ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλτ Αννίτας στον Περδίκη για πολιτογραφήσεις - Κωφάλαλη ΟΕΛΜΕΚ - Κλαψιάρα ΠΟΕΔ

Απαγόρευσαν την παρουσία του στην Επ. Ελέγχου - Η σιωπή των καθηγητών και το κλάμα των δασκάλων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η « ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ» Της ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΗ ΝΑ ΙΕΡΟΥΡΓΗΣΕΙ

Έβγαλες τα ράσα φίλε μου ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΔΙΚΗ, οπόταν στον Ναό της Δημοκρατίας δεν μπορείς να ιερουργείς, όπως αποφάσισε η « Ιερά Σύνοδος» του Κοινοβουλίου. Κι όμως ο πρώην βουλευτής και Πρόεδρος των Οικολόγων, δέχθηκε ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ από την Πρόεδρο της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (μετά το Βερολίνο, είδατε όλοι οι ευαισθητούληδες ότι τις γράφουμε το ονοματάκι της ορθά, μπας και με τις Γερμανίδες, έμαθε άλλες μεθόδους), για να παραστεί στην Επιτροπή Ελέγχου που ασχολείτο με το θέμα των πολιτογραφήσεων. Και δεν θυμήθηκε αίφνης ο Γιώρκατσος, ότι θα πρέπει ενίοτε να δίνει και το παρόν του λόγω ελλείψεως δράσης, αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν ο πρώτος βουλευτής που έθιξε το θέμα σε ανύποπτο χρόνο, όταν οι άλλοι ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΕΣ και ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΕΣ βουλευτές… σιωπούσαν.

Αν και ο Περδίκης δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το γεγονός, εντούτοις οι πράκτορες της ΞΥΠ ετοίμασαν σχετική έκθεση και σας την παρουσιάζουμε. Ο Περδίκης λοιπόν ζήτησε μέσω επιστολής του από την Πρόεδρο της Βουλής να παραστεί στην συνεδρία της Επ. Ελέγχου και να προσθέσει στις απόψεις των υπολοίπων και να παραθέσει τις πληροφορίες από την έρευνα που διεξήγαγε επί του θέματος ΤΩΝ ΧΡΥΣΏΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ. Η εκ Τρούλων ορμώμενη Πρόεδρος παρέπεμψε το αίτημα στην Γενική Διευθύντρια ΤΑΣΟΥΛΑ ΙΕΡΩΝΥΜΙΔΟΥ, η οποία με πολυσέλιδη απαντητική επιστολή της και επικαλούμενη συνταγματικούς και άλλους λόγους ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την παρουσία Περδίκη στο Κοινοβούλιο. Και φυσικά υιοθέτησε και την άποψη της Γ.Δ η Πρόεδρος της Βουλής, αφού δεν χαλάει χατίρι στην Διευθύντρια και δεν κάνει βήμα χωρίς να την ρωτήσει. Εξ ου και την πήρε στο ταξιδάκι στο Βερολίνο για να πείσουν τους Γερμανούς με επιχειρήματα…

ΠΙΚΡΑΘΗΚΕ Ο ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΑΛΛΆ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ

Ο Περδίκης σαν γνήσιος κοινοβουλευτικός άντρας αν και ΠΙΚΡΑΘΗΚΕ εντούτοις ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ την άποψη της Προέδρου της Βουλής που του απαγόρευσε την είσοδο στον Ναό της Δημοκρατίας, τον οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, επισκέπτονται καθημερινά, κάθε καρυδιάς – αμύγδαλο (βέβαια υπάρχουν και εμβολιασμένα δέντρα που βγάζουν άλλου είδους καρπούς) και ο κάθε πικραμένος που θέλει να πει τον πόνο του. Αλλά στον Περδίκη επιφύλαξαν ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ γιατί θα έπρεπε να τηρηθούν τα θέσμια του Κοινοβουλίου. Έκαναν επίδειξη δύναμης με το περτίτζι το μιτσόστομο, αλλά τους καρχαρίες που περιφέρονται στο Κοινοβούλιο, δεν τους αγγίζουν.

Να σημειώσουμε ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ παρότρυνε τον Περδίκη να παραστεί στην συνεδρία και θα του έδινε τον λόγο, αλλά δεν το έκανε ο μέχρι πριν λίγους μήνες βουλευτής για να μην δημιουργηθεί κλίμα έντασης και αναταραχής. Κατάπιε την ΑΔΙΚΙΑ και δεν το δημοσιοποίησε ούτε και σε φίλους του δημοσιογράφους (εμείς δεν συγκαταλεγόμαστε σ’ αυτή την κατηγορία) για να γίνει ντόρος. Αλλά το δίδυμο Αννίτας - Τασούλας είναι ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ.

ΑΝΝΙΤΑ: ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΕΛΛΟΝ

Α, μην ξεχάσουμε και το άλλο που πλάσαρε η Πρόεδρος της Βουλής. Να δηλώσουν τα δώρα που πήραν οι βουλευτές σε επισκέψεις τους. Αμέσως ρε μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Σε εσάς τους άλλους 55 απευθύνεται. Στον Φούλη, Πρίγκιπα, Στέφανο, Λουκαίδη, Άντρο Κυπριανού, Χρήστου, Κουλία, Τρυφωνίδη και όλους τους βουλευτές. Κάτι διαπιστώνει, έχει πληροφορίες, η Πρόεδρος σας ότι έχετε σπίτι σας. Άτε να δούμε μην κρύβετε τα δώρα και δεν τα δηλώνετε. Α, θυμώσατε την Πρόεδρο που ανακάλυψε το μεγαλύτερο πρόβλημα του Κοινοβουλίου, που είναι τα δώρα άνω των 50 Ευρώ που πήραν οι βουλευτές.

Και όσοι από εσάς λέτε ότι δεν έχετε δωράκια στο σπίτι θα τα ανακαλύψει η Πρόεδρος της Βουλής και θα σας στείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Και μην ακούσουμε ότι ΠΡΟΣΒΑΛΕΣΤΕ και σας παρουσιάζει σαν άρπαγες και μικροπρεπείς που αρπάζετε δωράκια. Κάποιες πληροφορίες έχει η Αννίτα, εξ ου και το δημοσιοποίησε στα πάντα ΠΡΟΘΥΜΑ Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης. Πάντως στα χωρκά μας ρε κοπέλια, εμάς αν μας έλεγε κάποιος ότι πήραμε δώρο και να το επιστρέψουμε ή να το δηλώσουμε, θα κάναμε καυγά γιατί ήταν και θέμα ΤΙΜΗΣ. Εσείς όμως να κάτσετε σαν καλά μαθητούθκια και να δέχεστε τις παρατηρήσεις της δασκάλας σας (εξάλλου είναι και οι σπουδές της Αννίτας μας η παιδαγωγική)

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΙΟΣΟΔΟΞΙΑ Η ΒΟΥΛΗ - ΤΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Περιμένουμε να αναβαθμιστεί η παιδεία. Ξοδεύει το κράτος ΕΝΑΜΙΣΗ δισεκατομμύριο τον χρόνο (όλο το Κυπριστάν παράγει 22 δις. τον χρόνο για να ξέρετε την αναλογία) κι όμως οι συνδικαλιστές της ΟΕΛΜΕΚ και της Παγκύπριας Οργάνωση Ελλήνων Διδασκάλων, ολημερίς παραπονιούνται – κλαψουρίζουν - μεμψιμοιρούν δημιουργούν προβλήματα. Αρχίζει η σχολική χρονιά και αντί να ακούσουμε μηνύματα ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, στ’ αυτιά μας ηχεί το κλάμα της Προέδρου της ΠΟΕΔ ΜΥΡΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ότι θέλει να διοριστούν και άλλοι εκπαιδευτικοί. Δεν φτάνουν οι 300 που διορίστηκαν πριν λίγες μέρες και που ανέβασαν το συνολικό αριθμό στους 6500.

Κυρία δασκάλα που βλέπεις από το υπερπολυτελές σου γραφείο στην ΠΟΕΔ τα πράγματα αφ’ υψηλού, προσγειώσου στην πραγματικότητα, όπου ο κόσμος βγάζει την καθημερινότητα με αίμα και μόχθο. Δεν χρειάζεται κι εσένα να κλαψουρίζεις και να θέλεις – θέλεις – θέλεις. Αναφέρσου για τα πρωτάκια, τα παιδιά που επέστρεψαν στο σχολείο και με χαρά συνάντησαν τους συμμαθητές τους, την προσπάθεια να μάθουν γράμματα τα παιδιά, τις αλλαγές στην παιδεία, τον κόπο των δασκάλων. Ε, φτάνει πια όποτε θα εμφανιστείτε στις τηλεοράσεις να μιλάτε για προβλήματα. Έτσι σας λένε οι δημοσιογράφοι; Να παρουσιάζετε προβλήματα για να έχει θεαματικότητα η εκπομπή τους; Ε, κανεί σιόρ. Σας βαρεθήκαμε.

ΣΩΠΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Τα ίδια ισχύουν και για την Οργάνωση Ελλήνων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΕΛΜΕΚ), αλλά γι’ αυτούς έχουμε και κάτι επιπρόσθετο. Για την αλαλία που περιήλθαν για το θέμα του Διευθυντή σχολείου στην Λάρνακα που ήθελε να τηρήσει τους τύπους με τα μαλλιά των μαθητών. Μα οι ευαίσθητοι μαχητές της ΟΕΛΜΕΚ γιατί δεν έβγαλαν άχνα; Σώπασαν λες και οι αναφορές ήταν για κάποιο μέλος τους που κατοικοεδρεύει σε σχολείο της Μαδαγασκάρης και μαθητές από το Μαλάουι. Δεν είπαν λέξη. Φαίνεται ότι δεν ήταν ημέτερος του Προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και της παρέας του, οπόταν δεν ευαισθητοποιήθηκαν. Σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν μέρα-νύκτα στα κανάλια και ο Αντιπρόεδρος ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ θα σήκωνε τα λάβαρα της επανάστασης, είτε είχε δίκαιο, είτε όχι ο καθηγητής. Εδώ για τους καθηγητές της Αγγλικής Σχολής και έκαναν επανάσταση και για τους δικούς της η ΟΕΛΜΕΚ έγινε κωφάλαλη… Μάγκες συντεχνιακοί να σου πετύχουν. Αλα καρτ.

Α, και να πούμε στον Πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ ότι η αγαστή συνεργασία του με τον βουλευτή του ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ, από την εποχή της διακυβέρνησης Χριστόφια, όταν ο ΧριΧρι ήταν στο Προεδρικό και ο Κωνσταντινόπουλος σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας και καθόταν στο διπλανό γραφείο μακριά από σχολεία και έδρες, να συνεχιστεί αλλά μην το κάνετε να φαίνεται ότι είστε και συγκοινωνούντα δοχεία. Τον μισθό σας για να κάθεστε στην γραφειάρα της ΟΕΛΜΕΚ, δίνουν και αριστεροί-δεξιοί-κεντρώοι και άλλοι.

 

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κατσάδιασε η οργάνωση των ΛΟΑΤΚΙ την ΠΟΕΔ, γιατί δεν θα συμμετάσχει στην Πορεία Υπερηφάνειας τους. Και καλά κυρίες και κύριοι των ΛΟΑΤΚΙ, όποιος δεν σας ΥΠΑΚΟΥΕΙ θα πρέπει να τον κατηγορείτε και ξεμπροστιάζατε δημόσια και να παραπέμπετε στο ότι είναι ομοφοβικός; Στιγματισμός ανθρώπων λέγεται αυτό. Εκείνη την κατάσταση (στιγματισμός ανθρώπων) που εσείς φωνάζετε ότι γίνεται σε βάρος σας. Οπόταν, όπως ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να συμπεριφέρεται και να κάνει ότι γουστάρει στην ζωή του, έτσι και οι οργανώσεις θα πρέπει να αφήνονται να παίρνουν τις αποφάσεις τους δημοκρατικά. Κυρίως μην χρησιμοποιείται την πρόσβαση σας στα πρόθυμα ΜΜΕ να στιγματίζεται ανθρώπους. ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ το λένε οι νεοέλληνες.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση