ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
11° Λευκωσία,
02 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

YouTube: Οι χρήστες δεν θα μπορούν πια να βλέπουν τα dislikes στα βίντεο

Ο δημιουργός του video θα μπορεί να βλέπει πόσα άτομα έχουν πατήσει dislike

Ο αριθμός των dislikes σε ένα video μας δείχνει συνήθως πόσο δημοφιλές είναι ένα video ή πόσο χρήσιμο. Για παράδειγμα αν κάποιος αναζητά ένα tutorial video στο YouTube και ο αριθμός των dislikes είναι μεγαλύτερος από αυτός των likes, είναι μία καλή ένδειξη για το πόσο χρήσιμο είναι πραγματικά το video χωρίς να χρειαστεί να το παρακολουθήσει κανείς.

Ωστόσο πολλές φορές το dislike button γίνεται εργαλείο στα χέρια των trolls και μετά από εκτεταμένες δοκιμές νωρίτερα μέσα στη χρονιά, το YouTube αποφάσισε να κρύψει τον αριθμό των dislikes από όλα τα videos.

Ο δημιουργός του video θα μπορεί να βλέπει πόσα άτομα έχουν πατήσει dislike, αλλά οι viewers ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να πατήσουν dislike θα βλέπουν μόνο τον αριθμό των likes.

Βάσει των όσων μάθαμε, κάνουμε τον αριθμό των dislikes κρυφό σε όλο το YouTube, αλλά το dislike button θα παραμείνει. Αυτή η αλλαγή ξεκινά σταδιακά από σήμερα. Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων μας μάθαμε πως μερικοί από εσάς χρησιμοποιείτε το νούμερο των dislikes για να αποφασίσετε αν θα δείτε ένα video ή όχι. Ξέρουμε πως μπορεί να μη συμφωνείτε με αυτήν την απόφαση, αλλά πιστεύουμε πως είναι η σωστή απόφαση για την πλατφόρμα.

Τα πειράματα του YouTube έδειξαν πως κρύβοντας τον αριθμό των dislikes, σημειώθηκε μία σημαντική μείωση στις επιθέσεις ομάδων σε μικρότερα κανάλια με βομβαρδισμό από dislikes.

Πηγή: skai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Το νέο εταιρικό όνομα του Facebook παραμένει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό που το ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι, αναφέρει το Verge ...
 |  TECH
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 19 και αύριο 20 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Σήμερα το Digital Agenda Cyprus Summit

Σημαντικοί ομιλητές θα αγγίξουν θέματα κομβικής σημασίας που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας
Kathimerini.com.cy
 |  TECH