ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O αλλοπρόσαλλος ΝΙΚΑΡΟΣ «φτύνει» Προδρόμου - Γ. Εισαγγελέα για σεξ. διαπαιδαγώγηση

Το AL JAZEERA δεν πήρε πρέφα τι γινόταν στο σπίτι του;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Απολογούμαστε στην Μοζαμβίκη, το Μαλάουι, την Ουγκάντα και την νήσο Άου-Άου γιατί αρκετές φορές υποτιμούμε έως και εκχυδαΐζουμε την δράση των πολιτικών της ταγών. Οι άνθρωποι παρά το ότι βρίσκονται στην ζούγκλα και έχουν να αντιμετωπίσουν κροκόδειλους και άγρια θηρία, εντούτοις τα καταφέρνουν ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ, σε σχέση με την δήθεν και κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Κύπρο, που οι πολιτικοί της έχουν να κάνουν μόνο με γατάκια που παρουσιάζονται πάντα, σαν βρεγμένα. Μετά και απ’ όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες και προφανώς τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης επιμελώς κρύβουν ή δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα τους, γιατί επιθυμούν να φωτίζουν τους μέτριους, τους ζογκλέρ των φύλων, το προσωνύμιο που αποδώσαμε ως στήλη στους κατοίκους αυτής της χώρας, ταιριάζει απόλυτα, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών. ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΙ.

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΙΚΟΥΙ

• Πέστε μου αν στις φίλες αφρικανικές χώρες ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ του Συντάγματος, που είναι ο επικεφαλής του κράτους ομολογεί ότι ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ με πλήρη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ. Δηλαδή ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ την λειτουργία του κράτους και προφανώς αν είμαστε κράτος κανονικό, θα προκαλούνταν αντιδράσεις. Μάλιστα, για να δικαιολογήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την αντισυνταγματικότητα της νομοθεσίας περί σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, αναφέρει ότι το κάνει για να εκπληρώσει το κράτος τις συμβατικές του υποχρεώσεις σε διεθνείς συμβάσεις. Προσέξτε, όπως λέει ο ΝΙΚΑΡΟΣ, που στην παραζάλη του να ΕΞΩΡΑΙΣΕΙ την υστεροφημία του, μετατρέπεται σε ΝΙΚΟΥΙ, υπογράφει τον νόμο, παρά το ότι ο Γενικός Εισαγγελέας γνωμάτευσε περί αντισυνταγματικότητας της νομοθεσίας. Καταλαβαίνετε τι λέει ο ποιητής; Στους πολιτικούς του αδένες το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, που θεωρείται το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ του κράτους, αφού στην προκειμένη υπερτερούν κάποιες συμβάσεις. Πραγματικά ΘΕΣΜΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΉ.

ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

• Ωστόσο, βρήκε και το ανάλογο έδαφος, αφού παρά το ότι ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΕ, ΔΙΕΛΥΣΕ την αξιοπιστία και αξιοπρέπεια κορυφαίων συνεργατών του και αξιωματούχων του κράτους που ο ίδιος διόρισε, τον Υπουργό Παιδείας ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ και τον Γενικό Εισαγγελέα ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΒΒΙΔΗ, κανείς δεν ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, αλλά και κανένα κόμμα δεν έβγαλε άχνα, αφού βρίσκονται χαμένοι στην ΑΧΑΠΑΡΟΣΥΝΗ τους. Όπως πληροφορείται κορυφαίος πράκτορας της ΞΥΠ, Προδρόμου και Σαββίδης ΕΞΑΓΡΙΩΘΗΚΑΝ και σκέφτηκαν μέχρι και την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, αλλά κι αυτοί σαν γνήσια ΓΑΤΑΚΙΑ, υπέκυψαν στις ορέξεις του ΝΙΚΑΡΟΥ, που παρουσιάστηκε για μια ακόμη φορά σαν ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ που διατάζει- παραγκωνίζει τους δούλους του, χωρίς να λαμβάνει υπόψη την τοποθέτηση τους και ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ τους δημόσια.

ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΜΠΗ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΙΚΑΡΟΥ

• Ε, μην μου πείτε ότι δεν είναι ΞΕΦΤΙΛΑ ο ΠροΠρο, αλλά και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ, να δηλώνουν εδώ και 10 μέρες ότι η νομοθεσία περί της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία είναι αντισυνταγματική και θα αναπεμφθεί από τον Πρόεδρο. Κι όπως πληροφορείται κορυφαίος πράκτορας της ΞΥΠ, με εντολές ΝΙΚΑΡΟΥ, λειτουργοί του Υπουργείου Παιδείας και νομικοί της Γενικής Εισαγγελίας ετοίμαζαν τους λόγους της αναπομπής για να τους επιδώσουν χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα, για να καταλάβετε που τους έχει ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ όλους ο ΝΙΚΑΡΟΣ ο Προδρόμου και ο Γ. Εισαγγελέας, πληροφορήθηκαν την υπογραφή του νόμου, από τα ΜΜΕ. Η πληροφορία είναι 100% και αν μπορεί κάποιος να την διαψεύσει.

ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

• Και καλά ο ΠροΠρο να είναι ΘΥΜΑ πολιτικού παιχνιδιού, γιατί θεωρείται ελέω ψιθυρολογίας, ότι στηρίζει ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και ήθελε με ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ να τον τιμωρήσει ως και ΕΞΩΘΗΣΕΙ σε παραίτηση ο ΝΙΚΑΡΟΣ που εσχάτως έγινε διαπρύσιος κήρυκας, οικογενειακώς, του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Ακόμη, δεχόμαστε ότι ήθελε να στιγματίσει τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, που το κόμμα του τήρησε ΑΠΟΧΗ στην επίμαχη ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο, λόγω επίκλησης αντισυνταγματικότητας της νομοθεσίας. Ε, δεν γουτάρει να είναι στην Κυβέρνηση του ο Πρίγκιπας. Έστω και την επόμενη. Αλλά και τον ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΙ και εξουδετερώσει μ’ αυτό τον βάναυσο τρόπο;

ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

• Αν είναι δυνατό δηλαδή, με ποια αξιοπιστία θα εξασκεί τα καθήκοντα του ο Γ.Ε; Η κοινωνία πως θα αποδέχεται τις γνωματεύσεις του και αποκλείεται κάποιος ευφυής δικηγόρος να μην βρει ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ να τις αμφισβητήσει. ΔΙΕΛΥΣΕ στα εξ ων συνετέθησαν και τον θεσμό του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑο ΝΙΚΑΡΟΣ, που στην Κυπριακή Δημοκρατία οι εξουσίες του είναι και περισσότερος απ’ αυτό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όσο κι αν κρύψει για να περάσει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, και να μην χάσει το αξίωμα και τις 10 χιλιαδούλες τον μήνα, εντούτοις πλέον μετά και απ’ αυτό θα είναι ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΓΛΑΣΤΡΑ, αφού ο Πρόεδρος τον ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ και δεν τον έλαβε καθόλου υπόψη…Γαντζωμένοι είστε στις θέσεις σας κύριοι. Υπάρχει και ζωή πέραν των αξιωμάτων και των σόου. Θα ξεχαστεί θα μου πείτε κι αυτό. Αν έτσι νομίζετε ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ – ΣΑΒΒΙΔΗ, ανάγεται πλέον στην ψυχοσύνθεση καθενός, να τον φτύνουν και να ανοίγει ομπρέλα. Άλλη μια παρακαταθήκη του ΝΙΚΑΡΟΥ. Ο ευτελισμός των θεσμών…

ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΤΟ AL JAZEERA

• Πως το λέει ο διδακτικός μύθος του ΑΙΣΩΠΟΥ. «Ανθρώπων έκαστος δυο πήρας φέρει, την μια έμπροσθεν και την άλλη όπισθεν. Δηλαδή κάθε άνθρωπος έχει στους ώμους δισάκι με δυο σάκους. Μπροστά του είναι ο σάκος που περιέχει τα ελαττώματα, λάθη, παραλείψεις άλλων ανθρώπων και πίσω είναι αυτός (σάκος) με τα δικά τους λάθη και πάθη. Πάντα βλέπει τα λάθη των άλλων. Κάπως έτσι και το ειδησεογραφικό κανάλι AL JAZEERA, που άφησε τον παράδεισο του αδιάφθορου ΚΑΤΑΡ για να ψάξει το Κυπριστάν. Καλά, δεν πήρε πρέφα ότι οι ΚΑΤΑΡΙανοί του εργοδότες μετέρχονται μεθόδους που ξεπερνούν την διαφθορά της χώρας και φτάνουν μέχρι και το λάδωμα μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Τους θανάτους εργαζομένων στο Κατάρ, τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων δεν τις πρόσεξαν καθόλου και πέταξαν από την χώρα τους για να κάνουν ερευνητική δημοσιογραφία στο Κυπριστάν;

ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

• Τέλος πάντων για να το ξεκαθαρίσουμε, γιατί οι ευαισθητούληδες των ΜΜΕ (καλημέρα στους αιχμηρούς δημοσιογράφους) το κρύβουν επιμελώς. Εγκέφαλος της κομπίνας της εξαγοράς από το Κατάρ Ευρωπαίων αξιωματούχων είναι ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ευρωβουλευτής ΑΝΤΟΝΙΟ ΠΑΝΤΣΕΡΙ του κόμματος ΑΡΘΡΟ ΕΝΑ και Πρόεδρος επιτροπής για ανθρώπινα δικαιώματα και επικεφαλής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Όλο το πακέτο του προοδευτικού, φιλάνθρωπου, διεθνιστή ανθρώπου, που μας πλασάρουν και διάφοροι στο Κυπριστάν σαν προκάλυμμα της δράσης τους. Συνεργάστηκε με την σοσιαλίστρια Ευρωβουλευτή ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ, (όπως παραστατικά το περιέγραψε ο Δαλιανίδης με την Βουγιουκλάκη στο κινηματογραφικό έργο η κόρη μου η σοσιαλίστρια) για να επιβεβαιωθεί ότι οι προοδευτικές δυνάμεις πάντα πρωτοπορούν για το καλό της κοινωνίας.

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ…

• Είπαμε και χθες ότι και η Καιλή και άλλοι ΠΑΣΟΚοι είναι όλοι τους παιδιά της μεγάλης του ΑΚΗ (Τσοχατζόπουλου) σχολής από την οποία αποφοίτησαν και με άριστα αρκετοί Ελληνοκύπριοι, που παρελαύνουν στις οθόνες σας και παριστάνουν τους προοδευτικούς και άμεμπτους και σκοτώνονται για το καλό της κοινωνίας. Βεβαίως η ευθύνη δεν είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ και δεν φταίνε όλοι οι πραγματικοί αριστεροί- σοσιαλιστές, για ορισμένους κλέφτες - που εκμεταλλεύονται την ιδεολογία. Φυσικά αυτό πρέπει να ισχύει για όλους τους πολιτικούς χώρους.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αυτοί οι δυο τύποι των συντεχνιών ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΤΑΦΟΥΝΑΣ και ο ΣΩΤΟΣ ΣΑΒΒΑ (ο άλλος της ΠΕΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ κρύβεται) κρατούν την οικονομία στα χέρια τους. Από το κέφι αυτών των δυο, που παρελαύνουν στα κανάλια για να ικανοποιήσουν τον ναρκισσισμό τους, θα επηρεαστεί η ζωή ολόκληρου κράτους, θα χάσουν επιχειρήσεις, θα πληγούν εργαζόμενοι, θα επηρεαστούν νοσοκομεία, θα ανατραπεί η ζωή μας. Μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν στα μέλη τους, ότι αυτά που ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ και τους έλεγαν ότι είχαν σίγουρα να κερδίσουν (διαφορετική αντιμετώπιση τους από εργοδότη για ταμεία προνοίας και μεγαλύτερη εισφορά από ΑΗΚ και κατά συνέπεια των μακάκων καταναλωτών) δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Και θυμήθηκαν τους ατμολέβητες. Αυτός είναι ο αυθαίρετος - ασύδοτος συντεχνιασμός, αφού τους ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ οι ΑΧΑΠΑΡΟΙ - ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ταγοί μας. Ο ΝΙΚΑΡΟΣ που κάνει ταξιδάκια, η Υπουργός Ενέργειας ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ που μόνο χαμογελάει και το ΑΟΡΑΤΟ Δ.Σ που είναι άλαλο και δεν ενδιαφέρεται, σαν να μιλάμε για κρίση στην Ζιμπάμπουε.. Να φανταστείτε στην Ουκρανία πεθαίνουν άνθρωποι λόγω έλλειψης ηλεκτρικής ενέργειας και σ’ εμάς αφήνουν – πρώτοι απ’ όλους οι εργαζόμενοι ΑΗΚτζήδες- τρεις τύπους να κάνουν ότι γουστάρουν. ΈΛΕΟΣ. Τα χάπια μου ρε τα Κυπριστανικά τα υπερμεγέθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση