ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ: Πάσχει από αυτοάνοσα νοσήματα - Ο ΝικΧρι να κηρύξει την χώρα ανοχύρωτη ψηφιακά

Ο περιλάλητος Κόκκινος και ο λαλίστατος Χατζηζαχαρία πιάστηκαν κοιμώμενοι

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι ασθένειες που προκαλούνται από υπερβολική – λανθασμένη απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυθαίρετα και να μας συγχωρέσει ο Ιπποκράτης, ο οργανισμός επιτίθεται στον εαυτό του. Αν το μεταφέρουμε σε επίπεδο κρατών, το Κυπριστάν μας πάσχει από αριθμό αυτοάνοσων νοσημάτων, αφού καθημερινά επιτίθεται στον οργανισμό του και επιχειρεί να τον καταστρέψει. Κυρίως να προκαλέσει προβλήματα σε ζωτικές λειτουργίες. Κι όλα αυτά συμβαίνουν για χρόνια, αφού ακόμη να βρούμε κάποιο ιατρό της προκοπής να ιάνει το βασανισμένο Κυπριστάν, που ταλαιπωρεί αφάνταστα τους πολίτες του και να τους ανακουφίσει.

Μην περιμένετε ότι θα κάνουμε τους συνήθεις παραλληλισμούς και θα παραπέμψουμε σε Μάλι - Μαδαγασκάρη – και νήσο Άου - Άου, γιατί σε καμία των περιπτώσεων δεν θα μπορούσε να συμβεί τέτοιο περιστατικό στα εν λόγω αδελφά κράτη. Ούτε κατά διάνοια έστω και αν τους περιβόητους servers (διακομιστές) τους έχουν κάπου στοιβαγμένους στην ζούγκλα. Ούτε και με τα άγρια θηρία δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο όπως στο Κυπριστάν, που βράχηκαν δήθεν γιατί χάλασε η λεγόμενη μάππα (άκου προσδιορισμό που αποτελεί το απόλυτο χωρκαθκιό) του ντεποζίτου νερού. Κι όμως αυτή η αναστάτωση φαίνεται να περνάει επιδερμικά, μέχρις ότου ξεχαστεί μέχρι την επόμενη γκάφα.

ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΜΕΛΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ; Α, ΜΠΑ

Για να μην ξανασυμβούν όλα αυτά θα έπρεπε από χθες το πρωί ούτε έρευνες, ούτε μασκαραλίκια που διέταξε ο Υφυπουργός Καινοτομίας ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΑΤΖΗΖΑΧΑΡΙΑΣ αλλά ο αναπεπταμένος πέλεκυς να κατέβει. Αυτά είναι υπεκφυγές και αερολογίες. Υπάρχει κύριε Φιλ Σούκαρ, προϊστάμενη στο Τμήμα Πληροφορικής; Χωρίς δεύτερη κουβέντα να πάρει τα μπογαλάκια της και να πάει η κυρία στο Τμήμα Ανάπτυξης Υδάτων, στο Τμήμα Κοινωνικής ευημερίας εκεί που κάνουν επιδρομές γιατί δεν τους πληρώνουμε αυτά που τους χρωστάμε τους κυρίους που ήρθαν από το Κονγκό (δούλεψαν στο Κονγκό για την Κύπρο, και τους δίνουμε επιδόματα;).

ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΜΑΡΙ - ΤΕΜΠΗ

Είσαι προϊστάμενη κυρία μου (μας ενημέρωσε η ΞΥΠ περί των στοιχείων) σε μια υπηρεσία η οποία διαφάνηκε ότι δεν κάνει την δουλειά της και μάλιστα αγνόησε αποφάσεις- έστω και καθυστερημένες της Κυβέρνησης που εκκρεμούσαν από τον Οκτώβριο του 2022- να μετατεθείς και να περάσεις και από πειθαρχική έρευνα με μείωση κλίμακας και γιατί όχι και απόλυση…Διαφορετικά δεν θα αλλάξει τίποτε. Μέχρις ότου πάθουμε δυστυχήματα τύπου Μαρί - Τέμπη και άλλα που σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι και κλαίμε. Γιατί οι πολιτικοί είναι εγκληματίες και απάνθρωποι, αλλά και όσοι υπηρετούν σε καίρια πόστα και επιδεικνύουν ΑΜΕΛΕΙΑ είναι εξίσου υπαίτιοι των δεινών. Φτάνει πια να μπαίνει
πάνω από το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, το ιδιωτικό – προσωπικό συμφέρον.

ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ;

Ποιος έχει την ΤΟΛΜΗ , τους πολιτικούς γενετικούς αδένες να τα βάλει με όλους αυτούς; Από ότι βλέπουμε, α, μπα και ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ακολουθεί την πεπατημένη. Δεν έχει ούτε αυτός τα κότσια να ΑΛΛΑΞΕΙ κάτι και να δώσει έστω κάποια φάρμακα στο άρρωστο Κυπριστάν. Φοβούνται όλοι, μπας και οι ένοχοι για την αμέλεια είναι στελέχη - ψηφοφόροι κάποιου κόμματος και κινηθούν να τους σώσουν ή αντιδράσει η ΠΑΣΥΔΥ και ωρύεται ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ότι ενοχλήσαμε κάποιο από τους γαλαζοαίματους δημόσιου
υπαλλήλους.

Ο ΠΕΡΙΛΑΛΗΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛ SUGAR ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΧΡΙ

Αλλά και αυτός ο περιλάλητος τέως Υφυπουργός Καινοτομίας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ που θα μας έκανε πρωτοπόρους στην ψηφιακή εποχή , δεν διέγνωσε από την πρώτη στιγμή την ανωμαλία με τους διακομιστές των στοιχείων του κράτους; Έκανε κάτι ή περίμενε κι αυτός να φύγει και ότι θέλουν ας κάνουν οι επόμενοι. Αλλά και ο διάδοχος του ο Φιλ SUGAR, όπως τον λένε στην Σκάλα, εδώ και ενάμιση μήνα που το κράτος δείχνει ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ από κυβερνοεπιθέσεις τι έκανε; Τριγύριζε στα κανάλια και εκθείαζε τον Χριστοδουλίδη ως ΠΡΟΤΥΠΟ πολιτικού ανδρός. Προφανώς, γιατί τον διόρισε, αφού μέχρι πριν 2 μήνες τον ΝικΧρι τον έβλεπε μόνο στην τηλεόραση. Καλά γνώριζε κάποιους συγγενείς της ΦΙΛΙΠΠΑΣ( το κορυφαίο προσόν την σήμερον ημέρα να ξέρει κάποιο ΚΑΡΣΕΡΑ) και προωθήθηκε, αλλά μην το παρακάνετε. Δουλειά φίλε μου και όχι λόγια και γαλαντομίες και φληναφήματα.

ΥΦ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΟΠΩΣ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΝΟ

Για να προσδιορίσουμε επακριβώς τι συμβαίνει το Υφυπουργείο Καινοτομίας είναι αντίστοιχο του Υπουργείου Άμυνας. Όπως το ΥΠΑΜ είναι αρμόδιο να προετοιμαστεί για να αποκρούσει επιθέσεις από φυσικούς εχθρούς και το ΥΦ. Ψηφιακής πολιτικής είναι η δουλειά του να αποκρούει επιθέσεις από εχθρούς του διαδικτύου. Τι έκαναν και ο Κόκκινος και ο Χατζηζαχαρία να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ από κυβερνοεπιθέσεις; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Και καθημερινά εισβάλουν οι χάκερ στα κυβερνητικά τμήματα και αλώνουν τα πάντα. Βρήκαν ανοικτές ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ. Τόσα χρόνια κανείς δεν έκανε τίποτε. Μόνο λόγια - λόγια. Αν είναι δυνατό δηλαδή να πετούν στον αέρα τα προσωπικά δεδομένα πολιτών που υφάρπαξαν από επιθέσεις σε Κυβερνητικά τμήματα. Και ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει, π.χ στο Κτηματολόγιο μετά την επίθεση από επιδρομείς του διαδικτύου ποιος ξέρει αν δεν χρησιμοποιήσουν προσωπικά στοιχεία για εκβιασμούς. Διαβεβαιώσεις δεν αρκούν. Όλοι πιάστηκαν κοιμώμενοι. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης θα πρέπει να κηρύξει το Κυπριστάν ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Για να αντιληφθείτε και το μέγεθος της παλαβομάρας, της αχαπαροσύνης ως κράτος να μεταφέρουμε και την ατάκα ενός τύπου που ασχολείται με αυτά. Οι ερασιτέχνες χακάρουν συστήματα - οι επαγγελματίες του είδους εξαπατούν ανθρώπους. Αν και όπως πληροφορούμαστε από πράκτορες της ΞΥΠ, οι επαγγελματίες έδρασαν και απειλούν εταιρείες ζητώντας λύτρα. Ναι στο Κυπριστάν. Τελικά όλοι απροετοίμαστοι. Αλλά και για να επιβεβαιωθεί το ρηθέν ότι το διαδίκτυο είναι άγγελος και δαίμονας ταυτόχρονα. Και το βασικότερο είναι ότι πλέον δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή. Όπως είπε και κάποιος βουλευτής στον Διοικητή της ΞΥΠ που φώναζε στα παρασκήνια της Βουλής για τις ταλαιπωρίες των ανθρώπων, «τα δικαιώματα δεν είναι αυτονόητα».

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μετά την σχετική αναφορά μας περί της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, στην οποία ψάχνουν στέγη ορφανά της ΕΔΕΚ, ο Τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής και κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ, μας προέτρεψε να εισηγηθούμε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Προσφύγων της Βουλής βουλευτή ΑΚΕΛ , εκ Λύσης ορμώμενο, ΝΙΚΟ ΚΕΤΤΗΡΟ, να εισηγηθεί όπως στο σχέδιο αναδόμησης των προσφυγικών πολυκατοικιών, ενταχθεί και η εν λόγω (πολυκατοικία) που βρίσκεται στην οδό Εζεκία Παπαϊωάννου. Η πολυκατοικία, κόκκινη στον χρωματισμό με πινελιές ροζ, ενδεχομένως να χρειάζεται ισοπέδωση και χτίσιμο εξ υπαρχής, αφού παρουσιάζει ρήγματα και
είναι πεπαλαιωμένη. Μην έχουμε κανένα σεισμό τον Μάιο του 2024 (ναι ρε η ΞΥΠ προβλέπει και σεισμούς και άστε τους Λέκκα- Τσελέντη να λένε) και καταρρεύσει, συμπαρασύροντας αρκετά θύματα του κόκκινου στρατού, που κατοικοεδρεύουν στην κοκκινοροζ πολυκατοικία. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ δράσε προτού είναι αργά…

ΥΓ: Πράκτορες της ΞΥΠ εντόπισαν τον ΝΙΚΑΡΟ να απολαμβάνει το ουισκάκι του στην ταβέρνα ΦΟΡΣΟΣ στην Μουτταγιάκα παρέα με πρώην Υπουργούς του, που αποκάλεσε και Λευκωσιατούθκια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση