ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάτι τρομακτικό κρύβουν για την Πύλα - Μπούρδες Κρις Τ. για Κούμα

ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: Άνοιξαν τις πύλες των υποχωρήσεων-εκπτώσεων για το Κυπριακό - Θεσμική ανακατωσούρα στον ΔΗΣΥ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΖΙΩΝΗΣ; ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΙΩΠΗΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Με ποιον υπέγραψε την συμφωνία για Πύλα ο Τζιωνής; Εμείς ΜΟΕ, παραχωρήσεις κι αυτοί βεβηλώσεις εκκλησιών - κοιμητηρίων, θα μπορούσε να είναι μια πρώτη ανάγνωση και ένας τίτλος για την συμφωνία στην Πύλα για την οποία επιβλήθηκε πρωτοφανές ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΙΩΠΗΣ από τους αρχηγούς των κομμάτων και ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ όλοι οι πολιτειακοί αξιωματούχοι και λοιπά στελέχη των κομμάτων. Η ΦΙΜΩΣΗ των βουλευτών - αξιωματούχων - στελεχών (πλην του ΕΛΑΜ που διαμαρτυρήθηκε και την θεώρησε ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑ) σε πρωτοφανή για τα δεδομένα της πολιτικής ζωής ΣΙΩΠΗ, υπάκουσαν σε τέτοιο σημείο, που προκάλεσε την ΑΠΟΡΙΑ μας και προφανώς και αρκετών από εσάς. Όλοι αυτοί που τσακώνονται ακόμη και για το χρώμα της μύγας που πετάει, δεν μίλησαν, ενδεχομένως για την σημαντικότερη εξέλιξη των τελευταίων χρόνων στο Κυπριακό, που για κάποιους συνιστά και ΠΙΛΟΤΟ - ΠΡΟΤΥΠΟ - ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ λύσης, με βασικό συστατικό την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του ψευδοκράτους, σε στιλ Ταιβάν…

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΓΙΑ ΠΥΛΑ

Εμείς όμως επειδή τους γνωρίζουμε όλους αυτούς παραξενευτήκαμε για την ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ τους, που σαν άλλη ΟΜΕΡΤΑ κράτησε τους πάντες εκτός συζήτησης. Αναγνωρίζουμε σε ΑΝΝΙΤΑ Δ. - ΣΤΕΦΑΝΟ - ΝΙΚΟΛΑ Π. (μέχρι και το σκληρό ΔΗΚΟ των Κουλία - Μυλωνά - Ορφανίδη δεν έβαλε άχνα) – ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ - ΚΑΡΟΓΙΑΝ - ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ ότι η μέθοδος που χρησιμοποίησαν ήταν χρήσιμη και καλά είναι να την καταγράψουν σαν ευρεσιτεχνία για την χρησιμοποιούν και στο μέλλον. Εμείς ωστόσο θεωρούμε όσους δεν μιλούν ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ και οι πάντες έχουν ευθύνη για όσα θα συμβούν στο μέλλον ή και για όσα ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ έντεχνα από την κοινωνία. Αργότερα, οποιοσδήποτε επιχειρήσει να φωνάξει, θα τον ΚΡΑΞΟΥΜΕ αδιαλείπτως. Τους αφήνουμε στο ΦΟΒΟ τους και προχωράμε γιατί δεν μάθαμε κι εμείς να ΣΙΩΠΟΥΜΕ.

Η ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ Τ/Κ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ

Επιστρατεύσαμε λοιπόν κορυφαίους ειδήμονες- στρατηγούς της ΞΥΠ, για να μας ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ τα περί συμφωνίας για την Πύλα. Αυτός δε ο μανδύας που περιτύλιξαν την ονομασία και δεν το ορίζουν σαν συμφωνία, αλλά ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗ κάτι προσδιορίζει και σίγουρα, πολλά θέλουν να κρύψουν. Δηλαδή ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας και Διοικητής της ΚΥΠ, πρέσβης ΤΑΣΙΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ υπέγραψε σε κάποιο χαρτί που είχε ΜΟΝΟ την αντίστοιχη (υπογραφή) του ΚΟΛΙΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ του ΟΗΕ; Τότε με ποιο μέρος συνομολόγησε συμφωνία; Κι αν δεν τηρηθούν τα ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ποιος θα έχει την ευθύνη; Εκτός κι αν υπέγραψε το έγγραφο - συμφωνίας και Τ/Κ «αξιωματούχος» του ψευδοκράτους και ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να το πουν γιατί θα συνιστά ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ. Οπόταν ΚΡΥΦΟ ΣΗΜΕΙΟ που κρύβουν επιμελώς. Προφανώς οι Τ/Κ αν δεν υπέγραψαν κάπου όποτε θέλουν εφαρμόζουν συμφωνία και σε όποια σημεία της γουστάρουν Τι έλεγε στην αλήστου μνήμης ατάκα του ο αείμνηστος ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, «γραπτώς βεβαίως γίνεται συμφωνία, τι σημαίνει προφορικά»; ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΕΡΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ…

Πάμε και στα υπόλοιπα της ανάλυσης και τα ερωτήματα που ταλανίζουν την κοινή γνώμη, αλλά τα ΕΚΡΥΨΑΝ, εκμεταλλευόμενοι και την στροφή του ενδιαφέροντος της κοινωνίας στον πόλεμο στο Ισραήλ, αλλά και της φτώχειας και των βασάνων του κόσμου. Η ουδέτερη ζώνη  (ΟΖ) ή όπως την λέμε νεκρή, αποτελεί έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι το θεμελιώδες από το οποίο προκύπτουν τα εξής: 1. Το ψευδοκράτος επέβαλε τη βούληση του στην Κ.Δ για να ανοίξει ο δρόμος σε έδαφος της Κ.Δ. 2. Το τουρκικό φυλάκιο στην ΟΖ παραμένει και είναι αμφίβολο αν θα μετακινηθεί - παρά τις προσδοκίες της Κυβέρνησης - και θα ασκεί έλεγχο στη περιοχή που θα οικισθεί. 3. Ποια αρχή θα εκδίδει τις άδειες για τους οικισμούς που θα γίνουν; Η άλλη πλευρά λέει ότι τα οικόπεδα που θα δοθούν στους Τ/Κ, θα δίνει τις άδειες το ψευδοκράτος (δηλαδή θα εκδίδουν άδειες για τα ελεύθερα εδάφη εκ μέρους των αρχών της Κ.Δ) 4. Ποιος θα έχει την ευθύνη της ασφάλειας στους οικισμούς; 5. Το γεγονός ότι έβαλαν χέρι οι Τούρκοι στην ΟΖ, θα αποτελέσει προηγούμενο και για άλλες περιοχές καθώς και στη λύση του Κυπριακού.

ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Εν ολίγοις ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ τη διαχρονική θέση των Τούρκων ότι η ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΖΩΝΗ δεν ανήκει στα ελεύθερα εδάφη. Αυτό θα το πληρώσουμε ακριβά. Περιμένουμε απαντήσεις και να πούμε σε άπαντες που ΣΩΠΑΣΑΝ και ψελλίζουν ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΙ ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο της ιστορίας ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. ΚΡΙΜΑ γιατί κάποιους τους είχαμε για πιο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΓΚΕΣ. Φαίνεται ότι το άσμα που άδει ο παμμέγιστος ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ «οι μάγκες δεν υπάρχουν πια / τους πάτησε το τρένο / με μάγκικο σαλπάρανε / με ναργιλέ σβησμένο» για άλλη ευκαιρία ταιριάζει και στους φωνακλάδες κατά περίσταση βουλευτές… Όσοι κάνετε τους αρκόκαττους γίνατε γατάκια και μάλιστα τυφλά… που μόνο νιαουρίζετε χωμένοι στην αγκαλιά των μαστόρων σας.

ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΚΡΙΣ Τ. ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Προσαρμοζόμαστε και θα ασχοληθούμε με παρεμφερή θέματα, όπως τα διαδραματισμένα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, η οποία ενημερώθηκε από την Επιτροπή δεοντολογίας αθλητισμού, περί της πορείας των ερευνών για το ασυμβίβαστο του Προέδρου της ΚΟΠ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΜΑ. Εκεί όπου επιβεβαιώθηκε η ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ και η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ μεταξύ στελεχών του ΔΗΣΥ, από την οποία θα μείνει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ το κόμμα. Και η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, αντί να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ τις εντυπώσεις, μάλλον τις επέτεινε, αφού όπως ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ από τον Αντιπρόεδρο της Επ. Δεοντολογίας ΕΥΘΥΜΙΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ζήτησαν να ενημερώσουν το κόμμα για την πορεία των ερευνών, αλλά στην συνάντηση δεν κλήθηκε ο Πρόεδρος της Επ. Θεσμών, βουλευτής του ΔΗΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο οποίος και ανέδειξε το θέμα , αλλά προσήλθε μόνη της η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Προκάλεσε για την ΞΥΠ εύλογες υποψίες, αφού ο δικηγόρος του Κούμα, ΚΡΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ είναι πρωτοσύμβουλος της ανήκει στο διευθυντήριο του κόμματος, ενίοτε είναι ο πρώτος που παίρνει τηλέφωνο σε κρίσεις η Αννίτα Δ. και είναι στο Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος, οπόταν η ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΩΣ. Όπως Πρόεδρε Αννίτα να πηγαίνει ο αναισθησιολόγος για να κάνει εγχείριση σε ασθενή, χωρίς να παίρνει μαζί του χειρουργό. 

Η θεσμική σύγκρουση που μετατράπηκε σε ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ, επιτάθηκε αφού και ο Πρόεδρος της Επ. Δεοντολογίας, ακαδημαϊκός ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΠΑΡΔΗΣ , ενοχλημένος από τις επιθέσεις που δέχτηκαν από τον Κρις Τριανταφυλλίδη στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον Κούμα, χαρακτήρισε όσα του απέδωσε « ΜΠΟΥΡΔΕΣ» και υποτιμητικές αναφορές, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ το επιχείρημα Κρις Τ., ότι υπάρχει σύγκρουση συμφέροντος, γιατί η θυγατέρα (Καπαρδή) εργάζεται στο γραφείο του ερευνητή που συνέταξε το πόρισμα, γνωστού ποινικολόγου ΗΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, αναφέροντας ότι ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΘΗΚΕ από την διαδικασία. Η ΞΥΠ αν θυμάστε σας ενημέρωσε περί τούτου. Ακόμη οι ΜΠΗΧΤΕΣ Δημητρίου Δ. κατά του ομόσταβλου του Κρις Τ. ότι αμφισβητούν την Επ. Δεοντολογίας και ότι δικηγόροι εγνωσμένου κύρους πρέπει να σέβονται τους νόμους και την Επιτροπή, προκαλούν ΔΥΣΜΕΝΕΣ ΚΛΙΜΑ στον ΔΗΣΥ.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι αναφορές του Αντιπροέδρου Ευθύμιου Ευθυμίου, ότι οι δικηγόροι Κούμα ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ μάρτυρες να μην προσέλθουν και δεν διώχθηκαν ποινικά από τον Γ. Εισαγγελέα, αλλά και οι επισημάνσεις ότι πρόκειται για ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και επηρεάστηκαν ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ προϊδεάζουν για το μέλλον… Πάντως η ΞΥΠ επιμένει. Η διαδρομή του πορίσματος Στεφάνου για το ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΚΟΥΜΑ, δεν έχει άλλο δρόμο. Μετά την ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ θα παραδοθεί στην Αστυνομία ή θα διοριστούν ποινικοί ανακριτές για τα περαιτέρω. Τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα. Κανείς δεν μπορεί να ρισκάρει οτιδήποτε, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο… Ειδικά η Εισαγγελία.

ΥΓ: Για άλλη μια φορά το ΑΚΕΛ βρίσκεται στην ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Με τα ψευτοδιλήμματα για ΚΑΤΑΔΙΚΗ των φρικαλεοτήτων της Χαμάς στο Ισραήλ, καταδεικνύει ότι και η ηγεσία ΣΤΕΦΑΝΟΥ μπορεί να λέει ότι αλλάζει, αλλά πάντα παραμένει κολλημένη στις ιδεοληψίες και ΦΟΒΙΖΕΙ όσους θέλουν να την εμπιστευτούν…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση