ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρίγκιπας για Χριστοδουλίδη: «GOD SAVE ΝΙΚ» - Θεσμική βαναυσότητα Γ. Ελεγκτή - Βουλής

Δεν δέχεται ήττα ο Γ. Ελεγκτής και μιλάει για παραδικαστικό κύκλωμα - Η εφεύρεση του Πρίγκιπα έσωσε ΔΗΚΟ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ
• Τι Πριγκιπικό ποίημα κι αυτό. Φοβερή ατάκα του ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ που παραπέμπει σε ιδιαίτερους συνειρμούς και αποτυπώνει εν πολλοίς και την κατάσταση που βρίσκονταν τα κόμματα της συμπολίτευσης, προτού ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ότι η μοναδική διέξοδος και ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ τους είναι ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. «Αν δεν υπήρχες θα έπρεπε να σε εφεύρουμε» είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Ν. Παπαδόπουλος κατά το Καταστατικό συνέδριο του ΔΗΚΟ, με μια δόση ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ, αλλά συνάμα και απεικόνιση της κατάστασης που βρίσκεται το Πριγκιπικό κόμμα και το Πριγκιπάτο. Προφανώς και ήθελε να καταδείξει ο Πρίγκιψ ντε λα Στρακκέ ότι χωρίς ΕΞΟΥΣΙΑ για μια ακόμη πενταετία το ΔΗΚΟ θα είχε σοβαρά προβλήματα, με τον κίνδυνο ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ να ελλοχεύει…Πληροφορίες της ΞΥΠ από τον ανεμογάμη πράκτορα ότι εκτός κειμένου και παρασυρόμενος από την στέψη των ομολόγων του της Αγγλίας ο Πρίγκιπας θα αναφωνούσε «GOD SAVE ΝΙΚ» διερευνώνται…

• Κατά αντίστοιχο τρόπο και η ΕΔΕΚ που θα αντιμετώπιζε γενικότερα προβλήματα επιβίωσης χωρίς εξουσία, με δεδομένο ότι η εσωκομματική κατάσταση ήταν ΑΘΛΙΑ και η διάσπαση του κόμματος …δεδομένη. Φυσικά, ούτε η ΔΗΠΑ που απολάμβανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ από τα ΝΙΚΑΡεια Κυβερνητικά θέλγητρα, θα μπορούσε χωρίς διορισμούς ΗΜΕΤΕΡΩΝ σε πολιτειακά αξιώματα να είχε ιδιαίτερες προοπτικές καθιέρωσης στο πολιτικό σκηνικό του τόπου. Έτσι και ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ με την υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη, την οποία εκ των πραγμάτων ΕΦΗΥΡΑΝ και οι ΔΗΠΑτζήδες, έστω και με την συνύπαρξη τους με το ΔΗΚΟ. Μην ξεχνάμε την επισήμανση της στήλης ότι η ΔΗΠΑ αποτελεί το ΓΕΝΟΣΗΜΟ του ΔΗΚΟ και ως εκ τούτου έχουν αρκετά κοινά, αλλά και ιδιαίτερους ανταγωνισμούς.

• ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΟΝΤΑΙ

Προφανώς και ήθελε να καταδείξει ο Πρίγκιψ ντε λα Στρακκέ ότι χωρίς ΕΞΟΥΣΙΑ για μια ακόμη πενταετία το ΔΗΚΟ θα είχε σοβαρά προβλήματα, με τον κίνδυνο ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ να ελλοχεύει

• Οπόταν, ευκαιρίας δοθείσης το διακήρυξε και επίσημα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, περί του ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, απευθυνόμενος και στο δικό του ακροατήριο και σε όσους μεμψιμοιρούν περί ΤΥΦΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ της Κυβέρνησης . Τράβηξε την γραμμή ο Πρίγκιπας και όσοι παρεκκλίνουν προφανώς και θα έχουν να αντιμετωπίσουν την μήνη του και σταδιακά θα περιορίζονται , ενώ σε κάποιο στάδιο θα ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΟΥΝ. Τα πράγματα τα τοποθέτησε σε μια σειρά ο Πρίγκιπας, μπορεί να ρίσκαρε πολλά, αλλά πλέον όλοι οι ΔΗΚΟικοί ξέρουν που πρέπει να βαδίσουν. Στον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚό δρόμο και ότι ήθελε προκύψει…Μην ξεχνάμε, γιατί παραβλέπεται επιμελώς μια ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο Πρίγκιπας και το ΔΗΚΟ ΚΕΡΔΙΣΑΝ τις Προεδρικές εκλογές, ρίχνοντας τεράστια ΖΑΡΙΑ, αφού κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει σαν ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ- ΕΠΙΛΟΓΗ, να στηρίξεις υποψήφιο ανεξάρτητο που δεν είχε πίσω του κάποιο εκ των ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ Παραβλέπουμε όλοι μας, ότι θεωρείτο ΑΞΙΩΜΑ στο Κυπριστάν ότι χωρίς στήριξη ενός εκ των μεγάλων κομμάτων δεν είχες πιθανότητες επιτυχίας. Ε, μα να μην υποτιμούμε ΒΑΝΑΥΣΑ και την πραγματικότητα.

ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΔΗΚΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ

• Τώρα για την υλοποίηση των φιλοδοξιών του Πρίγκιπα θα το διαπιστώσουμε στο προσεχές μέλλον. Δεν τον πήραν δα και τα χρόνια μπορεί να περιμένει και την σειρά του και ως κόμμα εξουσίας μπορεί να χτίσει και για το δικό του μέλλον. Όλα είναι πιθανά και φυσικά αν ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ και τις συγκυρίες με τους ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ – ΧΑΜΕΝΟΥΣ στο πολιτικό σκηνικό Συναγερμικούς και τους ΑΚΕΛικούς που μένουν πάλι χωρίς εξουσία μπορεί να αυξήσει και τα ποσοστά του. Χρειάζεται ωστόσο, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, αλλά και αποφυγή λαθών και κυρίως ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ, λόγω των επιθυμιών αρκετών στελεχών να πάρουν ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΝΙΚΑΡΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ ΟΔΥΣΣΕΑ

• Μπορεί να αποκληθεί και ΘΕΣΜΙΚΗ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ του Γενικού Ελεγκτή, ο οποίος συνεπικουρούμενος από την Βουλή προβαίνει σε πράξεις που ΤΣΑΛΑΠΑΤΟΥΝ αξιοπρέπεια ΘΕΣΜΏΝ-πολιτών. Στην πολιτική που δραστηριοποιείται ΕΠΙΤΥΧΩΣ ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, θα πρέπει να παραδέχεται και τις ΗΤΤΕΣ και να μην επιτίθεται κατά πάντων, με ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ (παραχώρηση θέσεων σε φίλους- συγγενείς) του ΝΙΚΑΡΟΥ είναι δεδομένος – καταγραμμένος και χιλιοειπωμένος και από εμάς και από άλλους, πλειστάκις. Ότι δεν εκούτσ(χ)α στους διορισμούς και ότι προέβαινε σε πράξεις που ξεπερνούσαν τα όρια της πολιτικής ευπρέπειας ήταν αυταπόδεικτο και καταγραμμένο.

• Ωστόσο στην προκειμένη σε σχέση με τον διορισμό των 4 συνεργάτιδων του από το Προεδρικό και την ΒΙΑΙΗ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ από Οδυσσέα Μ. – Βουλή, πρέπει να την ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ευκρινώς. Αποδεικνύεται δε και η ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΗ στάση του ΟδΜιχ, που ενώ την μια μέρα μετατράπηκε σε οιονεί ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ με την απόφαση- λύση για τους διορισμούς συμβούλων στο Προεδρικό, καταδεικνύοντας ότι η συμβολή του σε μείζονα θέματα είναι ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ, την επομένη δεν τήρησε το FAIR PLAY με την ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ του συμπεριφορά έναντι της απόφασης του Δικαστηρίου Εργατικών διαφορών.

ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΧΑΠΑΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Γ. ΕΛΕΓΚΤΗ

• Περίπου με την στάση του παρέπεμψε σε ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ που επηρεάζεται από τους δικηγόρους – Γενικό Εισαγγελέα και δικαστές που εν ολίγοις είναι ΑΧΑΠΑΡΟΙ, και εκδίδουν αποφάσεις επηρεαζόμενοι από όσα τους είπαν μόνο οι δικηγόροι των 4 κορούδων του ΝΙΚΑΡΟΥ. Ε, μα ξεφεύγεις Οδυσσή μου. Άσε που το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, επισήμανε ότι η απόφαση του Δικαστηρίου είναι ΣΕΒΑΣΤΗ και φυσικά ανέφερε τους ισχυρισμούς σας. Δεν άντεξε όμως την ήπια στάση και την ΗΤΤΑ ο Γ.Ελεγκτής και ΑΔΕΙΑΣΕ ακόμη και τον Εκπρόσωπο του , βγάζοντας ανακοίνωση και αμφισβητώντας την απόφαση του Δικαστηρίου.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ – ΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΒΟΥΛΗ

• Όσον αφορά τα υπονοούμενα περί πτυχίων που δεν κατέχουν κάποιες εκ των 4 συνεργάτιδων του ΝΙΚΑΡΟΥ, να σε υπενθυμίσουμε ότι δεν μιλάμε για χειρουργούς μεταμόσχευσης μυελού των οστών, αλλά τηλεφωνήτριες που εμπιστευόταν ο ΝΙΚΑΡΟΣ. Ε, μα να είμαστε και ολίγον ευγενείς …Για δε την ΒΟΥΛΗ να καταγράψουμε ότι η ψήφιση εν γνώσει της ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ συνιστά ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και καταδεικνύει την ΑΣΕΒΕΙΑ των βουλευτών προς τους θεσμούς. Μετά ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ότι δουλεύουν αλλά οι πολίτες τους ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ και τους ΦΤΥΝΟΥΝ. Μα αφού εσείς δεν σέβεστε τον ΟΡΚΟ – ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ σας να σέβεστε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ του κράτους και το ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙΤΕ διαρκώς. Ε, τι θέλετε δηλαδή. Ψηφίσατε νόμο περί παρενόχλησης , ενώ ο βιασμός τιμωρείται ΑΥΣΤΗΡΑ.

ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ

• Άσε που ένα εκ των ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ της Προέδρου της Βουλής ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είναι η ΔΙΑΛΥΣΗ του Νομικού τμήματος του σώματος, έτσι ώστε να δίνονται υποθέσεις σε ιδιώτες νομικούς και να πληρώνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ το κράτος και φυσικά εμείς όλοι οι ΜΑΚΑΚΕΣ φορολογούμενοι. Ε, μα να μην έχει κορυφαίους δικηγόρους να την εξυπηρετούν η Αννίτα μας; Α, πα , πα…Παρεμπιπτόντως αν το ξέχασε ή δεν το παρακολούθησε να την ειδοποιήσουμε ότι είναι και Πρόεδρος της Βουλής. Ε, μα το σώμα βρίσκεται σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ, αφού οι συνεδρίες της Ολομέλειας, της κορυφαίας πράξης του Κοινοβουλίου κατάντησαν ΠΕΡΙΠΑΙΞΙΜΟ. Διαρκούν 15 λεπτά και στην παρουσία των μισών βουλευτών έστω και αν ο Προεδρεύων ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ τις διεξάγει με μαεστρικό τρόπο. Δεν υπάρχουν νομοθετήματα προς ψήφιση σημαίνει ότι τα ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ και στις Επιτροπές της Βουλής και δεν προχωρούν τα θέματα. Οπόταν αυτή λέγεται και ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κι επειδή ΟΛΟΙ κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος να επισημάνουμε ότι την ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (συμφωνία για ΑΤΑ) της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη την κατήγαγε ο Υπουργός Εργασίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ με την συνδρομή του Υπουργού Οικονομικών ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ. Προφανώς δυο ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ατόμων που γνωρίζουν από τις δαιδαλώδεις συνθήκες εξεύρεσης λύσεων. Καλοί οι ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ αλλά πάντα με την συνδρομή και πολιτικών που ξέρουν το ΑΘΛΗΜΑ. Γιατί είπαμε ότι η πολιτική είναι άθλημα υψηλών εντάσεων και ιδιαίτερα επίπονο και δύσκολο.

• ΥΓ. Πάλι το Κυπριστάν ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ για την Ελλάδα. Κάποιοι ΖΟΓΛΕΡ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ , έστω και για το πανηγυράκι της Γιουροβίζιον πλήγωσαν τους Ε/Κ. Πού να γνωρίζουν οι ανιστόρητοι, τα τσογλάνια ότι απολαμβάνουν τις θέσεις τους γιατί ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ η Κύπρος για χάρη τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση