ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Α. Μαυρογιάννης: Περήφανος ΕΟΚΑτζής - αντιΑΚΕΛικός - φιλοΝΙΚΑΡ(ι)ΟΣ

Γαλουχήθηκε με τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη ομολογεί- Δεν βρήκε ούτε ένα ΑΚΕΛικό υποψήφιο ικανό για να ψηφίσει

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Μάγκας , μπεσαλής και ευθύς ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΣ. Δεν κρύφτηκε πίσω από μισόλογα, δικολαβισμούς και πολιτικάντικες διαστρεβλώσεις. Με σαφήνεια, ευθύ λόγο,ήρεμα και μειλίχια ξεκαθάρισε στην συνέντευξη του στον ΤΑΣΟ ΤΡΥΦΩΝΟΣ και στο Τετ- α- τετ του ΑΛΦΑ, την πολιτική του κατεύθυνση, τα πιστεύω και τα παιδικά βιώματα του. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ, όπως είπε σε άλλη περίπτωση πολιτευτής. Όποιος θέλει να καταλάβει μετά από όσα είπε ο ΜπλακΤζον και αντιλήφθηκε την ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου…κατάλαβε. , Όποιος επιθυμεί να ακροαστεί άκουσε καθάρια το νόημα των όσων είπε δημόσια, προς άρση κάθε παρεξήγησης ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ. Κι επειδή εμείς ως στήλη γουστάρουμε όλους εκείνους που απασχολούν την δημόσια σφαίρα και δεν ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, να συγχαρούμε τον αγαπημένο μας Μαυρογιάννη.

• ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

• Ας καταγράψουμε τα κύρια σημεία της συνέντευξης για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν ή δεν διάβαζαν την στήλη η οποία εδώ και 6-9 μήνες αποκάλυψε τα πάντα για την ζωή, τα πιστεύω και το έργο Μαυρογιάννη, μέσω έρευνας πρακτόρων της ΞΥΠ. Το βασικό που το είπε με ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ είναι ότι ο πατέρας του ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, διετέλεσε ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ της ΕΟΚΑ και το σπίτι τους στον Αγρό χρησιμοποιείτο με την συμβολή και της μητέρας του, ως κρησφύγετο των αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Ο πατέρας του ήταν ο τοπικός αρχηγός της περιοχής Αγρού και λοιπών χωριών Πιτσιλιάς, προφανώς διορισθείς από τον Αρχηγό της ΕΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ

• Ο πατέρας του υποψηφίου του ΑΚΕΛ μάλιστα συνελήφθη μετά από ΠΡΟΔΟΣΙΑ και φανταζόμαστε ότι δεν τον κατέδωσε στους Άγγλους φορώντας ΚΟΥΚΟΥΛΑ ο Γρίβας ή ο Αυξεντίου ή άλλος αγωνιστής της ΕΟΚΑ. Διετέλεσε δυο φορές κρατούμενος από τους Άγγλους και υπέστη τα πάνδεινα. Ακόμη ο ΜπλακΤζον ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ότι μεγάλωσε εμφορούμενος και διδασκόμενος από τους γονείς και τον θείο του ιερέα, με τα ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ και νοιώθει προς τούτο περηφάνια. Άου άου. Αν το έλεγε κάποιος άλλος υποψήφιος, σίγουρα θα ζητείτο από το ΑΚΕΛ να διαπομπευτεί σαν ύποπτος εθνικιστικού προπαγανδισμού και θα ενέγραφαν θέμα στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο ΚΟυκουμάς- η Ατταλίδου ( η Πρόεδρος Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν θα το υιοθετούσε καθότι και αυτή έχει τους ίδιους προσανατολισμούς και κυρίως δεν την ενδιαφέρει η υποψηφιότητα Μαυρογιάννη) για την ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ . Τώρα ο μεν Κουκουμάς παίζει τάβλι η δε Ατταλίδου κάνει σμιλί.

• Για όσους αντιλαμβάνονται από την γλώσσα του σώματος από όσα ομολόγησε ο ΜπλακΤζον στην εκ βαθέως συνέντευξη στον ΤΑΤ , τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΩΜΑΤΑ ήταν ιδιαίτερα έντονα και με γλαφυρό και συγκινητικό τρόπο περιέγραψε και την στιγμή που οι Άγγλοι μετέφεραν τον πατέρα του με χειροπέδες για να παραστεί στην κηδεία του αδελφού του. Αυτές οι στιγμές ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ τους ανθρώπους και όπως λένε και οι ψυχολόγοι, η συμπεριφορά και οι πράξεις τους είναι απότοκο της παιδικής ηλικίας.

• ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΡΙΒΑ

• Τώρα γιατί φωνάζει το ΑΚΕΛ και στήνει προπαγάνδα και μεταφέρει το αφήγημα του προς την κοινωνία, κυρίως για να ελκύσει τα απολωλότα κόκκινα πρόβατα που έφυγαν από το μαντρί, περί της ψήφισης κονδυλίου για το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ και της ΕΟΚΑ είναι μια άλλη πονεμένη κόκκινη ιστορία που καταδεικνύει περίτρανα το αδιέξοδο που περιήλθε το κόμμα της αριστεράς. Μετά το ξεκαθάρισμα Μαυρογιάννη ότι είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΟΚΑζτής καλύτερα ο κόκκινος στρατός και οι συνοδοιπόροι της, να πάψουν να προπαγανδίζουν. Και αν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Μαυρογιάννης θα κλείσει τα μουσεία της ΕΟΚΑ; Μάλλον θα ανοίξει και άλλα και θα ενισχύσει και την συγγραφή έργων για τον Γρίβα. Α, Παναγία μου ταράχτηκε το μέρος του εγκεφάλου μου που είναι κόκκινο… ΑΚΕΛικό. Σύγχυση και ταρακούνημα ιδεολογικό.

• ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ – ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΑΚΕΛ

• Α, μα είπε και άλλο ο ΜπλακΤζον. Με στόμφο, δύναμη και πάθος ομολόγησε ότι «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ». Το καταλάβατε εύκολα αυτό και το χωνέψατε προ καιρού ότι το ΑΚΕΛ ΚΡΥΒΕΤΑΙ πίσω από δεξιούς υποψηφίους, δεξιούς Προέδρους στις ομάδες του και γενικά το κόκκινο, οι σύγχρονοι ΑΚΕΛικοί, το μετέτρεψαν σε ροζ με στρασάκια. Πες ότι η επιλογή ενός που δεν είναι αριστερός, να είναι στρατηγική για να ελκύσει ψηφοφόρους και από άλλους χώρους και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να καταφέρει να εκλεγεί στην εξουσία. Αλλά, να επιλέγει κάποιο με αυτή την κληρονομιά, σημαίνει ότι η πολιτική τους διορατικότητα , η αντίληψη περί των αναγκών των ψηφοφόρων τους και ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ είναι αιμάσσουσες πληγές για το σύγχρονο ΑΚΕΛ.

• Πάμε και στο σημαντικό που το είπε βροντερά ο Μαυρογιάννης. « ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΑΚΕΛ». Αμάν, γρήγορα τα χάπια μου τα Μοσχοβίτικα. Δηλαδή τόσα χρόνια δεν θεώρησε ότι το κόμμα της αριστεράς εκφράζει κάποιες θέσεις- απόψεις που τον αντιπροσωπεύουν και φυσικά οι επιλογές του στις εκάστοτε πολιτειακές αναμετρήσεις ήταν για τα ΜΠΑΖΑ . Ούτε και ένα υποψήφιο βουλευτή, ούτε και μια φορά κάποιο που στήριζε το ΑΚΕΛ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ούτε καν τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ δεν θεώρησε κατάλληλο για να του δώσει την ψήφο του. Αν αυτό δεν ΣΥΝΙΣΤΑ αντι ΑΚΕΛισμό τότε θα κλείσω την ΞΥΠ και θα πάω για εμφύτευση μαλλιών ( μεγάλη υπόθεση γιατί ως διαφανοκέφαλος θεωρούμαι στους ηγέτες της στοάς των αρχικκέλαρων) …

• Ούτε και ένα κατάλληλο δεν βρήκε; Α, πα, πα. Και όλοι αυτοί που τους θεώρησε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ- ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ για να κατέχουν πολιτειακά αξιώματα, που δεν μπορούν να τον εκφράσουν, που δεν έχουν πολιτική παιδεία , που οι ιδεολογικοί τους προσανατολισμοί είναι αντίθετοι με τους δικούς του, που εν πολλοίς μπορεί και να θεωρούνται ( αφού δεν ψήφισε ούτε και ένα μια φορά ανάμεσα στις τόσες χιλιάδες υποψηφίους ) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τα πιστεύω τους, τώρα τους καλεί να εργαστούν για να τον εκλέξουν και θα συνεργαστούν μαζί του. ΈΛΕΟΣ- ΕΛΕΟΣ.

• ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ – ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ

• Αν ήμουν ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ θα τον έπαιρνα τηλέφωνο σήμερα το πρωί και αν του έλεγα . Άτε ακουμπάρε πιάσε τα μπογαλάκια σου με το φίλο σου το αμερικανάκι, τον αρχιεπιτελάρχη ΠΑΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και πήγαινε σπίτι σου. Και να κατέβει στις εκλογές ο ίδιος ο ΣτεφΣτεφ εξηγώντας στον κόσμο ότι έκαναν ΛΑΘΟΣ και προσπαθούν να σώσουν ότι ΣΩΖΕΤΑΙ. Κάτι τέτοιο φυσικά χρειάζεται και τους ανάλογους τεράστιους πολιτικούς αδένες. Όπςω άδει και ο ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΣ ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ « πάρε την κάλπη απάνω σου αγόρι μου».

• ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΙΚΑΡΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

• Α, μην ξεχάσουμε να σας πούμε ότι με τον ΝΙΚΑΡΟ επισήμανε ότι έχει πολύ καλές σχέσεις που διέπονται από ΣΕΒΑΣΜΟ- ΕΚΤΙΜΗΣΗ – ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Τέτοια για τον ΝΙΚΑΡΟ δεν είπαν ούτε οι ΦΟΥΛΗΣ- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Και μετά λέτε ότι ξεχωρίζει από τους άλλους δυο συνυποψηφίους του και δεν είναι και αυτός συνεχιστής του Αναστασιάδη . Α, σας είπε ότι και το ΑΦΗΓΗΜΑ σας για το Κυπριακό( καλημέρα Άντρο Κυπριανου, Τσελεπή- Ελένη Μαύρου) και το Κραν Μοντανά είναι ΕΩΛΟ και φταίει η Τουρκία και όχι ο ΝΙΚΑΡΟΣ Καταλάβατε; Καταλάβαμε να λέτε…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μέσα στις καταστατικές αλλαγές που προωθεί το ΑΚΕΛ είναι και η δυνατότητα κάποιων να πολιτεύονται εντός του κόμματος μέσω πλατφορμών . Με εισήγηση του Τμηματάρχη υψηλής πολιτικής ετοιμάζουμε και την δική μας πλατφόρμα υπό την επωνυμία « ΞΥΠ- ΞΥΠ…ΞΥΠΝΑΤΕ»

• ΥΓ: Από τα συμφραζόμενα Μαυρογιάννη προκύπτει ότι στον Β’ γύρο, αν δεν καταφέρει ο ίδιος να περάσει( δεν μας φάνηκε και να αγχώνεται ιδιαίτερα) θα ψηφίσει ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Ίνα επιβεβαιωθεί το ρηθέν από την στήλη, που ακολούθησαν κι άλλοι χωρίς να αναφέρουν πηγή, ότι στήνεται υπέρβαση ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ στον Β’ γύρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση