ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΒΟΥΛΗ: Κούφια η απόφασης της Επ. Δεοντολογίας και το δις εξαμαρτείν της Αννιτούλας

Επιμένει να μετέχει σε κομματικές συνάξεις ή διορίστηκε αόρατος επιτελάρχης

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ρε μπας και θέλουν οι βουλευτές υπό την νέα σύνθεση της αντιπροσωπείας του λαού να επιδίδονται και σε άλλου είδους εργασίες και να θεσμοθετήσουν προς τούτο; Μετεξελίσσονται σε πανήγυρη που τείνει να υποκαταστήσει ακόμη και τις κορυφαίες του είδους, όπου κυριαρχούν λουκουμάδες- πορικά και άλλα εδέσματα. Διαφορετικά δεν επεξηγείται να εμπλέκονται σε κάθε είδους πανηγύρια, να προκαλούν αναταραχή και αναβρασμό, φωνές και να εκφράζουν οργή στα κανάλια και τελικά να παίρνουν μια απόφαση που να περνάει στο ντούκου. Πλέον θα μιλάμε για το παναύρι της Βουλής που διοργανώνει η νέα Πρόεδρος του σώματος…

Θυμάστε τι έγινε στα κανάλια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλα πανηγύρια, καφενεία με την υπόθεση της λεκτικής επίθεσης του βουλευτή ΑΝΤΡΕΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ με την κοινοβουλευτική συνεργάτιδα των Οικολόγων ΕΦΗ ΞΑΝΘΟΥ; Οι οργισμένοι δημοκράτες βουλευτές έβγαιναν στα κανάλια και μας ενημέρωναν ότι θα τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Θεμιστοκλέους για την συμπεριφορά του, θα τον κάνουμε, θα τον ράνουμε και ότι άλλη αρλούμπα ερχόταν στο στόμα τους να εκστομίσουν.

Συνέστησαν μάλιστα και ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ για την οποία κόμπαζαν ότι θα επιβάλει τάξη και θα τιμωρεί τους παραβάτες. Ατελείωτες ώρες συζητήσεων στα παραπλανημένα και επιφανειακά Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης. Η φανφαραλογία πήγε σύννεφο. Όταν δε διατυπώναμε κάποια διαφορετική άποψη, μην φανταστείτε κάτι το τρομερό και φοβερό, αλλά το αυτονόητο και το απλοϊκό το προσπερνούσαν με αδιαφορία λες και δεν τους αφορούσε.

Γνώριζαν ότι μετέχουν σε μια αδιέξοδη πρακτική αλλά επέμεναν. Από κι ως που πολιτικά σώματα δικάζουν εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού. Και ποιος θα τραβήξει την γραμμή της δεοντολογίας. Ποιος θα ορίζει στην προκειμένη που είναι η παραβίαση του κώδικα; Ο μόνος που τιμωρεί τους εκλεγμένους εκπροσώπους του είναι ο κυρίαρχος λαός με την ψήφο του. Εφόσον έχει ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ, κανείς δεν μπορεί να του κάνει οτιδήποτε και να του επιβάλει ποινή – δήθεν. Καλά, αν κάποιοι θέλουν να χτυπήσουν βουλευτή αντίπαλης παράταξης και καταφύγουν στην Επ. Δεοντολογίας θα τον δικάσουν και πάλι; Και βεβαίως- βεβαίως μετά από το πανηγύρι ήρθε η ώρα να βγάλουν και απόφαση. ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ λένε επέβαλαν στον Α. Θεμιστοκλέους που δεν ήταν καν παρών στην Ολομέλεια να ακούσει την « ποινή» και τους έγραψε κανονικότατα. Μακακίας το ανάγνωσμα θα λέγαμε.

ΦΙΑΣΚΟ και πάλι από την Βουλή που προεδρεύει η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ατέρμονες συζητήσεις χωρίς νόημα και αποτέλεσμα. Μετά ψάχνουν γιατί τους ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ οι πολίτες και κυριολεκτικά τους αποστρέφονται. Αφού δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα αυτονόητα και απλά θα ασχοληθείτε με τα πολύπλοκα; Εκτός κι αν νομίζετε ότι η εκπροσώπηση του λαού είναι σόου, φρου φρου και αρώματα και οι μηνιαίοι μισθοί. Γελούν μαζί σας για να μην κλαίνε δηλαδή με τις επιλογές τους.

