ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαξιωμένος Σιζόπουλος - Στεφάνου δεν θέλει μετανάστες κοντά στο σπίτι του

Λατσιά – κόκκινο Γέρι λένε όχι στις δομές φιλοξενίας -Δεν απαντά τις κλήσεις του Σιζό ο Χριστοδουλίδης

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΦΗΓΗΜΑ

Α, πα, πα. Μα που πήγαν οι ευαισθησίες; Ο διεθνισμός, η αγάπη προς τους μετανάστες, η στήριξη τους, η οργή σε βάρος όλων εκείνων που διατύπωναν ανησυχίες, ότι το μεταναστευτικό ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ τις γειτονιές μας, τις πόλεις μας, την χώρα μας και χρειάζονται να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα. Αμέσως, οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ευαισθητούληδες είχαν έτοιμη την ετικέτα να την κολλήσουν με πάθος. Είστε ΡΑΣΤΣΙΣΤΕΣ - ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ έκραζαν προς όσους ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να πουν κάτι διαφορετικό, να ψελλίσουν κάποιους προβληματισμούς. Δρούσαν φυσικά και οι κουκουλοφόροι των σόσιαλ μίντια. Παρήλθαν οι καιροί και θα έπρεπε να τοποθετηθούν και επί του πρακτέου, επί πραγματικών γεγονότων. Τότε ΦΑΝΗΚΕ η γύμνια τους και ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ το περιβόητο και περιλάλητο ΑΦΗΓΗΜΑ τους, ότι δήθεν το ΑΚΕΛ και οι άλλοι ευαισθητούληδες, συμπονούν τους μετανάστες και τους συμπαρίστανται. Άμα είναι να μείνουν στα σπίτια, τα χωριά των άλλων και σε διαφορετικά μέρη του Κυπριστάν, καλώς, αν όμως είναι κοντά στα σπίτια των κόκκινων και άλλων προυχόντων, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, και σε καμία περίπτωση.

ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΓΕΡΚΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ- ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ

Λες και εδώ έδρασε η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ή έστω κάποιο χέρι και τα έφερε ο χρόνος και η εισήγηση της κυβέρνησης είναι να χτιστούν δομές σε Λατσιά – Γέρι. Και προσέξτε, όχι δομές τύπου Πουρνάρα, αλλά για να φιλοξενούν ανήλικους μετανάστες. Εδώ αποδεικνύονται τα συναισθήματα των ευαισθητούληδων που ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΑΝ όλους τους ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ και ξενοφοβικούς που δεν δέχονταν και χαρκατήριζαν ιδιότροπους και ρατσιστές του κατοίκους Κοκκινοτριμιθιάς που φώναζαν για Πουρνάρα. Όμως η πραγματικότητα είναι ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ και ξεκαθάρισε τα αισθήματα και τις προθέσεις των πάντων. Σύσσωμα τα δημοτικά συμβούλια Λατσιών – Γερίου φώναξαν ΟΧΙ στην δημιουργία δομών φιλοξενίας ανηλίκων. Ωωωω. Μα που; Ο Δήμος Γερίου που είναι ΚΟΚΚΙΝΟΣ και έχει επικεφαλής του ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ στέλεχος της αριστεράς, τον ΝΕΟΦΥΤΟ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ, που συνεπικουρείται από άλλους 5 ΑΚΕΛικούς δημοτικούς συμβούλους; ΩΙΜΕ. Ε, μα δεν γίνεται ρε φίλε μου Νεόφυτο κάτι τέτοιο. Μέχρι κι εσείς που γαλουχηθήκατε στα αριστερά νάματα, εκεί στα αναμορφωτήρια των Περβολιών, να μην δέχεστε να χτιστούν πέντε καμαρούλες για να φιλοξενήσουν παιδιά μεταναστών;

Αν το έκαναν κάποιοι άλλοι και διατύπωναν επιφυλάξεις, σύσσωμη η οικογένεια Παπαλαζάρου, ο γαμπρός – Πρόεδρος της ΕΣΚ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ και η σύζυγος του- δημοσιογράφος στον ΠΟΛΙΤΗ - ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ θα χαρακτήριζαν με ΟΡΓΗ και πάθος τους αντίθετους με την δομή, σαν ρατσιστές, ακροδεξιούς και θα έλεγαν και την εύηχη ατάκα, ότι έσπασε το αβγό του φιδιού. Τώρα πήγατε όλοι οικογενειακώς στην Πάφο και φάγατε αβγά μελάτα, κρυβόμενοι… Ε, μα έρχονται δημοτικές εκλογές και ο φίλος μας – σπουδαίο παιδί και εργατικός Δήμαρχος - ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ θα επαναδιεκδικήσει τον θώκο, οπόταν, ας παραμεριστούν οι ευαισθησίες περί μεταναστών και λοιποί αριστερισμοί. Αντιλήφθηκε ότι η ΟΡΓΗ των Γερκωτών θα τον οδηγούσε σε ΗΤΤΑ, οπόταν ΑΠΕΙΧΕ από την εκδήλωση, αλλά δεν ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ... δημόσια. Κρύψε να περάσουμε του είπαν οι επικοινωνιολόγοι. Βροντοφώναξε μαζί με όλους τους παριστάμενους, βουλευτές ΔΗΣΥ (τα άκουσαν για την στάση και ανοχή του κόμματος τους ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΟΥΛΑΣ - ΡΙΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ και ο ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ που εκφώνησε πύρινο λόγο κατά των δομών), τον ΕΛΑΜίτη βουλευτή ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ που χειροκροτήθηκε και από αριστερούς στην εκδήλωση, δια μέσω του ψηφίσματος που ανάγνωσε ο Αντιδήμαρχος Γερίου ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΒΒΑ - τονίζονταν εμφαντικά πολλές φορές ότι μεταφέρει τις απόψεις ΣΥΣΣΩΜΟΥ του δημοτικού συμβουλίου (ήτοι του ΝεοΠαπα και των 5 ΑΚΕΛικών δημοτικών συμβούλων) - ΟΧΙ στις δομές στο Γέρι, δίπλα από τα σπίτια των ευαίσθητων κόκκινων δημοτικών συμβούλων.

Ο ΓΕΡΚΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΒΟΛΤΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ

Οι παριστάμενοι στην εκδήλωση πράκτορες της ΞΥΠ, έψαχναν στο ακροατήριο για να δουν αν βρίσκεται και ο κάτοικος Γερίου, Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Έλαμπε δια της απουσίας του (πράκτορας τον είδε σύμφωνα με την έκθεση του, να παίρνει τον σκύλο του βόλτα και προφανώς για να αποβάλει το ζωντανό τα εντερικά του απόβλητα) και φυσικά τάσσεται ΚΑΤΑ της ανέγερσης δομών φιλοξενίας ανήλικων μεταναστών, κοντά στο σπίτι του. Ε, μα είπαμε ότι είναι φιλεύσπλαχνος και συμπονεί τους μετανάστες, αλλά όχι να τους βάλει και κοντά στο σπίτι του, να ταράξουν την ησυχία και γαλήνη του. Διαβάζει Μαρξ τα βράδια. Ας τους βαλουν σιόρ στα άλλα χωριά - μακριά φυσικά ΚΑΙ από την Γερμασόγεια όπου και εκεί ο κόκκινος Δήμαρχος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΞΥΔΙΑΣ δεν τους θέλει - κάπου οπουδήποτε, σε άλλους χώρους. Να γειτνιάζουν τέλος πάντων με σπίτια ΕΛΑΜιτών, να τους προσέχουν. Ωιμέ, πάει και το παραμύθι σας με την στήριξη μεταναστών. Αρλούμπες τα πάντα και οι χαρακτηρισμοί και ευαισθησίες για τις πανηγύρεις. Λόγια, λόγια, λόγια. Δεν αφουγκράζεστε την κοινωνία, ευρισκόμενοι στα πολυτελή σας γραφεία στην ανακαινισμένη κόκκινη πολυκατοικία και μετά ψάχνετε σε βαθυστόχαστες αναλύσεις, τα αίτια της πτώσης των ποσοστών σας…

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

Καλά, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ έχει σταθερή θέση περί του θέματος, αλλά αυτή την εποχή τον απασχολεί το μεταναστευτικό ρεύμα των ΕΔΕΚιτών, παρά το αντίστοιχο, για τους ξένους που κατακλύζουν το Κυπριστάν. Μάλιστα δε ακούει συνεχώς το άσμα που ερμηνεύει περιπαθώς η θελκτική ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ «αναπάντητες κλήσεις» , ιδιαίτερα τους στίχους «παίρνω μες το βράδυ / στο σκοτάδι/ μα κανένα αγάπης σημάδι/ ξαναπαίρνω στο όνειρο μου/ μα σιωπή μόνο στο κινητό μου». ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ μεγαλοφώνως ο Σιζό στην πρόσφατη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν του απαντάει στις κλήσεις του και νοιώθει ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ, ακόμη και από τον εταίρο του στην διακυβέρνηση. Γιατί; Γιατί; Για να δούμε αν συγχύσει πάλι το κουμπί της ψηφοφορίας ο ΣΙΖΟ και δεν ψηφίσει τον προϋπολογισμό. Άου – άου. Αλλά και ο πάτερ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, τι αποστροφή προς τον υποστηρικτή του. Μα ούτε ένα τηλεφώνημα να απαντήσει στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, λες και θα τον κολλήσει δερματική ασθένεια από τηλεφώνου…

Ο ΜΟΡΦΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ… ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Κατά τ’ άλλα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ψάχνει υποψηφίους Ευρωβουλευτές και ξεκαθάρισε προς άπαντες ότι θα πρέπει ΟΛΑ τα στελέχη του Πολιτικού Γραφείου , της Κεντρικής Επιτροπής, να είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ. Κάποιοι κλωτσούν και διαμαρτύρονται, αλλά όσοι δεν ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ θα πάνε να κάνουν παρέα στον ΚΩΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στα διπλανά έδρανα και στο υπό εκκόλαψη (πόσο καιρό να εκκολαφτεί, μπας και είναι ανεμογκάστρι;) κόμμα του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ. Μα θα μείνει μόνος του; Νομίζετε θα σας απαντήσει ή θα σας παραπέμψει να μην αγχώνεστε; Λοιπόν, μέχρι στιγμής το δεδομένο είναι ότι υποψήφιος για την Ευρωβουλή επιθυμεί να είναι ο ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΝΝΙΔΗΣ, ενώ ο ΜΟΡΦΑΚΗΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ που παρουσιάζεται σαν επικεφαλής του κονκλαβίου στην ΕΔΕΚ, ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος , αλλά θα μείνει στα γραφεία να πίνει καφέδες και να κλείνει ραντεβού για σούβλες.

Το ψηφοδέλτιο θα οριστικοποιηθεί όπως αποφάσισε το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ σε συνεδρία την περασμένη Πέμπτη και μας μετέφερε ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και μποτοξ - άκιας μεταξύ 15.1- 15.2. Μάλιστα ο Σιζό τους παρότρυνε να μείνουν μακριά από προσωπικές αντιπαραθέσεις (ωσάν να μας λένε οι γιατροί να μην καταναλώνουμε σουβλάκια γιατί θα αυξηθεί η χοληστερόλη μας και αυτοί τρώνε σούβλες)

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΤΟΞΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΞΥΠ ΓΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ - OLAF

Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές θα διεκδικήσει με συμμαχίες τους Δήμους Λευκάρων με τον ΣΟΦΟΚΛΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ και τον βουλευτή ΗΛΙΑ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ για τον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς, ελπίζοντας ότι θα τον εκλέξει και θα τον διώξει από το Κοινοβούλιο για να έρθει ο ημέτερος του ΒΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α, μην ξεχάσουμε ότι ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ περιμένει, όπως αποκάλυψε στον Διοικητή της ΞΥΠ ενώπιον καμερών, τον Αρχηγό Αστυνομίας να προχωρήσει ο φάκελος με τις καταγγελίες κατά Παπαδάκη (Σεπτέμβριος 2021), ενώ θεωρεί ότι θα παρέμβει προς τούτο και η Ευρωπαϊκή υπηρεσία OLAF κατά του Ευρωβουλευτή. Πάντως φάνηκε να ενστερνίζεται την αποκάλυψη της ΞΥΠ ότι υπάρχουν 130 μαγνητοσκοπημένες συνομιλίες που υποκλάπηκαν, οι οποίες και θα αποκαλυφθούν προσεχώς, ενώ αποποιήθηκε κάθε ευθύνης, παραπέμποντας στον καταγραφέα των συνομιλιών. Τα χάπια μου που παίρνω προ του μπότοξ.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πανηγυρίζουν οι κλακαδόροι και άλλοι συμπαραστάτες του Δημάρχου Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ, ότι είναι σίγουρος για επανεκλογή και μάλιστα προβάλουν ως τεκμήριο, δημοσκόπηση που αναφέρει περί της αναγνωρισιμότητας του, που φτάνει στο 83%. Πρώτον, η αναγνωρισιμότητα δεν σημαίνει ψήφο (κατά το ίδιο σκεπτικό και όσοι στηρίζουν ΑΚΕΛ είναι ΟΜΟΝΟΙΑτες, ούτε καν φωνάζουν υπερ της συνώνυμης τους, απότοκο της ΘΥΡΑΣ 9) και κατά δεύτερο είναι πρόβλημα για το Αντρικκούι, μετά από 7 χρόνια δημαρχίας να μην τον ξέρουν και οι γάτοι στην Λάρνακα και 20% να νομίζει ότι είναι καντινιέρης στις Φοινικούδες.

ΥΓ. Ρε εσείς τώρα που φτήνισε η βενζίνη στις ελεύθερες περιοχές πάλι θα στέκεστε σε ουρές και να δίνετε χρήματα στους εχθρούς μας και το ψευδοκράτος; Καλά χρήματα για τις συντάξεις, τους δρόμους από πού θα βρίσκει το κράτος; Νομίζετε θα τα βάλει από την τσέπη ο Χριστοδουλίδης και οι άλλοι κομματάρχες;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση