ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα

Στα πλαίσια παροχής προνομίων στα μέλη του, το Δ.Σ του Παγκύπριου Συνδέσμου Πτυχιούχων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ενημερώνει, ότι μέσα από τα μνημόνια συναντίληψης και συνεργασίας που έχει συνάψει με τα Πανεπιστήμια Ευρωπαϊκό, Λευκωσίας και UCLAN, τα μέλη του δικαιούνται υποτροφίες υπό τη μορφή μείωσης διδάκτρων σε μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα.

Πιο αναλυτικά:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Παροχή υποτροφιών ύψους 50% (υπό τη μορφή μείωσης διδάκτρων) σε όλα τα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α. στα ακόλουθα μεταπτυχιακά προγράμματα:

· Αθλητική Επιστήμη, Αθλητική Φυσικοθεραπεία (on campus)

· Δημόσια Υγεία, Δημόσια Διοίκηση, ΜΒΑ (online)

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Παροχή υποτροφιών ύψους 25% (υπό τη μορφή μείωσης διδάκτρων) σε όλα τα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α. σε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο, εκτός των προγραμμάτων σπουδών της Ιατρικής Σχολής και τα μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας (Κλινική Ψυχολογία, Συμβουλευτική Ψυχολογία και Σχολική Ψυχολογία).

University of Central Lancashire

1. Υποτροφίες ύψους 40% στα αρχικά δίδακτρα με τελικά δίδακτρα €6,300 σε οποιοδήποτε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σπουδών

2.Υποτροφίες με τελικά δίδακτρα €7,000 το χρόνο, σε οποιοδήποτε Προπτυχιακό Πρόγραμμα σπουδών


-Οι υποτροφίες ισχύουν για όλα τα εγγεγραμμένα και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας για το 2021, παρουσιάζοντας την κάρτα ή βεβαίωση μέλους τους στο αντίστοιχο Πανεπιστημιακό ίδρυμα.