Για να τελειώνουμε μ’ αυτή την αρλούμπα να σημειώσουμε ότι δεν συμμεριζόμαστε τον τρόπο συμπεριφοράς του κ Θεμιστοκλέους στο συγκεκριμένο συμβάν, ο οποίος με λεπτότητα και αβρότητα θα μπορούσε να χειριστεί το θέμα. Προφανώς γι αυτό θα κριθεί από τους πολίτες και όχι δήθεν δικαστήρια και επιτροπάτα που στήνει η Αννίτα μας για το θεαθήναι.

Για λόγους ιστορίας να σημειώσουμε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας αποτελείται και από τον ΑΝΘΟ του Κοινοβουλίου αφού πέραν από την Αννιτούλα μέλη είναι από το ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ- ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, ΔΗΣΥ ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ- ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΚΟΥΛΑ, ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ. Όπερ μεθερμηνευόμενο μοίρασαν οι μεγάλοι για να επιβάλουν στους μικρούς. Και η εν λόγω σύνθεση όζει ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ αφού δεν μετέχουν όλα τα κόμματα.

Να σημειώσουμε ότι πέραν των δικαστών - βουλευτών σπαταλήθηκαν χιλιάδες εργατοώρες από τους υψηλόβαθμους τεχνοκράτες της Βουλής, για να εκδοθεί μια ΚΟΥΦΙΑ απόφαση. Τέλος πάντων αρλουμπολογίας συνέχεια για την Βουλή που δεν προστατεύει τον εαυτό της και τα μέλη της.

Τώρα που μιλήσαμε για προστασία να επισημάνουμε στην ΑΝΝΙΤΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ μας ότι επιθυμεί να ακυρώσει το έργο της και να θρυμματίσει την εικόνα της. Έγινε ολόκληρος σάλος με την ανάμειξη της σαν ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ στο εκλογικό επιτελείο του Προέδρου του ΔΗΣΥ. Μας κατσάδιασε ότι δεν καταλάβαμε καλά, έστω και αν το εξήγγειλε επίσημα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος. Δεν τσαλαπατά τον θεσμό και απέτρεψε, όπως περιγράφαμε στον πιστολέρο και ΟΛΕΘΡΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΓΚΑΦΑ.

Και όμως το περασμένο Σάββατο και πάλι σε προεκλογική συγκέντρωση του ΔΗΣΥ η Αννιτούλα στο πάνελ. Ε, ουφ και πάλι ουφ. Τι κάνεις εκεί δηλαδή ρε Αννιτούλα μας. Είσαι η δεύτερη τη τάξει στην Δημοκρατία δεν μπορείς να περιπλέκεσαι σε κομματικές συνάξεις. Έλεος δηλαδή αυτοί οι κουμπάροι σου φανεροί και αόρατοι επικοινωνιολόγοι δεν σε καθοδηγούν; Επιτέλους δεν μπορείς να αρνηθείς στον Φούλη και να προστατεύσεις τον εαυτό σου; Όσες συναντήσεις και να κάνεις, σε όσα μνημόσυνα και κηδείες να παραστείς, με όσους πολίτες και να συνομιλήσεις, όσα προβλήματα και να λύσεις, έχασες πλέον την έξωθεν καλή μαρτυρία. Το προφίλ της Προεδρίνας όλων των Κυπρίων θρυμματίστηκε. Είσαι κι εσύ γαλάζιο κορίτσι του κομματικού σωλήνα. Το δις εξαμαρτείν ουκ γυναικός σοφής… Και η θέση του επιτελάρχη στην Λάρνακα είναι κενή μπορείς να αναλάβεις…

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αν δεν ήταν τραγικό θα μπορούσε κάποιος να επιδοθεί σε βρισίδι. Αλλά να σου ανακοινώνουν θανάτους λόγω κορωνοιού που επισυνέβησαν τον Ιανουάριο του 2021 τότε πρέπει να κλαίμε. Και για τους ανθρώπους που χάνουμε, αλλά και για τα λεφτά που πετάμε προς όλους αυτούς που προσποιούνται τους υπεύθυνους. Καλά περιμένατε να γίνει το μνημόσυνο τους και μετά να πείτε. Πως μπορεί να ανακαλυφθεί ο θάνατος μετά από ένα χρόνο; Εκτός κι αν θέλετε να κρύψετε κάτι. Όπως περιπτώσεις ιατρικής αμέλειας και τα φορτώνετε όλα στον κορωνοιό…

ΥΓ: Πως έγιναν από λυσσαλέοι πολέμιοι σε προστάτες του ΓΕΣΥ, ο ΠΙΣ και οι ιατροί του, είναι κάποια εκατομμύρια Ευρώ… απόσταση.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση