ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δηλητήριο από αμαρτωλό ΤΕΠΑΚ - Λεηλατούν το εισόδημα με ακρίβεια

Καβγάδες απειλές βρισιές και Πεζοδρομιακή αντίδραση από τους ακαδημαϊκούς

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΠΑΚ ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ - Ο ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ

• Εκβιασμοί, απειλές, ύβρεις, αντεγκλήσεις, πολιτικές παρεμβάσεις και πίσω και πάνω απ’ όλα η κατάκτηση χρήματος, συνθέτουν όρους που παραπέμπουν σε περιθωριακούς και αμαρτωλούς πολίτες. Κι όμως αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και μεταφέρθηκε στην Βουλή, εκεί όπου για μια ακόμη φορά αποτυπώνεται η ΚΑΤΑΝΤΙΑ των ΘΕΣΜΩΝ και η ισοπέδωση των πάντων. Υποτίθεται τα Πανεπιστήμια είναι ο ΦΑΡΟΣ (μάλλον λάδωσαν τον φαροφύλακα για να αναβοσβήνει) που θα διαφωτίσουν την νέα γενιά και θα οδηγήσουν στην νέα εποχή, αλλά και θα καθοδηγήσουν την κοινωνία. Φευ. Και μετά ψάχνουμε για την αύξηση της νεανικής παραβατικότητας και των συνεπαγόμενων καταχρήσεων και εξαρτήσεων. Όταν η εντύπωση που δημιουργείται από μαινόμενους ακαδημαϊκούς – με μπροστάρη τον Πρύτανη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΑΦΕΙΡΗ - ότι η άλλη άποψη και θέση, ακόμη και αυτή των βουλευτών είναι ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ εκ προοιμίου, τότε μάλλον οδεύουμε στο βάραθρο ως κοινωνία. Και φυσικά το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ που χύνουν οι ακαδημαϊκοί διαχέεται πρώτα στους φοιτητές τους και μετέπειτα στους μακάκες φορολογούμενους που πληρώνουν με το αίμα τους και τις στερήσεις τους για το ακαδημαϊκό ίδρυμα, που είναι ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

ΔΕΝ ΦΤΆΝΟΥΝ ΟΙ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ - ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΑΦΟΣ

• Κι όμως αντί να είναι το ΤΕΠΑΚ στο επίκεντρο των ακαδημαϊκών του επιδόσεων εμφανίζεται σαν ίδρυμα που οι συντελεστές του έχουν μεγαλύτερη έγνοια να αποκομίσουν όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα. Δεν τους αρκούν τα υπέρογκα ποσά των 100-150 χιλιάδων Ευρώ τον χρόνο από τους μισθούς (όσα δηλαδή παίρνουν σε ένα χρόνο οι άλλοι εργαζόμενοι, αυτοί τα εισπράττουν κάθε μήνα) και όλα τα υπόλοιπα που καρπούνται από ερευνητικά προγράμματα (εξάλλου το ΤΕΠΑΚ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ για την εφευρετικότητα του στον εν λόγω τομέα, αφού μέχρι και καθηγητές του μπήκαν φυλακή για ατασθαλίες ελέω κλοπής ευρωπαϊκών κονδυλίων) ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ, καβγαδίζουν και οδηγούν την συζήτηση στα άκρα για να παίρνουν και ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ για την διαδρομή Λεμεσός – Πάφος!!!

• Έλεος κύριοι καθηγητές μας. Δεν βλέπετε δίπλα σας τους φοιτητές που ταλαιπωρούνται να βρουν στέγη, τους γονείς που τρελαίνονται και αγχώνονται για να μπορέσουν να σπουδάσουν τα παιδιά τους κι εσείς επιμένετε να ζητείτε - και μάλιστα να ΚΑΒΓΑΔΙΖΕΤΕ με τους πάντες - για να πάρετε ακόμη 500-1000 Ευρώ για την βενζίνη σας; Ε, μα ΕΛΕΟΣ πλέον. Μην είστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ σε όσα σας προσφέρει η Πολιτεία. Κι αν σας πέφτουν λίγα τα χρήματα ή σας αδικεί η κοινωνία μαζέψτε τα και πηγαίνετε στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα. Να δούμε πόσα θα παίρνετε.

ΟΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ - ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ

• Φυσικά παντού και πάντα θα παρεμβαίνουν τα κόμματα και θα προκαλούν αναταραχή. Γιατί η συζήτηση για το ΤΕΠΑΚ αναβαλλόταν συνεχώς και όπως είπε και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ μέχρι και ΑΠΕΙΛΕΣ δέχτηκε συνοδευόμενες από πολιτικές παρεμβάσεις για να μην διεξαχθεί καθόλου η συνεδρία. Ακούς εκεί. Μα ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ είστε εσείς φίλοι μου ή ενεργείτε με όρους επιχειρηματιών και άλλων συναφών επαγγελμάτων που για να ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ χρήματα είναι έτοιμοι να διαλύσουν τα πάντα. Και οι σύντροφοι του ΑΚΕΛ μπορεί να θεωρούν ότι το ΤΕΠΑΚ είναι ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ τους και κάνουν διορισμούς ημετέρων και ελέγχουν τους φοιτητές, αλλά ας μην ΤΣΑΛΑΚΩΝΟΥΝ την πολιτική τους καριέρα (καλημέρα στους φίλους μου ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ-ΑΝΤΡΟ ΚΑΥΚΑΛΙΑ) ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ τους βερμπαλισμούς, αππωμάρες και εν γένει το ΑΚΡΑΤΟ ΚΥΝΗΓΙ χρήματος από τους ακαδημαϊκούς.

ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Η ΚΛΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

• Ε, μα πως μπορεί κάποιος να μην αντιδράσει όταν ακούει ότι θέλουν να περάσουν υπό τον έλεγχο τους ο Πρύτανης και η κλίκα του και τον οικονομικό έλεγχο του ΤΕΠΑΚ και να ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ τον Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών ΚΩΣΤΑ ΧΟΠΠΑ. Ποιοι είναι δηλαδή; Οι πάνσοφοι και παντογνώστες που θέλουν να έχουν τα πάντα υπό τον έλεγχο τους; Μα δημόσιο χρήμα διαχειρίζονται δεν είναι τα λεμόνια που παρήγαν στα περβόλια τους που πουλάνε και όσα πάρουν. Αμ, το άλλο. Σπαταλήθηκαν 1.6 εκατομμύρια Ευρώ για το τμήμα μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου που δεν λειτουργούσε. Όπερ μεθερμηνευόμενο τα άρπαζαν χωρίς να διδάσκουν σε φοιτητές.

• Τα υπόλοιπα μετά αντεγκλήσεων του Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ – προφανώς του διέφυγε ότι τα πανεπιστήμια είναι χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών, απόψεων και θέσεων - με τους βουλευτές, ιδιαίτερα με τον ΑΛΕΚΟ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ που ήταν και συμφοιτητής του, αλλά και του Προέδρου της συντεχνίας εργαζομένων ΑΝΤΩΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (τον γνωρίσαμε από την υπόθεση με τις παρανομίες σε ερευνητικά προγράμματα, όπου από κατηγορούμενος βγήκε μάρτυρας κατηγορίας) με τον ΑΝΤΡΕΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ συνέθεσαν μια εικόνα που παραπέμπουν σε ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΤΕΠΑΚ που κάτι θέλει να κρύψει. Όταν τσιριλάς συνεχώς και με ΑΓΟΡΑΙΟ ΥΦΟΣ επιτίθεσαι κατά εκπροσώπων του λαού χωρίς τον προσήκοντα σεβασμό και όλοι σου φταίνε, τότε κάτι δεν πάει καλά. Κάπως πιέζεσαι. Άσε που θα τους εξετάσει και η Αρχή πάταξης κατά της διαφθοράς μετά από παραπομπή από τον Γενικό Ελεγκτή.

• Οπόταν αγαπητοί μου ακαδημαϊκοί και λοιποί κλικαδόροι και κονκλαβιούχοι του ΤΕΠΑΚ ηρεμήστε και επιδείξτε ΕΥΠΡΕΠΗ ΕΙΚΟΝΑ και κυρίως μην θεωρείτε ότι ζείτε ΜΟΝΟΙ σας κλεισμένοι στο δικό σας βασίλειο και απλώς οι υποτακτικοί σας – Κυβέρνηση, Υπουργείο Παιδείας, φορολογούμενοι - είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σας χρηματοδοτούν και να σας ανεβάζουν κοινωνικά. Προσέξετε μπας και η ΠΤΩΣΗ σας ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ. Αλλά και όσοι άλλοι ακαδημαϊκοί - διοικητικό προσωπικό του ΤΕΠΑΚ σιωπά να περάσει να ξέρει ότι τα πάντα αλλάζουν και εκτός των άλλων λίγη λάσπη μπορεί να λερώσει και τα δικά τους κοστουμάκια έστω κι αν ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. Ε, τα χάπια μου ρε τα ακαδημαϊκά.

• ΡΙΦΙΦΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΧΟΥΘΙ

• Πάμε και στα σοβαρά και ας αφήσουμε τους ναρκισσισμούς εγωπαθών ανθρώπων. Άντε πάλι. Καλά θέλουν να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τους πάντες; Δεν φτάνει που συνεχίζεται αδιαλείπτως το ΡΙΦΙΦΙ (είδος διάρρηξης) στις τσέπες μας με την ΑΚΡΙΒΕΙΑ που ΛΕΗΛΑΤΕΙ το ΕΙΣΟΔΗΜΑ μέσω των τροφίμων, αναγκάζοντας τους καταναλωτές να αρκεστούν μόνο στα ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ και να κόψουν και τις μικρές παρασπονδίες που ομορφαίνουν την ζωή, μεταφέρουν το ΟΡΓΙΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ σε όλα τα είδη; Προετοιμάζουν την κοινωνία μέσω των ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΩΝ Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, ότι επίκεινται αυξήσεις και στα ηλεκτρικά είδη λόγω των επιθέσεων Χούθι σε πλοία. Ρε μα έλεος πλέον φτάνει πια να θέλετε να ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ το αίμα των ανθρώπων με ότι πετάει στον πλανήτη να επηρεάζει το Κυπριστάν που ο πληθυσμός του χωράει σε ένα από τα τεράστια πλοία που μεταφέρουν προϊόντα. .

• ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ - ΚΟΜΜΑΤΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ πόσα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ να κάνετε. Πόσα να στοιβάζετε ωσάν και κάνατε συμφωνία με τον Άγιο Πέτρο να τον ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΤΕ, για να τα πάρετε στον άλλο κόσμο και να συνεχίσετε τις δραστηριότητες σας. Αλλά πέστε μου ποιος θα μας ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ; Η κυβέρνηση ασχολείται με άλλα, ο Υπουργός Εμπορίου και τα τμήματα υπό την δικαιοδοσία του, όπως η περίφημη Υπηρεσία καταναλωτών βρίσκονται στον δικό τους πλανήτη. Σε άλλη χώρα αφού με επικεφαλής εκατομμυριούχους που τις υπεραγορές και τα άλλα καταστήματα τα αντίκρυσαν ΜΟΝΟ σε τηλεοπτικά πλάνα περιμένεις προστασία; Αμ, το ΚΑΡΤΕΛ Κυβέρνησης - εταιρειών πετρελαιοειδών που συνεχίζει να ΑΦΑΙΜΑΣΣΕΙ τους πολίτες με ψηλές τιμές ενώ το πετρέλαιο διολίσθησε και κανείς δεν διαμαρτύρεται; Θα πείτε ποιος θα το κάνει… Οι εταιρείες πετρελαιοειδών είναι οι μεγαλύτεροι ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ των κομμάτων, ενώ η Κυβέρνηση με τους εκατομμυριούχους της Υπηρεσίας καταναλωτών, οι οποίοι θεωρούν ότι είναι λογικές οι τιμές και ας οι καταναλωτές πληρώνουν κάτι περισσότερο. Συντεχνίες (χαλοόου ξυπνήστε) κόμματα, οργανώσεις ξεχνούν και τους πολίτες Β’ κατηγορίας που είναι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα και τους παρέδωσαν βορά στο στόμα των όρνεων.

• ΥΓ Πως το λέει ο εξαιρετικός ΔΑΚΗΣ στο σχετικό του άσμα; Μια σου λέξη / μια σου λέξη / σου ζητιάνεψα μια λέξη/ τώρα κι αν το δάκρυ τρέξει / είναι πια πολύ αργά/ σταμάτα να λες πως μ’ αγαπάς / με δάκρυα να με κοιτάς» άδει περιπαθώς με συνοδεία και του πολιτικάντη προς την ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΚΑΛΛΙΠΥΓΟ. Η οπαία τον έχει σαν καλό μαθητούδι και τον βαθμολογεί αναλόγως της δράσης του. Αν δε υπακούει…γενικώς στις επιθυμίες της τότε καλώς. Κι αυτός απαντά με το άσμα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΜΠΕΤΑ «ο πιο καλός ο μαθητής / ήμουν εγώ στην τάξη». Τέτοια κάνει και του βάζει 7 στο έλεγχο προόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση