ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι κλίκες των Πανεπιστημιακών - Ο φυλακισμένος καθηγητής που κατέχει έδρα και οι Περδικοικολόγοι

Όσοι θέλουν συνεργασία με τους Οικολόγους να ερμηνεύσουν το άσμα «περτίζτι μου μιστόστομο»

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ε, λες φτάσαμε στον πάτο. Πήγαμε και στον από-πατο. Κι όμως έχει και πιο κάτω. Καθημερινά μας εκπλήσσει το Κυπριστάν με την ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ του. Μα δεν υπάρχει ρε παιδί μου ένα αποκούμπι σ’ αυτό τον δύσμοιρο τόπο. Κάπου να πιαστεί, να πάρει το σωσίβιο και να γλιτώσει. Όλοι ασχολούνται με πόσα θα αρπάξουν και θα βάλουν στην τσέπη τους, χωρίς να σκέφτονται ότι πληρώνονται και αδρά μάλιστα για να δίνουν παράδειγμα και πρότυπα; ΕΛΕΟΣ – ΕΛΕΟΣ – ΕΛΕΟΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Μας πουλούν κουλτούρα καφενείου και μας παρουσιάζονται δήθεν και υπεράνω, αλλά στην πράξη αναδύουν δυσωδία.

Το θέμα είναι ποιος θα κατεβάσει τον ΑΝΑΠΕΠΤΑΜΕΝΟ ΠΕΛΕΚΥ και να καθαρίσει τα αποστήματα. Αλλά και οι ίδιοι δεν έχουν συναίσθηση της ευθύνης τους; ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΙ. Δεν έχουν αιδώ και τσίπα ρε παιδί μου; Τόση πια ΑΣΥΔΟΣΙΑ και ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ; Στην προκειμένη και οι ΔΗΘΕΝ ΦΑΡΟΙ της κοινωνίας όπως είναι τα δημόσια Πανεπιστήμια . Για τα οποία οι πολίτες πληρώνουν σαν καλοί μακάκες, πολλά εκατομμύρια για να λειτουργούν και να τα παίρνουν αρκετοί τύπου που μας παριστάνουν τους θεούς επί της γης.

Μας πουλούν ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ και μας παρουσιάζονται δήθεν και υπεράνω, αλλά στην πράξη αναδύουν δυσωδία. Και για να μην μου τσαμπουνούν διάφοροι ότι είμαστε ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ υπάρχει και κλασική μέθοδος. Αν τους παίρνει να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ δημόσια. Να διαχωρίσουν την θέση τους και να μας πουν γιατί δεν ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ και να τιμωρούνται οι παρεκτραπέντες καθηγητές. Πώς διδάσκεται δηλαδή την αριστεία στους φοιτητές; Πως τους επεξηγείτε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κοινωνία μας είναι η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ; Προωθώντας την; Μην καμώνετε τους ανήξερους γιατί ΟΛΟΙ γνωρίζετε αλλά σωπαίνετε. Κάνετε τους μάγκες προς τους φοιτητές σας με επίδειξη εξουσιολαγνείας και όταν θα κάνετε συζητήσεις περί της ακαδημαϊκής σας ελευθερίας.

Τέτοιες προσβολές από τους βουλευτές που ακούστηκαν στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής αν είχατε μαγκιά και μπέσα, θα βγαίνατε και θα απαντούσατε και θα δίνατε τις απαντήσεις σας. Αλλά ΚΡΥΒΕΣΤΕ γιατί έχετε λερωμένη την φωλιά σας και καμώνεστε τους ανήξερους . Ακούς εκεί να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ καθηγητής του ΤΕΠΑΚ να καταδικαστεί με φυλάκιση για παράνομη νομιμοποίηση εσόδων ή όπως το λέμε εμείς οι Ευρωττοπουζοκυπραίοι για κλεψιά και ακόμη να μην τον έχουν απολύσει αλλά να κατέχει την έδρα στο Πανεπιστήμιο και όταν με απολυθεί να επανέλθει για να διδάσκει στους φοιτητές του. Φανταζόμαστε περί ΗΘΙΚΗΣ.

Κι όμως οι ΚΛΙΚΕΣ των ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ - ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ - ΣΥΓΚΛΗΤΩΝ δεν έχουν να απαντήσουν κάτι γι’ αυτό το σαθρό και εξοργιστικό γεγονός παρά να σωπαίνουν. Τι κάνουν οι περίφημοι ΠΡΥΑΤΑΝΕΙΣ μας του Πανεπιστημίου Κύπρου ΤΑΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ και του ΤΕΠΑΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ; Απλώς απολαμβάνουν τις μισθάρες τους και μας το παίζουν θεοί επί της γης που μας κάνουν χάρη που αναπνέουν τον ίδιο αέρα.

Να παραθέσουμε και λίγα από όσα καταγράψαμε από την Επ. Παιδείας που συζητούσε το σχετικό θέμα περί κανονισμών και της αργοπορίας κατάθεσης τους και όσα άκουσαν οι παριστάμενοι Αντιπρυτάνεις… Ο ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ της ΔΗΠΑ διερωτήθηκε αν θα παίρνουμε τον φοιτητές στην φυλακή για να διδάσκονται από τον καθηγητή που βρίσκεται έγκλειστος, ενώ διερωτήθηκε τι κάνει ο Πρύτανης που αμείβεται με κλίμακα Α300, όπως την χαρακτήρισε παραφραστικά. Για να συνεχίσει ότι θέλει να γίνει και Πρόεδρος της Δημοκρατίας - αναφερόμενος στην φημολογία για υποψηφιότητα στις επικείμενες προεδρικές εκλογές με το ΑΚΕΛ του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου ΤΑΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ - ενώ είναι για τα κάτσαρα…

Ο θηριώδης βουλευτής του ΔΗΚΟ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ αναφέρθηκε στην διαφήμιση, όπως την χαρακτήρισε τους φυλακισμένου καθηγητή στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ. Και φυσικά και η καθ’ υπερβολή ατάκα του ανεξάρτητου βουλευτή ΑΝΤΡΕΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ που είπε ότι «υπάρχουν καμπαρέ που δουλεύουν καλύτερα από τα δημόσια πανεπιστήμια». Φυσικά δεν μπορούσαν από βουλευτές να μην υπάρχουν και τα ναι μεν αλλά. Κι επειδή ο καταδικασθείς καθηγητής είναι ημέτερος ένοιωσε την ανάγκη να τον προασπίσει ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι έκαμε ένα λάθος ο άνθρωπος σιόρ να τον καταδικάσουμε. Εμείς δεν τον καταδικάσαμε. Το δικαστήριο το έκανε ΧριΧρι και οι φίλοι σου στο ΤΕΠΑΚ που ελέγχεις σφυρούν αδιάφορα προφανώς και με δικές σας προτροπές και πλάτες… Γιατί αν δεν είχαν κομματικές πλάτες δεν θα συμπεριφέρονταν με τέτοιο τρόπο…

Α, μην μας κάνετε τους θιγμένους αγαπητοί μου καθηγητές. Λόγια λέμε όλοι και σ’ αυτά διακρίνεστε επιτυχώς. Θέλουμε και πράξεις. Η κοινωνία έχει απαιτήσεις γιατί σας αμείβει πλουσιοπάροχα. Και όσοι καθηγητές δεν συμμερίζονται όλα αυτά ας μιλήσουν δημόσια και να διαμαρτυρηθούν για τους Πρυτάνεις τους. Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες. ΄

Πάμε και στα κομματικά να πάρουμε μια ανάσα. Όχι δηλαδή πως δεν νοιώθουν και αυτοί σαν θεοί επί της γης, όπως και οι ακαδημαϊκοί αλλά εν πάσει περιπτώσει τουλάχιστον αυτούς τους κατσαδιάζει η κοινωνία …

Ότι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ θα επιχειρήσουν συμμετοχή στην επόμενη Κυβέρνηση είναι δεδομένο. Αν θα είναι ΟΥΡΑ του ΑΚΕΛ θα διαφανεί οσονούπω αλλά μάλλον προς τα εκεί καταλήγουν. Το κυριότερο χαρακτηριστικό όμως των οικολόγων είναι ότι ελέγχει απόλυτα το κόμμα μέσω των νέων μελών της ηγεσίας ο πρώην βουλευτής και νυν Επαρχιακός Γραμματέας Λευκωσίας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ. Οπόταν οι ΠΕΡΙΔΙΚοικολόγοι θα πορευτούν αναλόγως των επιθυμιών του Γιώρκατσου που δεν έκρυψε ποτέ ότι θέλει να δοκιμάσει και σε άλλο πολιτειακό αξίωμα, όπως Υπουργός π.χ. Επίτροπος ή κάτι συναφές. Όσοι θέλουν λοιπόν συνεργασία με τους Οικολόγους να το παίξουν ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ και να ερμηνεύσουν το άσμα «περτίζτι μου ΜΙΤΣΟΣΤΟΜΟ» και να προσέλθουν με τις προτάσεις τους.

Ο δε φίλος μου ο Πρόεδρος των Οικολόγων ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ θα είναι παρατηρητής και θα μεταφέρει όσα ακούσει από τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο Παμπίνος δεν καίγεται για συνεργασίες αν και μας μετέφερε ότι θα ήθελε να είναι στο κάδρο των υποψηφίων και η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΛΙΔΟΥ. Ε, μα δεν την θέλει ο Περδίκης, αφού στο Κυπριακό οι θέσεις τους είναι αντίθετες και μάλιστα βρίσκονται κατά προσέγγιση στα δυο άκρα. Όπερ μεθερμηνευόμενο ότι και να αποφασίσουν οι Οικολόγοι και πάλι οι ψηφοφόροι τους θα μοιραστούν και θα τοποθετηθούν αναλόγως.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Βρήκε ο Φίλιππος (κακοκαιρία) τον Ναθαναήλ (ακρίβεια- ανέχεια- βασανιστήρια επιδημιολόγων).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση