ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναπάντητος κόλαφος Κατσουνωτού για κλίκα Επ. Διαφάνειας που διέρρευσε έγγραφα

Τέρμα το ανέλεγκτο των Εισαγγελέων - τέλος στη μονοκρατορία του Γ. Ελεγκτή

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Υγεία ψυχική - σωματική και εκπλήρωση όλων των επιθυμιών. Λευτεριά στην Κύπρο μας. 50 χρόνια μετά την βάρβαρη εισβολή καιρός είναι να επανέλθει στις ζωές μας το «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ». Ας προσθέσουμε όλοι μας στην ζωή μας περισσότερη ΕΥΓΕΝΕΙΑ και ΚΑΛΟΣΥΝΗ.

ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΣΟΥΝΩΤΟΥ - ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

* Χάθηκε κι αυτό στις κραυγές και τα συνθήματα που κυριαρχούν στο πολιτικό σκηνικό και δεν αφήνουν τους πολίτες, πλην όσων ασχολούνται συστηματικά ή όσοι εξ ημών έχουμε επαγγελματική διαστροφή, να βλέπουν καθαρά τα γεγονότα και με αντικειμενικότητα. Κυριολεκτικά ΘΑΦΤΗΚΕ και έγιναν και τα εννιάμερα με κόλλυβα, των ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ καταγγελιών του αστυνόμου ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΝΩΤΟΥ κατά της Αρχής πάταξης κατά της διαφθοράς. Ενδεχομένως να είναι και προφάσεις του Κατσουνωτού, λόγω της ποινικής του δίωξης, αφού ΑΡΝΗΘΗΚΕ να καταθέσει στους ερευνητές, επικαλούμενος όμως λόγους ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, εξαιτίας της διαρροής του κλητήριου του εγγράφου για παρουσία ενώπιον των ερευνητών, προτού το παραλάβει ο ίδιος, όπως επιβάλλουν τα θέσμια και οι δικονομικοί κανόνες. Μιλάμε για φοβερό ΚΟΛΑΦΟ, ιδιαίτερα κατά του Προέδρου της Αρχής Πάταξης κατά της διαφθοράς και επονομαζόμενου Επιτρόπου Διαφάνειας ΧΑΡΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ. Και ο κόλαφος έμεινε αναπάντητος από τον καθ’ ύλη αρμόδιο για την επιβολή διαφάνειας.

* Ο Κατσουνωτός λοιπόν κατήγγειλε ότι ο Επ. Διαφάνειας ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ μέσω φιλικού του προσώπου, με το οποίο έχει διαμάχη ο Αστυνόμος (τι κάνει νιάου- νιάου στα κεραμίδια; Μπας και είναι η γατούλα ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ;) στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα ΡΕΠΟΡΤΕΡ και σε συγκεκριμένη δημοσιογράφο, που είναι πρόεδρος του φαν κλαμπ της Αριστοτέλους, την κλήση για να καταθέσει στην Αρχή, προτού του επιδοθεί από επιδότη. Κι αυτό δεν μπορεί να ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ, αφού πλέον καταγράφεται η ώρα που δημοσιεύεται σχετικό άρθρο στις ιστοσελίδες Αμάν. Δεν είναι τρομερό κ. Πογιατζή μας; Πως διέρρευσε στην ιστοσελίδα; Ξεκάθαρα από μέλος της Αρχής (ο Κατσουνωτός υπονοεί εσάς). Αυτά δεν πρέπει να μας τα απαντήσετε; Ο Επίτροπος Διαφάνειας δεν θα πρέπει να προωθεί ανυπερθέτως την διαφάνεια; Ποιος ακούγεται να κραυγάζει;  Να βάλουμε άλλη Αρχή να ελέγξει την Αρχή κατά της διαφθοράς πως και διέρρευσε έγγραφα σε συγκεκριμένα πρόσωπα; Α, τα χάπια μου γρήγορα αυτά τα διεφθαρμένα… Και για να τα ξέρετε όλα. Δεν μπορούν εύκολα να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ τον Κατσουνωτό, για θέματα που έχουν σχέση με τις φυλακές, παρακολουθήσεις και άλλα τινά, γιατί τότε θα ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ το κράτος. Ότι κι αν έκανε παράνομο ή νόμιμο γινόταν με την ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΝΩΜΗ όλων των ανωτέρων του…

Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ

• Πάμε όμως και στα καθ’ ημάς που έλεγε προ ετών και κάποιος παρουσιαστής ειδήσεων. Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΉ με την ανελέητη σύγκρουση Γενικού- Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα με τον Γενικό Ελεγκτή, ενδεχομένως να προκαλέσει εκ βάθρων αλλαγές που προοιωνίζουν άλλο είδος μοντέλο στους ανεξάρτητους θεσμούς του κράτους. Κυριότερη επιδίωξη Κυβέρνησης – κομμάτων – κυρίως μέσω πρότασης του ΑΚΕΛ - είναι να τεθεί τέρμα στις ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ των ανεξάρτητων αξιωματούχων του κράτους και ιδιαίτερα να τερματισθεί το μότο - η πεποίθηση αν προτιμάτε - που επικρατεί και αποτυπώνεται στις πράξεις ορισμένων ότι «η ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ».

• Οπόταν η σύμπτωση απόψεων - σπάνιο φαινόμενο αλλά ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό - ότι κάτι πρέπει να αλλάξει επιτάθηκε μετά το πόρισμα της Αρχής Πάταξης κατά της Διαφθοράς περί των ανώνυμων καταγγελιών που μεταβιβάστηκαν από τον Γ. Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ στην Αρχή κατά της διαφθοράς, για πράξεις του Βοηθού Γ.Εισαγγελέα ΣΑΒΒΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ. Κι επειδή θα σας τα πούμε όλα αφού δεν φοράμε καμίας μάρκας γυαλιά - ούτε Οδυσμπάν (RAYBAN), ούτε Σαββαγκούτσι (GUCCI), για να βλέπουμε αναλόγως και να τοποθετούμαστε, θα σας πληροφορήσουμε για το παρασκήνιο και το προσκήνιο της διελκυστίνδας των δυο θεσμών, όπως τα περισυνέλεξαν οι πράκτορες της ΞΥΠ, που φυσικά δεν έχουν γιορτές και σχόλες.

Υιοθετεί τις προτάσεις ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για αλλαγές στους ανεξάρτητους αξιωματούχους

• Αρχίζουμε από τα επόμενα βήματα. Φαίνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υιοθετεί τις εισηγήσεις του ΑΚΕΛ, που υποβλήθηκαν επί εποχής ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και επαναφέρθηκαν μέσω του διαδόχου του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ στις οποίες εν ολίγοις αναφέρεται στον καθορισμό των θητειών των ανεξάρτητων αξιωματούχων σε μόλις δυο και στην αλλαγή του τρόπου δομής και λειτουργίας τους. Σε ορισμένες περιπτώσει, όπως π.χ του Γενικού Ελεγκτή, από μονοπρόσωπη η ενάσκηση εξουσίας να ανατίθεται σε τριμελή ηγετική ομάδα. Για τον περιορισμό των θητειών ο ΣτεφΣτεφ διαθέτει στην φαρέτρα του και το ισχυρό δηλητηριώδες τόξο, ότι το εφάρμοσε στα του οίκου του, με τον περιορισμό των θητειών των βουλευτών του κόμματος σε 2 ΜΟΝΟ. Οπόταν μπορεί σαν προπομπός οι αλλαγές στο ΑΚΕΛ να ισχύουν και για όλους τους αξιωματούχους.

Η ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ - ΥΠΕΡΚΥΒΕΝΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

• Όσον αφορά το μοντέλο λειτουργίας του θεσμού του Γενικού Ελεγκτή, αλλάζουν τα πάντα και από την ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, μεταφερόμαστε στην συλλογική σοφία ενός τριμελούς Ελεγκτικού Συμβουλίου. Οπόταν, θα υπάρχει και σοφότερη διαχείριση και ορθολογιστικότερη προσέγγιση χωρίς κόντρες και απειλές , ενώ θα γίνονται ευκολότερα δεχτές οι αποφάσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δεν έχει και πολλά πράγματα να κάνει απλώς να μεταφέρει στην Βουλή την βούληση του και όλα διευθετούνται. Θα αντιδράσει ο Οδυσσέας Μ. και θα τους τα αναποδογυρίσει; Α, μπα. Μην ξεχνάτε είναι δημόσιους υπάλληλος και υπηρετεί το κράτος βάσει νομοθεσιών και κανονισμών. Κανείς δεν μπορεί να είναι υπεράνω του κράτους. Εκτός κι αν κάποιος θεωρεί ότι μπορεί οπόταν είναι άλλη συζήτηση.

• Όσον αφορά το περιβόητο ΑΝΕΛΕΓΚΤΟ του Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να το ξεκαθαρίσουμε ότι δεν το υιοθέτησαν οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, αλλά είναι κατοχυρωμένο στο Σύνταγμα Όπερ μεθερμηνευόμενο οι φωνασκούντες βουλευτές – κόμματα θα μπορούσαν να το αλλάξουν προ χρόνων, αλλά φαίνεται ότι τους βόλευε ενδεχομένως κατά περίσταση και σύμπτωση, αναλόγως των επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας. Και φυσικά δεν νοείται κάποιος να έχει το δικαίωμα να μην παρουσιάζει επαρκώς - πλην για λόγους υψίστης Εθνικής ασφαλείας, που ενδεχομένως να αφορά 1-2 περιπτώσεις - και αιτιολογημένα, τους λόγους που ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ την ποινική δίωξη οποιουδήποτε. Δηλαδή να ΔΙΑΤΑΖΕΙ διάκριση υπέρ κάποιου που περιέπεσε σε αδίκημα να πάει δικαστήριο και ενδεχομένως να πάει φυλακή και κάποιος άλλος να μην δικαστεί γιατί έτσι έκρινε ο Γ. Εισαγγελέας , χωρίς να το αιτιολογεί έστω με υπόμνηση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γιατί όχι και στους πολίτες… Μάλλον τέτοιες εξουσίες παραπέμπουν σε ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ή παράλληλη Κυβέρνηση.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΝΕΛΕΓΚΤΟΥ – Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

• Προσέξτε όμως την ΒΟΜΒΑ που σας αποκαλύπτει η πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενη και ΘΕΜΙΔΑ (ευτυχώς σε σύγκριση με την συνονόματη της δεν είναι τυφλή, αλλά έχει μόνο γλαύκωμα), που κινείται εκεί και όπου υπηρετείται η δικαιοσύνη. Το κονκλάβιο των Εισαγγελέων είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ, με προτάσεις και θέσεις ώστε σε περίπτωση που αχθεί στην Βουλή το θέμα με το ανέλεγκτο Γ.Ε- ΒΓΕ να τοποθετηθεί ΘΕΤΙΚΑ παραπέμποντας σε όλες τις παραμέτρους και συνέπειες. Έτσι ώστε οι ΠΑΝΣΟΦΟΙ βουλευτές να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε τροποποίηση του Συντάγματος και θα προχωρήσουν σε ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ ΤΟΜΕΣ. Για να δούμε πόσοι στον Ναό της Δημοκρατίας. έχουν βαριούς γενετικούς αδένες ή τεράστιες ωοθήκες και θα προχωρήσουν .

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ - ΑΘΩΟΣΑΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

• Πάντως όπως αποδεικνύεται ο ρόλος της Αρχής πάταξης κατά της διαφθοράς είναι καθαρά ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΟΣ για να μην πούμε και ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ έστω και αν προσβάλουμε τον Επίτροπο Διαφάνειας και τα άλλα μέλη της. Τι κάνουν; Ψάχνουν και βρίσκουν κάποιους ερευνητές, τους διαβιβάζουν τις υποθέσεις και αφού αυτοί βγάζουν τα πορίσματα, τα καθαρογράφουν και τα δημοσιοποιούν. Ε, και χρειαζόταν να ΣΠΤΑΛΗΘΟΥΝ δυο κάρα χρήμα για να θεσπιστεί η εν λόγω Αρχή γιατί ΟΥΡΛΙΑΑΖΑΝ κάποιοι βουλευτές; Οι ερευνητές για την υπόθεση με τις καταγγελίες κατά ΒΓΕ έπαιρναν 1000 Ευρώ την ώρα (όσα ο κατώτατος μισθός για ένα μήνα) εκτός από τις 5-6 χιλιάδες τον μήνα που αρπάζουν τα μέλη της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Όπερ μεθερμηνευόμενο αππωμάρες και αρλούμπες αχάπαρων πολιτικών που το παίζουν ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ και πωλούν λαϊκισμό.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κι επειδή δεν φοράμε στην προκειμένη γυαλιά Οδυσμπάν να σημειώσουμε ότι με έντεχνο τρόπο και με την συνδρομή των μίντια και την ευφυή προσέγγιση του Γ. Ελεγκτή, η απόφαση των ερευνητών που δημοσιοποίησε η Αρχή κατά της διαφθοράς ΧΑΘΗΚΕ στον ορυμαγδό των φωνασκιών. Η απόφαση είναι ότι ο ΒΓΕ ΣΑΒΒΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ είναι ΑΘΩΟΣ στις κατηγορίες για ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Αν ρωτήσεις 100 πολίτες κανείς δεν θα γνωρίζει οτιδήποτε περί τούτου παρά θα επικεντρωθεί σε ανέλεγκτα-ανεξέλεγκτα και άλλα τέτοια. Φανταστήκατε το πόρισμα να παρέπεμπε σε ΕΝΟΧΗ του ΣαβΑγγ για διαφθορά. Αν και Χριστούγεννα θα ακούαμε ομαδικώς από Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και βουλευτές-κόμματα, «άρον-άρον σταύρωσον αυτόν». Για την αθωότητα…τσιμουδιά. Ε, μα όλοι σ’ αυτόν τον τόπο, ιδιαίτερα τα παπαγαλάκια – δημοσιογράφοι που λιβανίζουν αξιωματούχους φορούν χρωματιστά ή ιδιαίτερης μάρκας γυαλιά…

• ΥΓ Σαχλαμάρες, προχειρότητες , χαλασμένες κονσέρβες, αρλούμπες και υποτίμηση των τηλεθεατών αποτελούν οι προχειροκατασκευές των καναλιών που ονομάστηκαν προγράμματα υποδοχής της νέας χρονιάς. Οι ταλαιπωρημένοι πολίτες που δεν μπορούσαν να πάνε στα λαμπερά ρεβεγιόν υπέστησαν βάναυση κοκκοποίηση από εγωπαθείς - ναρκισσιστές ηθοποιούς που αππώθηκαν σε τέτοιο βαθμό που έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να σερβίρουν ότι ειδεχθές στους πολίτες και να το χειροκροτούν. Α, και το άλλο. Οι ηθοποιοί του Κυπριστάν έχουν την εντύπωση ότι είναι η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΦΥΛΗ που καθοδηγεί τους απολίτιστους και στην χώρα ζουν μόνο αυτοί; Γιατί έγιναν παρουσιαστές, καλεσμένοι τους ΜΟΝΟ ηθοποιοί-συναδέλφοι τους και στόχος τους να ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ τα θέατρα τους, αντί να ΨΥΧΑΓΩΓΗΣΟΥΝ τον κόσμο. Οι καναλάρχες; Ε, καλά υπάρχουν πλέον τέτοιοι που ξέρουν από τηλεόραση ή αρκούνται μόνο στον χειρισμό του τηλεκοντρόλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση