ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαζέψτε τους (Υπουργούς - βουλευτές) Νίκαρε - Αβέρωφ διαλύουν τα πάντα

Ο νεαρός πολιτικός στα πατώματα – Ποιες οι εσωτερικές διαμάχες που αφήνουν πληγές

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΔΗΣΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ

• Όψη διαλυμένης διαδήλωσης παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ, αφού υπάρχει μια χαλαρότητα και μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια εξυπηρέτησης των προσωπικών στόχων, αφήνονοντας εκτεθειμένους τους γαλάζιους αρχηγούς και αυτοκράτορες σε Προεδρικό και Πινδάρου. Εκμεταλλευόμενοι την συγκυρία, λόγω και των ασχολιών και της ψυχολογικής διάθεσης και προσήλωσης ΝΙΚΑΡΟΥ – ΦΟΥΛΗ σε άλλους προσανατολισμούς και κατευθύνσεις , οι δελφίνοι σε Κυβέρνηση- ΔΗΣΥ απασχολούνται στην εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων.

• Η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά και αποδεικνύεται το πολιτικό αξίωμα για μια ακόμη φορά, ότι αν ο ηγέτης δεν είναι προσηλωμένος στα καθήκοντα του, τότε οι υφιστάμενοι- υπήκοοι θα βγουν από το μαντρί και θα γλεντήσουν , ενίοτε θα πέσουν και στα πατώματα , προκαλώντας αλγεινή εντύπωση στην κοινωνία, αλλά και αναθάρρηση στους πολιτικούς τους αντιπάλους, που διαπιστώνουν ότι εγκατέλειψαν την μάχη και διασκεδάζουν στα μπαράκια (σχηματικά μπορεί να χαρακτηρισθεί και ως τέτοια η Βουλή ).

Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

• Αν δε ο ΝΙΚΑΡΟΣ θέλει να διατηρήσει την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ του, χρειάζεται να πάρει το τιμόνι στα χέρια , αφού το τελευταίο διάστημα παραπέμπει συνεχώς στον αυτόματο πιλότο που οδηγεί την χώρα- να τον πληροφορήσουμε ότι δεν έχει και πάρα πολύ χρόνο- γιατί το αεροπλάνο βρίσκεται σε περιδίνηση και οσονούπω θα συντριβεί. Όπως είπε χαρακτηριστικά σε μια στιγμή πνευματικής έξαρσης ο βουλευτής της ΔΗΠΑ ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ «ο ιός της ασυνεννοησίας των Υπουργείων μετατράπηκε σε πανδημία». Οι διαφορετικές θέσεις και απόψεις μεταξύ Υπουργείων, Κυβέρνησης- βουλευτών ΔΗΣΥ είναι στην ημερησία διάταξη στο Κοινοβούλιο και σε άλλες πολιτικές εκφάνσεις και προκαλούν απορία …

• Αν δε για τον ΝΙΚΑΡΟ δεν διακυβεύονται και πάρα πολλά, για τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ παίζεται ενδεχομένως και το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ. Ε, γιατί ανέχεται τότε κάποιος από τους βουλευτές του να λειτουργούν κατά το δοκούν και να συμπεριφέρονται ενίοτε και ΕΧΘΡΙΚΑ κατά της Κυβέρνησης. Θα διαφημίζει τελικά το κυβερνητικό έργο ή θα το απαξιώνει; Σε τελική ανάλυση ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ την προεκλογική εκστρατεία του ΦΟΥΛΗ όλοι αυτοί που συμπεριφέρονται επιδερμικά και χωρίς να αντιλαμβάνονται τις συνέπειες, δημιουργώντας μνημεία και παραδείγματα προς αποφυγή ασυνεννοησίας – πολεμικής, μεταξύ Κυβέρνησης- κυβερνώντος κόμματος.

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

• Θα γίνουμε συγκεκριμένοι: Α ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ VS ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ : To μπλοκάρισμα του συνταξιοδοτικού υπαλλήλων δημοσίου- ημικρατικών που προσλήφθηκαν μετά το 2011, λόγω διαφωνιών – διαφορετικών απόψεων Υπουργείου Οικονομικών- Υπ. Άμυνας, τείνει να λάβει διαστάσεις. Μιλάμε για κορυφαία τομή, που η Κυβέρνηση έθεσε ως προτεραιότητα και την διαφήμισε πολλάκις ο ΝΙΚΑΡΟΣ. Όμως οι διαφωνίες των δυο ΠΕΤΡΙΔΗδων, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, για την συμπερίληψη υπαξιωματικών στο σχέδιο, αφήνουν χιλιάδες ανθρώπους ξεκρέμαστους και την Κυβέρνηση εκτεθειμένη. Πάρτε τηλέφωνο , ρίξτε τον εγωισμό σας και δώστε λύση. Μην πετάτε την μπάλα πιο κάτω μέχρι να λήξει η θητεία σας. Σπαταλούνται χιλιάδες εργατοώρες δημοσίων υπαλλήλων που συζητούν επανειλημμένα το θέμα στην Επιτροπή Οικονομικών , χωρίς αυτό να προωθείται.

• ΧΑΡΗΣ Γ. VS Κ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ: Άστε που εμφανίζεται και ο ιός της αντιπαράθεσης με τους πρώην κολλητούς φίλους – συνεργάτες, από την περίοδο της επονομαζόμενης πλατφόρμας του ENGLISH SHOOL, να μην συνεννοούνται και τον ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ να καταφέρεται κατά του Πετρίδη, προς τέρψιν και απόλαυση των πολιτικών τους αντιπάλων. Βλέπετε, έσπασε το μέτωπο, αφού και οι δυο δελφίνοι προαλείφονται για τον γαλάζιο θρόνο της Πινδάρου. Ε, αφού δεν τηρεί την ιεραρχία ο Πετρίδης, τότε και ο Χαρούλης δεν του κάνει την χάρη να τον τζιέψει όπως λένε στην Παλιά Λευκωσία που κατοικεί ο Κώτσιος.

• Β:ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ VS ΥΠ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Πάλι ο Πετρίδης ο σκληροτράχηλος διαφωνεί αυτή την φορά με την Υπουργό Δικαιοσύνης ΣΤΕΦΗ ΔΡΑΚΟΥ, για την αναβάθμιση των δεσμοφυλάκων. Τι να πει και η Υπ. Δικαιοσύνης, που δεν της υπακούν τα δρακουλίνια. Τους παραπέμπει στον Υπ. Οικονομικών που δεν δέχεται αναβαθμίσεις και επιδόματα, αφού μετά θα ζητούν όλοι οι ένστολοι.

• Γ ΥΠ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ VS Γ. ΚΑΡΟΥΣΟΥ( μην ψάξετε για λάθος γιατί γίνεται κι αυτό όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο): Το παλικάρι από την Αγία Νάπα, ο επίδοξος κατακτητής του αυτοκρατορικού στέμματος της Πινδάρου, ο Υπουργός Μεταφορών ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ διέρρευσε έγγραφο, κατά τον Γενικό Ελεγκτή, στην εταιρεία διαχείρισης των αεροδρομίων. Ω, Τζον Καρ, μάνα μου τα Λευκωσιατούθκια δεν ανέχονται τις διαρροές .

• Δ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ VS Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ: Και πάλι με τον Πετρίδη που μπορεί και να έχει δίκαιο σε όλα τα θέματα , και δεν συναινεί σε προεκλογικές ΠΑΡΩΧΟΛΟΓΙΕΣ, αλλά οι Υπουργοί φοβούνται να σταθούν μπροστά στους επηρεαζόμενους και να πουν την αλήθεια . Εμείς ΔΕΝ ΠΟΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΑΣΤΕ για τις προσωπικές τους συνθήκες και απλώς καταγράφουμε τα γεγονότα. Δεν είμαστε δα διαμεσολαβητές- πυροσβέστες των ΝΙΚΑΡΟΥ- ΦΟΥΛΗ. Λοιπόν ο Πετρίδης υπέγραψε συμβόλαιο με λογιστικό γραφείο αξίας 190 χιλιάδων Ευρώ, για αξιολόγηση της επέκτασης των αεροδρομίων, χωρίς να υπάρχει έγκριση της Βουλής. Και τώρα θύμωσε και ανέστειλε την διαπραγμάτευση αποδίδοντας ευθύνες στα ΜΜΕ. Μα Κώτσιο μου στην Επ. Οιοκονομικών είχε και 3 βουλευτές του ΔΗΣΥ και δεν σου προσέφεραν καμία κάλυψη. Κάνατε την μαγκιά σας και γράψατε την Βουλή υπογράφοντας συμφωνία χωρίς να υπάρχει κονδύλι και σας φταίνε οι άλλοι; Δεν είναι δα και προσωπική σας ταμείο αυτής της Κυβέρνησης και το διοχετεύεται όπου κρίνετε …

• Ε ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ VS ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ- ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Πάμε και στο έσχατο. Η Αστυνομία και φυσικά το Υπουργείο Δικαιοσύνης, δεν δίνουν κάποια στοιχεία, για τους αριθμούς των μεταναστών και άλλα συναφή στον Υπουργό Εσωτερικών ΝΙΚΟ ΝΟΥΡΗ, με αποτέλεσμα για το μείζον και κορυφαίο αυτό θέμα να βρίσκονται οι πάντες στο σκοτάδι…

• Άσε που σε δύσκολα θέματα αποφεύγουν να εμφανιστούν σε συζητήσεις στα κανάλια με αποτέλεσμα ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ να γίνει ο πανταχού παρών γαλάζιος βουλευτής αφού είναι και διαθέσιμος και καλύπτει ευχαρίστως τα κενά των κρυμμένων Συναγερμικών.

• Τώρα τι προεκλογικό μπορεί να κάνει ο Φούλης από το Ισραήλ ή ο ΝΙΚΑΡΟΣ να παρουσιάσει το παραχθέν έργο, είναι μια άλλη εξίσωση που μάλλον ανάγεται στο κεφάλαιο ΥΠΟΣΚΑΨΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αποτελεί το αντικείμενο συζήτησης στα πολιτικά πηγαδάκια των ούτω καλούμενων σελέπριτις. Νεαρός πολιτικός, ξέφυγε από τα ειωθότα και δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει το βάρος της εξουσίας και το άχθος των ευθυνών. Οπόταν και καταφεύγει σε παντός είδους ουσίες που υποβοηθούν στην πρόσκαιρη αναζήτηση της ηρεμίας. Εκτίθεται όμως και τον συζητούν στην περιρρέουσα, αφού ενίοτε ξεφεύγει και δίπλα από τα λαμπερά φώτα των εκδηλώσεων που θαμπώνουν τους πάντες πέφτει στα πατώματα. Εμείς του αφιερώνουμε το άσμα του ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΕΡΤΟΥ «Ωχ αμάν/ μέρα – νύχτα τραγουδώ/ γίνηκα μερακλής/ ωχ αμάν χασισκλής και μερακλής». Κι επειδή είναι αγαπημένος μου και τον περιποιήθηκα και δεύτερο άσμα να συντροφεύει τις περιπέτειες του. « Δεν θα κλάψω/ δεν θα πέσω στα πατώματα/ κρίσης δεν θα εμφανίσω συμπτώματα». Δύσκολο πράγμα η εξουσία. Αφροδισιακό μεν, βασανιστικό δε, ιδιαίτερα όταν δεν μπορείς να την διαχειριστείς και από τα αζήτητα και το περιθώριο, βρίσκεσαι να έχεις στα χέρια σου δύναμη, από την οποία εξαρτώνται οι ζωές ανθρώπων…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση