ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αυτοεξυπηρετούμενη ελίτ διορίζει Δημάρχους Λάρνακας-Λεμεσού-Λευκωσίας

Οι σπόνσορες των κομμάτων πρόσταξαν για Βύρα-Αρμεύτη-Τορναρίτη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους. Οι σκοτεινοί εγκέφαλοι ελπίζουμε να φωτίστηκαν από την έλευση - ΓΕΝΝΗΣΗ του Θεανθρώπου και να αντικρύσουν την ζωή με τρυφερότητα και αγάπη. Τέλος πάντων, θα ακούσατε πολλές ευχές, οσμιστήκατε αρκετή υποκρισία αυτές τις μέρες, αλλά προσπεράστε ότι δεν σας κάνει να ζείτε με ψυχική γαλήνη.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

• Πάμε και στα επιφανειακά. Αν νομίζετε ότι αίφνης ο συμπαθητικός ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ στην Λάρνακα απέκτησε ικανότητες ηγέτη παγκοσμίου εμβέλειας και μετατράπηκε σε ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΟ Δήμαρχο μιας ραγδαίας αναπτυσσόμενης πόλης, μάλλον είστε ΑΘΩΟΙ και ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ. Έψαξαν και πέρασαν από εξετάσεις το Αντρικκούι μας, εξ ου και πασχίζουν να τον εκλέξουν δια περιπάτου ως Δήμαρχο Λάρνακας, χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις. Αυτοί που εν πολλοίς ορίζουν ποιοι θα μας ΔΙΟΙΚΟΥΝ (το σωστό ρήμα χρησιμοποιούμε, σαν χώρα με προϋπολογισμό μικρομεσαίας πολυεθνικής) αποφάσισαν ότι στις πόλεις των Λ (Λάρνακα-Λεμεσό-Λευκωσία), θα βρίσκονται στα Δημαρχία συγκεκριμένοι άνθρωποι. Τελεία και παύλα.

ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ

• Η διαταγή από την αποκαλούμενη από την στήλη ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΙΤ (απλά όσοι εκλέγονται εκτελούν διαταγές και οι επιφανείς - τζάκια των πόλεων εξυπηρετούνται μόνοι τους) δόθηκε προς τα πειθήνια όργανα τους, τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ τους, τα κόμματα που προφανώς ΥΠΕΚΥΨΑΝ. Βλέπετε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, που έλεγε και ο αείμνηστος ΒΑΣΣΟΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ, προστάζουν να εξυπηρετούνται μέσω συγκεκριμένων ανθρώπων. Ποιες στρατηγικές, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, αντιπαλότητες και λοιποί χρωματισμοί, κόκκινοι, γαλάζιοι, πράσινοι βένετοι μου λέτε. Η ΕΛΙΤ διέταξε όπως στην Λάρνακα εκλεγεί ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ, στην Λεμεσό ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΕΥΤΗΣ και στην Λευκωσία ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ.

• Και σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων σας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ότι κάνουν διαδικασίες, δήθεν θα ακούσουν τις τοπικές κοινωνίες (όταν ακούμε αυτό ειδικά το ΨΕΜΑ και σ’ εμάς τους διαφανοκέφαλους σηκώνονται οι εναπομείνασες τρίχες) και τελικά καταλήγουν σ’ αυτούς που τους προστάζουν. Δεν είναι παράξενο που η αντιπολίτευση συμπορεύεται με την συμπολίτευση για να ψηφίσουν Δημάρχους; Γιατί δεν το έκαναν οι τιτανοτεράστιοι ΗΓΕΤΕΣ μας σε όλη την επικράτεια; Αρλούμπες.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΒΥΡΑ ΣΕ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΟ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2028

• Τείνουν να μετατρέψουν αυτό το παιδί τον ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ, σαν τον επόμενο ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΟ ΗΓΕΤΗ που προετοιμάζεται για τις Προεδρικές εκλογές του 2028. Ουπς μην αγχώνεστε. Σε ευνομούμενα-πολιτισμένα κράτη (ακόμη και στο Τζιμπουτί) τέτοιου είδους ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ από τα κόμματα θα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ τον νέο ηγέτη του τόπου. Ακόμη και ο ΔΗΣΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ για να στηρίξει τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ, κωλυσιεργώντας, ότι δήθεν δεν βρίσκει υποψήφιο, έτσι ώστε να μην ενδιαφερθεί κάποιο στέλεχος και να εκλεγεί με τεράστια διαφορά ο Βύρας. Στην πόλη της Προέδρου του ΔΗΣΥ, το ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΟΜΜΑ παραδίδεται αμαχητί. Και μετά μας λένε ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ ότι θα αλλάξουν το κόμμα τους. Ε, βέβαια από περήφανο γαλάζιο κόμμα, μετατρέπονται σε χρωματιστές μπαλαρίνες που χορεύουν σε προσταγές της ελίτ. Όλοι μαζί ΔΗΚΟ-ΔΗΠΑ-ΕΔΕΚ-ΑΚΕΛ (που κατά τ’ άλλα είναι μισητοί πολιτικοί αντίπαλοι) έκαναν την ΥΠΕΡΒΑΣΗ και συμπορεύονται ολοταχώς. Και γιατί δεν το κάνετε και στις Προεδρικές εκλογές δηλαδή;

• Στην προκειμένη το μεγαλύτερο πρόβλημα χωρίς να το αντιληφθεί θα το έχει ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ. Που φορτώθηκε το βάρος να εξυπηρετήσει αλληλοσυγκρουόμενων συμφερόντων, επιχειρηματίες-κομματάρχες και τελικά θα περιπλεχτεί σε κυκεώνα, από τον οποίο δύσκολα θα μπορέσει να βγει αλώβητος. Πόσους να προλάβει και ποιων τις επιθυμίες να εκπληρώσει; Θα ανεμίζει την κόκκινη σημαία στο ένα χέρι και στο άλλο την γαλάζια-μπλε-πράσινη-πολύχρωμη σημαία που θα επιθυμούν τα κόμματα; Τι είναι αυτό ρε παιδί μου. Μετά τον ΑΧΤΑΡΜΑ στα κόμματα έχουμε και τον αντίστοιχο (αχταρμά) σε πολιτικό.

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΑΡΜΕΥΤΗ - ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

• Όσον αφορά τους άλλους δυο υποψηφίους για Λευκωσία και Λεμεσό, όπως διέταξε η αυτοεξυπηρετούμενη ελίτ θα πρέπει να είναι παιδιά δικά τους. Οπόταν και στηρίζονται ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΕΥΤΗΣ, από ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ και στην Λευκωσία ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ. Για να καταλάβουμε. Όταν ανεβαίνει στο βήμα ο Αρμεύτης να εξαγγείλει τις θέσεις τους για την συμπρωτεύουσα και κατηγορεί την Κυβέρνηση για καθυστερήσεις στην υλοποίηση αποφάσεων θα τον χειροκροτούν ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ; Θα προσποιούνται ότι δεν ακούνε; Για να ξέρετε τον Αρμεύτη στηρίζει μέχρι και ο ΝΙΚΑΡΟΣ και άλλοι Συναγερμικοί, που όλοι μαζί ανήκουν στην Λεμεσιανή ελίτ.

ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΡΙΒΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΕΣΚΙΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΛΣΟΝ

• Παρεμπιπτόντως, να πληροφορήσουμε τους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ του ΑΚΕΛ ότι ΣΥΣΣΩΜΟΙ οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ τους (ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ) ενέκριναν στην τελευταία συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής ΟΛΑ τα κονδύλια που αφορούν την ανέγερση μνημείων, καταγραφή της δράσης και ιστορίας του Αρχηγού της ΕΟΚΑ Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα-Διγενή. Φυσικά το ΕΚΡΥΨΑΝ από τους συντρόφους και δεν έσκισαν τα κόκκινα καλσόν, σλιπάκια τους από αγανάκτηση. ΣΩΠΑΣΑΝ για να μην ξυπνήσουν στις λαϊκές οργανώσεις και σε άλλα αριστερά σωματεία από την συμπόρευση με τους αντιπάλους. Ο δε περήφανος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ που αντέδρασε γιατί ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕ όσους πάνε στα κατεχόμενα για τα καζίνο, πορνεία και άλλου είδους παρανομίες επιχορηγώντας την κατοχή, έκυψε και το κόκκινο σάλι του μπας και τρίζουν τα κόκαλα του ΕΖΕΚΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.

ΟΙ ΣΠΟΝΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

• Άτε τους βαρέθηκα να μας περιπαίζουν και να πιστεύουν ότι είμαστε συνένοχοι στα πολιτικά τους παιχνίδια που πηγάζουν από την ανάγκη να είναι πιστοί στην ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΙΤ. Ε, μα κι αυτοί δίνουν αφειδώλευτα χρήμα στις γαλάζιες-κόκκινες και άλλων χρωματισμών πολυκατοικίες για να συντηρούνται οι στρατοί που την αράζουν και το παίζουν οραματιστές. Οι αθκιασεροί κομματικοί που λένε. Ε, πως συντηρούνται όλοι αυτοί που κατοικοεδρεύουν στα κομματικά γραφεία. Πως ο ΔΗΣΥ ξόφλησε τα χρέη του; Πως το ΑΚΕΛ ανακαίνισε την κόκκινη πολυκατοικία; Εκτός και αν πιστεύετε ότι ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ – ΚΑΡΟΓΙΑΝ και ο ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥΣ βάζουν από την τσέπη τους χρήματα για να συντηρηθούν οι στρατοί τους; όπως οι ομάδες βάζουν στην φανέλα διαφήμιση του μεγάλου ΧΟΡΗΓΟΥ και τα κόμματα προωθούν τις επιλογές των σπόνσορων τους. Α, χαχαχαχα (ακούεται το τσακριστό μου γέλιο).. Πως το λέει η ΠΩΛΙΝΑ στο περιβόητο άσμα της; «Όλοι τα παίρνουνε/ όλοι τα παίρνουνε/ κανονικά». Όταν ανοιχτούν οι κάλπες και σοκαριστείτε από τα ποσοστά κυρίως της ΑΠΟΧΗΣ (θα ψηφίσουν 30-40%) που παραπέμπει σε ΚΟΛΟΒΗ και κατ’ επίφαση Δημοκρατία μην ΚΑΜΩΝΕΣΤΕ τους έκπληκτους. Κάποιοι δε θα ΗΤΤΗΘΟΥΝ και θα δεχθούν χαστούκια από τους ψηφοφόρους και πιστεύουν ότι θα προβάλουν σαν ΑΛΛΟΘΙ τις πλασματικές επιτυχίες με εκλογή κάποιων Δημάρχων.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Την ίδια ώρα που μετέρχονται όλων των μεθόδων για να εξυπηρετήσουν τους κρυφούς μαστόρους τους, δεν επιδεικνύουν την ίδια σπουδή και για την βασανισμένη κοινωνία. Όταν αποκαλούνται κάποια σχολεία ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ωσάν και αναφερόμαστε σε στέκια μαφίας και εκκολαπτήριο παρανόμων τότε δεν πιάσαμε τον πάτο. Βρισκόμαστε στον από-πατο. Σχολεία με περίφραξη που θυμίζουν φυλακές υψίστης ασφαλείας-κάμερες-φρουρούς ασφαλείας, αυτά δεν παραπέμπουν σε χώρους μάθησης, αλλά σε εκτροφείο κροκόδειλων που θα κατασπαράξουν την κοινωνία στο μέλλον. Και αντί να ασχολούνται μ’ αυτά, σπαταλούν ατέλειωτες ώρες οι κομματάρχες μας γιατί τους διέταξαν οι μαστόροι τους, ποιοι θα είναι οι μουκτάρηδες και πως θα ικανοποιήσουν την εγωπάθεια, τη ματαιοδοξία και το βίτσιο ορισμένων.

• ΥΓ: Πως το είπε ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ σε μια στιγμή έξαρσης και πνευματικής ανάτασης στην ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής : «Οι πολιτικοί έγιναν ανταποκριτές ειδήσεων και ανάγνωσης γεγονότων και διαπιστώσεων». Αμάν τα χάπια μου τα Φουλλικά. Δηλαδή μας λέει ότι οι κομματάρχες, οι βουλευτές και οι πολιτικοί μας είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, αλλά κακέκτυπα ανταποκριτών ερασιτεχνικών εφημερίδων. Ε, μα αφού δεν παράγουν ιδέες προς επίλυση προβλημάτων.

• ΥΓ: Μετά των αναλόγων ευχών ο πολιτικάντης, αφιέρωσε στην θεσπέσια καλλίπυγο τα άσματα του τεράστιου, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα και το βάθος – έκταση της φωνής, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, που αναχώρησε για τον πραγματικό κόσμο. Και λόγω ιδιαιτεροτήτων και αναμνήσεων από Θεσσαλονίκη τα συνόδευσε με τρυφερότητες. Αυτή δε η φωνή που σίγησε και είναι ο ορισμός της έννοιας άδει περιπαθώς άσματα που έχουν στίχους όπως αυτούς από το σχετικό «ΝΥΧΤΑ ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ», που αναφέρει «Πέστε στην αγάπη μου/ να’ ρθει να με βρει/ όπου και να βρίσκεται/ να με θυμηθεί». Και το άλλο «ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΛΕΕΙ», που ανάμεσα στ’ άλλα με την βαριά φωνή του ο αοιδός ερμήνευε τους στίχους «δεν έμαθε ποτέ της ν’ αγαπά/ και είναι μόνη/ δεν έμαθε ποτέ της να πονά/ και σε πληγώνει/ ας’ την να λέει/ εκείνη μόνο ξέρει / και μέσα της θα κλαίει».

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση