
Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Λευκωσίας βρίσκεται ο Χρήστος Ταχλιμανίδης για τη θέση του άσου σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας Sdna.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
"Ο Χρήστος Ταλιχμανίδης φαίνεται πως έχει «μνηστήρες» από την Κύπρο, με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας να τον εξετάζει για να τον αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ.
Ο 24χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν στη Super League 2 με τον Μακεδονικό και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, αφού ήταν δανεικός.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε κίνησαν το ενδιαφέρον από ομάδες της Κύπρου και συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο οποίος τον εξετάζει και είναι πολύ πιθανό να τον αποκτήσει.
Ο Ταλιχμανίδης είναι διεθνής με την Under 21 της χώρας μας, ενώ με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιξε τη σεζόν 2023-24 σε έναν αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Πανσερραϊκό".