ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
16° Λευκωσία,
23 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Huawei: Παρουσίασε το λειτουργικό συστήματος HarmonyOS για smartphone

«Περιβαλλόμαστε αυτές τις ημέρες, με όλο και περισσότερες έξυπνες συσκευές...»

Ο κινεζικός τηλεπικοινωνιακός γίγαντας της Huawei παρουσίασε επίσημα χθες, το λειτουργικό σύστημα για έξυπνα κινητά τηλέφωνα HarmonyOS, παρέχοντας στους πελάτες του παγκοσμίως, μία ανταγωνιστική εναλλακτική λύση, η οποία είναι λειτουργική για την κάλυψη μιας ευρείας ποικιλομορφίας συσκευών.

Το HarmonyOS ή Hongmeng στα κινεζικά, είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτής πηγής, που έχει σχεδιαστεί για διαφορετικές συσκευές και σενάρια. Για πρώτη φορά, παρουσιάστηκε για τις συσκευές του Διαδικτύου των Πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών που μπορούν να φορεθούν, αλλά και των τάμπλετ, τον Αύγουστο του 2019.

 

Η Huawei αναμένει ότι ο αριθμός των συσκευών που θα είναι εξοπλισμένες με το HarmonyOS θα φτάσει στα 300 εκατομμύρια συσκευές, μέχρι το τέλος του 2021, συμπεριλαμβανομένων και περισσότερων από 200 εκατομμύρια συσκευών της ίδιας εταιρίας. «Περιβαλλόμαστε αυτές τις ημέρες, με όλο και περισσότερες έξυπνες συσκευές, σε έναν κόσμο που όλα τα πράγματα διασυνδέονται» δήλωσε ο Ρίτσαρντ Γιου, εκτελεστικός διευθυντή της Huawei Consumer Business Group. «Ο καθένας από εμάς, αποτελεί τμήμα αυτού του πλήρως διασυνδεδεμένου κόσμου , όπως επίσης, είναι και η κάθε συσκευή».

«Προσβλέπουμε στη συνεργασία με περισσότερους συνεργάτες και προγραμματιστές για την οικοδόμηση ενός ταχέως αναπτυσσόμενου οικοσυστήματος HarmonyOS» πρόσθεσε ο ίδιος. Οι αναλυτές πιστεύουν πως το νέο λειτουργικό σύστημα με τα χαρακτηριστικά της προσαρμοστικότητας και της ανοιχτής λειτουργίας, θα δώσει μία νέα ώθηση στην παγκόσμια αγορά έξυπνων συσκευών και θα προσφέρει στα εκατομμύρια των χρηστών των τερματικών κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, περισσότερες και πιο διαφοροποιημένες επιλογές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Το νέο εταιρικό όνομα του Facebook παραμένει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό που το ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι, αναφέρει το Verge ...
 |  TECH
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 19 και αύριο 20 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Σήμερα το Digital Agenda Cyprus Summit

Σημαντικοί ομιλητές θα αγγίξουν θέματα κομβικής σημασίας που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας
Kathimerini.com.cy
 |  TECH