ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιος μας λέει ψέματα; Γ. Εισαγγελέας ή Γ. Ελεγκτής;

Θεμιστοκλέους ο ήρωας του ΑΚΕΛ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΤΆ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

• Βεβαίως με όλα αυτά που συνέβησαν στην χθεσινή Ολομέλεια της Βουλής, από τους εκπροσώπους του λαού, θα πρέπει πριν και πάνω απ’ όλα να αναφωνήσουμε. ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ. Έλεος δηλαδή, πόσο πιο κάτω μπορούν να κατρακυλήσουν; Δεν υπάρχει πάτος; Όλα είναι μέσα στην πολιτική, αλλά να πυροβολούν αδιαλείπτως την Νομοθετική εξουσία, μάλλον δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα, αφού ισοπεδώνουν τα πάντα στην χώρα και διαλύουν όλα τα αναχώματα. Το κυριότερο δε είναι ότι προσπερνούν τα πάντα με ιδιαίτερα εκνευριστική ΑΠΑΘΕΙΑ που συνιστά ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ. Κι όμως αδικούν τους εαυτούς τους γιατί αρκετοί από τους βουλευτές μας είναι και επιμελείς και επιδεικνύουν ενδιαφέρον. Φαίνεται ότι οι ηγεσίες δεν εμφυσούν την σοβαρότητα, μεθοδικότητα και κυρίως την πολιτική ΑΙΔΩ ή τσίπα όπως καθορίζεται στην αργκό στους βουλευτές όταν εισέρχονται για προσκύνημα στο Ναό της Δημοκρατίας..

ΠΩΣ ΤΟ ΑΚΕΛ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ!!!

• Αν αρχίσουμε από το κόμμα της αριστεράς διαφαίνεται ότι περνάει και πάλι μια κρίση ηγεσίας, αφού ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ότι δεν έχει συγκροτημένη πολιτική. Μάλιστα, άφησαν και νέο ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ που θα τους βαραίνει για την υπόλοιπη περίοδο. Ανακήρυξαν δια συνοπτικών διαδικασιών, τον μέχρι πρότινος ΑΝΑΛΓΗΤΟ, τον πολιτικά έξω από δω βουλευτή, εκείνο που ζήτησαν καμιά 10αριά φορές να ΔΙΚΑΣΤΕΙ για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, τον τύπο που χλεύαζαν και ήταν ο πολυτιμότερος σάκος του μποξ, για να εξασκηθούν στις πολιτικές τους προσεγγίσεις και να περάσουν τα αριστερά τους μηνύματα, σαν τον ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΡΩΑ τους. Μην τον κατατάξετε τελικά και αυτό δίπλα από τους επιφανείς αριστερούς που προσέφεραν με το έργο τους στο ΑΚΕΛ.

• Μάλιστα κύριε μου. Που φτάσαμε δηλαδή; Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ, να επικαλείται τον ανεξάρτητο βουλευτή ΑΝΤΡΕΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ και να ρίχνει τα βέλη του μετερχόμενος και ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ κατά της Βουλής περί ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. Σύγχυσε το ποδόσφαιρο ο Λουκαίδης και δεν κατάλαβε ότι μιλάμε για κορυφαίους θεσμούς που τάχθηκε από τον λαό να διαφυλάττει και σίγουρα σε κανένα στάδιο να αποδομεί και να λοιδορεί ανερυθρίαστα. Ενστερνίστηκε, προώθησε και προσυπέγραψε την θέση του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ότι πάτησε το κουμπί και δεν καταγράφηκε η ψήφος του. Για όνομα του Θεού. Το κομπιούτερ τα έβαλε με τον Θεμιστοκλέους και δεν έδωσε αποτέλεσμα; Αν ήταν άλλο νομοσχέδιο, π.χ για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και έλεγε ο ΑΝΘΕ ότι δεν καταγράφηκε η ψήφος του θα έβγαινε ο Λουκαίδης να υιοθετήσει την άποψη του και να εκθειάσει την σοβαρότητα του ανδρός; Ου θα γινόταν χαμός από τις φωνασκίες του ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ (πάλι η απουσία της στοίχισε στο ΑΚΕΛ…) και θα καλούσαν την Βουλή να τον εξοστρακίσει.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ – ΣΚΛΗΡΟ ΔΗΚΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

• Μέχρι χθες για να γνωρίζετε οι βουλευτές του ΑΚΕΛ δεν χαιρετούσαν τον Θεμιστοκλέους και τον θεωρούσαν στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις ΜΙΑΣΜΑ και παράσιτο για την Βουλή. Τώρα τον ΞΕΠΛΥΝΑΝ κανονικότατα και πλέον στις κατηγορίες σε βάρος του δεν θα έχουν καμία πειστικότητα. Ε, δεν μπορείς, παρά το ότι διαθέτει την γκάμα και το εύρος να παίρνεις, αλά καρτ Θεμιστοκλέους. Γραφτήκατε στην ιστορία σύντροφοι, ότι κρίνετε τους πολιτικούς αναλόγως συμφέροντος και προσανατολισμών. Μην ψάχνετε στην κόκκινη πολυκατοικία σε βαθυστόχαστες αναλύσεις γιατί το κόμμα δεν πάει καλά και δεν ανεβαίνουν τα ποσοστά. Λείπει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ και σοβαρότητα. Η ΗΤΤΑ είναι στο παιχνίδι. Να την αποδέχεστε με αξιοπρέπεια και να ψάχνετε τους λόγους που χάσατε, όπως η απουσία της Ειρήνης Χ που για μια άλλη φορά σας έβγαλε την γλώσσα και χαχανίζει στις διακοπές της. Δεν μπορείτε και φοβάστε σύντροφοι, να της πείτε κάτι…

• Όσο για την αποσκίρτηση του ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΗΚΟ (Ορφανίδης-Κουλίας-Μυλωνάς) σας είχαμε καταγράψει προ καιρού, ότι θα ακολουθούν την δική τους πολιτική γραμμή και θα ενεργούν σαν πολιτική πλατφόρμα εντός του Πριγκιπάτου. Ε, υπάρχουν και αυτά στα βασίλεια και οι Πρίγκιπες πρέπει να είναι ανεκτικοί ή να ψάξουν την αιτία των διαφοροποίησης του σκληρού ΔΗΚΟ…Α, και να επισημάνουμε και το κενό εξουσίας στον ΔΗΣΥ, λόγω παρουσίας της ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σε διπλό ρόλο, αφού πέρασαν αναπάντητες οι κατηγορίες της ΑΛ. Ατταλίδου ότι ντρέπεται και η ντροπή με την στάση των συναγερμικών. Ουδείς μίλησε. Ε, μέχρι να κατέβει η Αννίτα από τον θρόνο της και να την αντικαταστήσει κάποιος θα βράδιαζε… Εκτός κι αν απαξιούν την ΑλΑττα

• Εντύπωση προκάλεσε και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΑΛΑΔΑ του Προέδρου της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ που ανέμενε να δει το αποτέλεσμα για να ψηφίσει. Α, πα, πα. Με κάτι τέτοιες παλινδρομήσεις ο Σιζόπουλος, αντί να βάλει μπότοξ στο πρόσωπο για να ομορφύνει η ΕΔΕΚ στις ευρωεκλογές θα τα τοποθετήσει στην κοιλιά για να δέχεται γροθιές.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΞΟΥΣΙΩΝ Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

• Σε ευνομούμενες χώρες θα ήταν θέμα συζήτησης στην δημόσια σφαίρα και τα ΜΜΕ θα απαιτούσαν εξηγήσεις για να αποδώσουν στην κοινωνία την αλήθεια ή έστω να πάρει τις απόψεις της. Ακόμη και στο ΜΑΛΑΟΥΙ, την Μαδαγασκάρη και την νήσο Άου-Άου θα ζητούσαν να διασαφηνιστεί ποιος εκ των δυο κορυφαίων θεσμών ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. Στην προκειμένη με τεκμήρια και στοιχεία και προφανώς όχι διαφορετικές αναγνώσεις.

• Προφανώς όσοι παρακολουθούν την επικαιρότητα ή έχουν την επαγγελματική διαστροφή, θα θυμούνται ότι ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ πανηγύρισε για την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το κράτος δικαίου στο Κυπριστάν, χαρακτηρίζοντας ως ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τις θέσεις του. Και μετά από την δήλωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, έσπευσαν οι ΟΔΥΣΣΕΙΣ δημοσιογράφοι και λοιποί λάτρεις του Γ.Ε στα σόσιαλ μίντια και στις ιστοσελίδες στήριξης, να εκθειάσουν την επιτυχία και να κατηγορήσουν τον Γενικό Εισαγγελέα που δεν συναινεί και δεν προχωρεί πάραυτα στον διαχωρισμό εξουσιών του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα. Προφανώς θα είδατε σωρεία άρθρων που ΚΑΤΑΚΕΡΥΝΩΝΑΝ τον Γ. Εισαγγελέα ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΒΒΙΔΗ για την επιμονή έως και εμμονή του να μην θέλει τον διαχωρισμό εξουσιών. Καρεκλοκένταυρος και όλα τα συναφή του απέδιδαν.

• Ε, δεν έχουμε όλοι πρόσβαση στην έκθεση της Ε.Ε οπόταν δέχεσαι τις τοποθετήσεις του κονκλαβίου Οδυσσέα Μ. και των λοιπών συνοδοιπόρων του. Και έρχεται η Πέμπτη όπου στην συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής, η λειτουργός της Νομικής υπηρεσίας ΕΛΕΝΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ και μας πληροφορεί ότι «δεν ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι στην έκθεση της Ε.Ε για το κράτος δικαίου υπάρχει σύσταση για διαχωρισμό των εξουσιών Γ. Εισαγγελέα- Βοηθού Γ. Εισαγγελέα». Ε, ε, ε κάτι γίνεται εδώ. Κι όλα αυτά στην παρουσία μελών της Επ. Θεσμών, όπως του Προέδρου της ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, των βουλευτών του ΔΗΣΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΟΥΛΑ, βουλευτή του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗ, βουλευτή του ΔΗΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ, βουλευτή Οικολόγων ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και φυσικά δημοσιογράφων που άκουγαν τα διαμειφθέντα.

• ΕΘΑΨΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΜΜΕ – ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ

• Ε, δεν θέλετε ως πολίτες να μάθετε ποιος από τους δυο κορυφαίους θεσμούς λέει την αλήθεια και ποιος παρερμηνεύει και αποκρύπτει γεγονότα; Κι αν μας λέει κάποιος ΨΕΜΑΤΑ γι’ αυτό το θέμα που είναι ΟΥΣΙΩΔΕΣ μεν ,αλλά δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ, για τα υπόλοιπα που προκύπτουν και διαπληκτίζονται τι μας παραθέτουν; Η έκθεση της Ε.Ε για το κράτος δικαίου δεν επιδέχεται 10 ερμηνειών. Όσα γράφει αυτά είναι η αλήθεια. Περιμένουμε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Να φανεί ποιος παραπληροφορεί την κοινωνία και ποιος μας κοροϊδεύει ασύστολα.

• Καλά ότι οι βουλευτές και τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης δεν αναφέρθηκαν ή μάλλον ΕΘΑΨΑΝ το θέμα είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να τους ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΕΙ το ΑΦΗΓΗΜΑ που έστησαν. Τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα. Εμείς δεν ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ και κυρίως δεν χρωματιζόμαστε αναλόγως με ποιον έχουμε απέναντι μας. Ούτε και θέλουμε να μας δίνουν ειδήσεις και να τους χειροκροτούμε, θάβοντας τους άλλους. Α, και να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας και τα ΕΥΓΕ μας στην βουλευτή ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, που παρουσίασε ως επίτευγμα της ότι ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ την πατρίδα της στον Επίτροπο Δικαιοσύνης της Ε.Ε ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ σας. Να σας χαίρονται οι Πράσινοι - Οικολόγοι…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τα ευτράπελα στο Κοινοβούλιο, τα εσωκομματικά θέματα στην συμπολίτευση, αλλά και η διάχυση πληροφοριών περί των προθέσεων της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΝ αν παρουσίαζαν νωρίτερα τα πλάνα τους, νομοσχέδια-σχέδια περί εκποιήσεων ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ και ο ΜΑΚΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ. Οι καθυστερήσεις πάντοτε προκαλούν μεμψιμοιρίες, σύγχυση, αναβρασμό, περιττολογίες και δίνουν την ευκαιρία στον οποιοσδήποτε να λέει όποιο παραμύθι επιθυμεί…

• ΥΓ: ΤΡΑΓΙΚΟ αν δεν ήταν ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ. Προσέξτε πλάνο. Τα ιδιωτικά κανάλια να μεταδίδουν απευθείας δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΕΤΥΜΠΙΩΤΗ για σημαντικές αποφάσεις της Κυβέρνησης που αφορούν τους πολίτες και η δημόσια ραδιοτηλεόραση να παρουσιάζει Κυπριώτικο σκετς. Και μάλιστα για να μας κοροϊδέψουν και να αποτυπώσουν που μας γράφουν όλους τους μακάκες που τους δίνουμε 35 εκατομμύρια τον χρόνο (όσος ο προϋπολογισμός ΟΛΩΝ των υπόλοιπων καναλιών), μας έδειχναν σκηνή με τα οπίσθια κάποιας κυρίας. Φανταζόμαστε ότι και το κουβαραστράδικο δια του Γενικού Διευθυντή ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΩΚΟΥ, αλλά και ο Πρόεδρος του Δ.Σ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΝΤΑΣ και τα άλλα μέλη του Δ.Σ, άφησαν κάποια φυσικά αέρια (απέλπιδα προσπάθεια μέρους του σώματος να ερμηνεύσει από άριες έως λαϊκά άσματα) να κεραστούν προς τους μακάκες που τους ανέχονται… Όταν διοικούν ΑΣΧΕΤΟΙ επί του αντικειμένου αυτά συμβαίνουν…

• ΥΓ2: Άλλο ένα ανεξόφλητο τιμολόγιο και θα φωνάζει ο Τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ. Προειδοποιήσαμε για το τρικ του ΑΚΕΛ για να αυξήσει τα ποσοστά του, με τους Τ/Κ που θα ψήφιζαν στις Ευρωεκλογές μόνο με επίδειξη ταυτότητας, τα αχάπαρα κόμματα, αιφνιδιάστηκαν και ζήτησαν αναβολή να το μελετήσουν. Η ΞΥΠ είναι γαλαντόμος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση