ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συμμαχία ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ, Λάρνακα - Στρόβολο, Φαίδωνας VS Εύρος Λ.

Αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των ηγεσιών - Τσίγκη ψηφίζει ο ΔΗΣΥ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΕΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

• Με ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ (υπαίθρια αγορά που συνήθως λειτουργεί σαν παλιατζίδικο), προσομοιάζει η κατάσταση στα εσωκομματικά, σε σχέση με την υπόδειξη υποψηφίων για τις Δημοτικές εκλογές . Εν γένει η όλη κατάσταση περιγράφεται επαρκώς, στο ομώνυμο άσμα του ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΙΜΟΥ και στους στίχους «κι η φαντασία μας έχει χαθεί / την ξεπουλήσαμε στο γιουσουρούμ / για ένα κοστούμ, για ένα κοστούμ / την ξεπουλήσαμε στο γιουσουρούμ /μας εκτελούνε με ντουμ-ντουμ / κι εμείς ξεπουλιόμαστε στο γιουσουρούμ / Ταρατατζούμ για ένα κοστούμ». Προφανώς, ο αδικοχαμένος σε νεαρή ηλικία ροκ αοιδός το ερμήνευσε με άλλη αφορμή, ωστόσο η κατάσταση που περιγράφει αποτυπώνεται και στο Κυπριστάν, με τις διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές.

• Όπου οι ηγεσίες των κομμάτων, με τις ΑΛΛΟΠΡΑΣΑΛΛΕΣ αποφάσεις τους με τις οποίες καταδεικνύουν και το εύρος των δυνατοτήτων τους, ΑΓΟΝΤΑΙ και ΦΕΡΟΝΤΑΙ από τις επιθυμίες των δελφίνων που προαλείφονται για τις Δημαρχίες και μετέρχονται όλων των μεθόδων για να ικανοποιήσουν την εγωπάθεια τους. Σ’ όλα αυτά οι ηγεσίες των κομμάτων παραμένουν αδρανείς και μεταλλάσσονται καθημερινά, μένοντας εκτεθειμένες στα μάτια των πολιτών, οι οποίοι με ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ διαπιστώνουν την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ των ηγεσιών και φυσικά οι προσδοκίες τους, για ένα καλύτερο μέλλον αποδεικνύονται ψευδαισθήσεις... Ωστόσο θα αμολήσουν το γνωστό ΑΦΗΓΗΜΑ - ΠΑΡΑΜΥΘΙ - ΨΕΜΜΑ – ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΙΑ, ότι δήθεν οι αποφάσεις παίρνονται με γνώμονα το καλό των τοπικών κοινωνιών.

ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ (ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ) ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

• Ε, αφού ήταν έτσι γιατί δεν τους αφήνατε να επικυρώσουν από την αρχή οι επαρχιακές σας επιτροπές και κάνατε ΠΑΖΑΡΙΑ με τους πολιτικούς σας αντιπάλους, ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ τις στρατηγικές σας (ποιες;) και προκαλέσατε αναστάτωση εδώ και αρκετό καιρό; Οι ΕΧΘΡΟΙ ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ, που ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ καθημερινά, θα ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ για να προωθήσουν ημέτερους σε μεγάλους Δήμους, ενώ ο ΔΗΣΥ ΑΠΕΤΥΧΕ να υλοποιήσει τον στρατηγικό στόχο που έθεσαν ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ για συμμαχία με το ΔΗΚΟ και ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ του ΑΚΕΛ. Τελικά, απομονώθηκαν οι ίδιοι από την βάση τους και έχασαν την ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ στο πρώτο δύσκολο τεστ, παραπέμποντας σε δημοσκοπήσεις και άλλα φληναφήματα για επιλογή των καλύτερων στα ψηφοδέλτια του κόμματος. ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ δε με άγαρμπο τρόπο με οφθαλμοφανές πολιτικό τρικ και τον φίλο τους κόκκινο ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ να παρουσιαστεί σαν νέος Μακάριος.

• Όταν αντικρύσουν το αποτέλεσμα στις κάλπες ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ εξιλαστήρια θύματα και δικαιολογίες, άπαντες οι ηγέτες των μεγάλων κομμάτων ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ. Ας κοιταχτούν ΜΟΝΟ στον καθρέφτη. Αν δε πανηγυρίσουν για τα 24-25% ή την τέταρτη θέση και το 9% το ΔΗΚΟ που θα συγκεντρώσουν και δηλώσουν ευχαριστημένοι, προφανώς είναι και θέμα δυνατοτήτων, φιλοδοξιών και αντιλήψεων. Καταφέρατε να ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙΤΕ αγαπημένοι μου και σας το λέμε ευθαρσώς, γιατί οι κολαούζοι σας, τα κονκλάβια σας και οι δημοσιογράφοι που σας ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ δεν ΤΟΛΜΟΥΝ, να σας τα εκφράσουν…

ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ, ΤΣΙΓΚΗ ΔΗΣΥ-ΔΗΠΑ-ΕΔΕΚ

• Πάμε στο προκείμενο που ενδεχομένως να είναι και δευτερεύον. ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ παρά το ότι καβγαδίζουν στο κοτέτσι ολημερίς, θα ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ στους Δήμους Στροβόλου-Λάρνακας, με ενδεχόμενο να επεκταθεί η συνεργασία και σε άλλους δήμους. Τώρα, βάσει ποιων προγραμμάτων και ποιας κοινής συνισταμένης, ιδεολογικής και πολιτικής άστε τα... ψιλά γράμματα. Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ τους περιορίζεται στα απαραίτητα. Λοιπόν στον μεν Δήμο Στροβόλου θα στηριχθεί ο ΔΗΚΟικός ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ, ο οποίος έχει προσβάσεις στο ΑΚΕΛ λόγω γάμου, αφού τυγχάνει γαμπρός του πρώην Υπουργού Συγκοινωνιών επί διακυβέρνησης Χριστόφια, αείμνηστου ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Οπόταν, θα χρυσώσουν το χάπι στους θαμώνες του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ Στροβόλου και των άλλων λαϊκών οργανώσεων ότι ψηφίζουν κάποιο που είναι συγκεκαλυμμένα δικός τους. Έτσι και ο ΔΗΣΥ καταλήγει στην στήριξη του στελέχους της ΔΗΠΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΓΚΗ, ο οποίος θα πάρει και τις ψήφους της ΕΔΕΚ. Ο δε νυν Δήμαρχος ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ θα παλέψει μόνος του, αφού η δήθεν στήριξη του, αλλά και η φημολογία περί υπουργοποίησης του από τον Πρόεδρο ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, τον ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΑΝ. Κάηκε δε από τις τοπικές επιτροπές ΔΗΣΥ Στροβόλου που διεμήνυσαν στην Αννίτα Δ., ότι ψηφίζουν ΑΚΕΛικό, αλλά όχι το επιφανές μέλλος της πλατφόρμας του ENGLISH SCHOOL.

ΕΠΝΙΞΕ ΤΟΥΣ ΔΗΚΟικούς ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΥΡΑ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - Η ΕΔΕΚ ΨΗΦΙΖΕΙ ΒΥΡΑ – ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΓΑ ΔΗΣΥ

• Όσον αφορά τον Δήμο Λάρνακας, θα δώσουν την ψήφο τους στον ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ κι αφού πρωτίστως ΕΠΝΙΞΑΝ τις όποιες επιθυμίες και προσπάθειες δικών τους στελεχών (ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ - ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ) να είναι υποψήφιοι. Φοβερό, ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ και το Πριγκιπάτο μετά κονκλαβίου - που ακούνε ΑΚΕΛ και βγάζουν σπυράκια, να μετέρχονται παρασκηνιακών μεθόδων για να ψηφιστεί το κόκκινο Αντρικκούι. Από πλευράς ΔΗΣΥ, όπως προαναφέραμε μετήλθαν πολιτικό τρικ με στόχο να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΊ ο κόκκινος Δήμαρχος Λάρνακας, αφού η κουμπαριά της Αννίτας Δ. με τον λιπώδη επικοινωνιολόγο του ΒΥΡΑ, δεν άφηναν περιθώρια επιλογών. Αν και οι πληροφορίες της ΞΥΠ λένε ότι η Αννίτα Δ. και η οικογένεια της θα ψηφίσουν στην κάλπη Βύρα, εντούτοις λόγω των δεσμεύσεων της να μην συνεργαστεί με ΑΚΕΛ, έριξε στην μάχη σαν ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ τον ΧΑΡΗ ΜΙΛΛΑ. Καλά δεν θεωρεί ΗΤΤΑ στην πόλη της η Αννίτα Δ. να εκλέξει αμαχητί κάποιον πολιτικό της αντίπαλο; Εκτός κι αν η προεκλογική για τις Προεδρικές εκλογές του 2028 άρχισε από τώρα (Ουπς ήρεμα).

• Φυσικά για να εδραιωθεί ο Βύρας σαν νέος Μακάριος, αναγκάστηκαν να μετέχουν σε ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΛΦΑ (καλημέρα στον Ιάκωβο Ι.- Κάτια Σ). Οι οποίοι εξήγγειλαν υποψηφιότητα του βουλευτή της ΕΔΕΚ ΑΝΤΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ο οποίος τους διέψευσε και οι ίδιοι την επομένη τον φιλοξένησαν για να εξαγγείλει ότι θα στηρίξει Βύρα. Πάντως απόφαση η ΕΔΕΚ σε συλλογικά όργανα για να στηρίξει Βύρα δεν πήρε αλλά ο Αντιπρόεδρος της Αποστόλου, εκφράστηκε υπέρ του συμπολίτη του. Σε μια άλλη εξέλιξη φαίνεται ότι παρά το σαφές προβάδισμα στην ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ του ΔΗΣΥ για την θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου που είχε ο Δήμαρχος Αραδίππου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, εντούτοις στην γαλάζια πολυκατοικία σκέφτονται να τον ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ και με συμμαχίες να ψηφίσουν τον Διευθυντή του ΣΑΛ ΑΓΓΕΛΟ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. Καλά αραδιππιώτικα κρασιά.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΕΥΡΟΣ Λ. ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΦΑΙΔΩΝΑ

• Για δε την Πάφο η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ με σημαιοφόρο τον βουλευτή του ΔΗΚΟ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΣΑΒΒΙΔΗ φαίνεται να χαλάει τα σχέδια του Πρίγκιπα. Οι Πάφιοι ΔΗΚΟικοί επιθυμούν να αντιπαραταχθούν στον ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ που φαίνεται ότι θα υποστηριζόταν από ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ. Ωστόσο, δεν υπολόγισαν ότι ο ογκώδης Χρύσανθος Σ. θα είχε άλλες επιλογές και κοινοποίησε την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση των Παφιτών να στηρίξουν τον πρώην δημοτικό σύμβουλο ΕΥΡΟ ΛΟΙΖΙΔΗ. Εκμεταλλευόμενοι και τις διαμάχες του Φαίδωνα με αρκετούς Συναγερμικούς θα στηρίξουν τον νεαρό Εύρο Λ. ευελπιστώντας ότι θα αποκαθηλώσουν τον νυν Δήμαρχο. Φαίνεται ότι για την Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου να προκρίνεται η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ο οποίος επίσης ψηφίζει Εύρο Λοιζίδη, όπως και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Πάφου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΖΑΡΟΣ), ενώ για την Αντιδημαρχία τον πρώην βουλευτή ΔΗΚΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΙΤΤΟΚΟΠΙΤΗ. Το δε ΑΚΕΛ δυσκολεύεται να ψηφίσει ΦαιΦαι και φαίνεται να οδεύει προς την Έπαρχο Πάφου ΜΑΙΡΗ ΛΑΜΠΡΟΥ. Τα χάπια μου τα Παφίτικα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Λόγω του ότι στην εκπομπή αμυχές του OMEGA, o παρουσιαστής είναι επιλεκτικός στα μηνύματα που μεταδίδει, να σας μεταφέρουμε κάποιο που δεν ακούστηκε λόγω λογοκρισίας. Λοιπόν, στο τηλεοπτικό πάνελ για να κατακεραυνώσουν τον τόπο τους και να συμβάλουν στο ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ για κάποιες αποκαλύψεις δημοσιογράφων περί ξεπλύματος ρωσικού χρήματος, ήταν τρεις ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, σοφοί του Κυπριστάν. Και αφού από καθέδρας ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΑΝ τον ΝΙΚΑΡΟ, ως τον υπαίτιο για τα ρεζιλίκια ξέχασαν να μας πληροφορήσουν και για τις διασυνδέσεις τους με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο μεν ερευνητής ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ διετέλεσε ΠΡΩΤΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΝΙΚΑΡΟΥ την περίοδο των αποκαλύψεων, ο ακαδημαϊκός ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΕΝΙΟΣ, υποψήφιος Ευρωβουλευτής το 2014 με το ΔΗΣΥ, ήτοι το κόμμα του ΝΙΚΑΡΟΥ (μάλιστα απαιτούσε από την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ να παραιτηθεί για να μεταβεί αυτός στον παράδεισο των Βρυξελλών) η δε ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ ήταν εκπρόσωπος τύπου της Ε.Ε της οποίας ήταν μέλος ο ΝΙΚΑΡΟΣ και τότε δεν έβγαζε άχνα. Ο δε παρουσιαστής ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΤΗΣ έπινε συχνά το καφεδάκι του-ουισκάκι του ενίοτε, στο Προεδρικό με τον ΝΙΚΑΡΟ..Ε, μην μας νουθετούν οι ΥΠΗΡΕΤΕΣ του ΝΙΚΑΡΟΥ. Έλεος δηλαδή. Εμείς πάντως στην δεκαετία ΝΙΚΑΡΟΥ δεν μπορούσαμε να περάσουμε ούτε από το παρακείμενο κυκλικό κόμβο. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με τους ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση