήνα, που πληρώνουμε όλοι εμείς οι μακάκες… Α, μην περιμένετε να πληροφορηθείτε κάτι από τα Μέσα Μαζικής εξημέρωσης και ειδικά τους μαρκουτζοφόρους .Πάνε όλοι ταξιδάκια ΔΩΡΕΑΝ από την Ε.Ε στις Βρυξέλλες και το Στρατσβούργο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση