ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάρε ολόκληρη την ανατολική, πλήρωσε και 20 ευρώ εισιτήριο

Αντιφάσεις στον καθορισμό του κόστους του εισιτηρίου

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Είκοσι ευρώ το κανονικό, δέκα το μαθητικό και ένα το παιδικό (έτσι για την αναφορά αφού πάντα το ίδιο ισχύει).

Τόσα θα κοστίζουν τα εισιτήρια για τον αγώνα Άρης - ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο την ερχόμενη Κυριακή (19:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Και είναι αλήθεια ότι ο Άρης Λεμεσού (από τον γηπεδούχο καθορίζεται το κόστος των εισιτηρίων) δεν μάς συνήθισε σε κάτι τέτοια, όσον αφορά στο ύψος της τιμής του εισιτηρίου.

Από τη μία παραχωρήθηκε μεν, ολόκληρη η ανατολική κερκίδα του Τσιρείου για τους οπαδούς των γαλαζοκίτρινων (αρχικά γίνονταν σκέψεις τάχατες για να παραχωρηθεί μονάχα το 10% της χωριτικότητας της κερκίδας στους ΑΠΟΕΛίστες). Από την άλλη, και αφότου τα βρήκαν οι ομάδες μεταξύ τους, οι πράσινοι της Λεμεσού τοποθέτησαν το κόστος του εισιτηρίου στα 20 ευρώ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, προκύπτoυν -δικαιολογημένα- έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Κάποιοι τα βάζουν σε έντονο ύφος με τη διοίκηση του Άρη Λεμεσού, άλλοι αντιμετωπίζουν με χιούμορ και διάθεση... τρολ το όλο θέμα και συγκρίνουν την τιμή με αγώνες που έδωσε η ομάδα τους απέναντι σε ευρωπαϊκά μεγαθήρια στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα στο ΓΣΠ και όχι στο γερασμένο Τσίρειο.

Αν κάτσουμε να υπολογίσουμε τα έξοδα για κάποιον που θα πάει στο Τσίρειο από τη Λευκωσία ή άλλη πόλη, μαζί με την βενζίνη της οποίας η τιμή εκτοξεύθηκε... στο θεό και αν είναι να ξοδευτεί οποιοσδήποτε να ταξιδέψει οικογενειακώς στη Λεμεσό και αν το κάνει και αρκετά πιο νωρίς από την ώρα έναρξης του αγώνα για να πάει και τη βόλτα του παραλιακά και στο κέντρο της πόλης για φαΐ ή καφεδάκι, τότε αντιλαμβάνεστε για τι είδους ποσά μπορεί κανείς να βγάλει από την τσέπη του. Για έναν αγώνα... στο Τσίρειο...

Είναι αλήθεια κάπως αντιφατικό αν σκεφτεί κανείς πως η διοίκηση του Άρη καλοκρατούσε τον κόσμο της ομάδας με διάφορους τρόπους και κυρίως ευκολίες (οικονομικές και άλλες) και σε αυτόν τον αγώνα πήρε την πιο πάνω απόφαση. Κι ας λέμε πως στους φιλοξενούμενούς μας πρέπει να φερόμαστε καλύτερα.

Είναι αντιφατικό επίσης με το γεγονός ότι στον -μόλις- προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση, το κόστος γενικής εισόδου ήταν στα δέκα ευρώ. Ενώ τόσο ήταν το κόστος για τον αγώνα του α' γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες στον α' γύρο. Από την πλευρά του ο ΑΠΟΕΛ είχε καθορίσει την τιμή στα 15 ευρώ στον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ και 20 ευρώ στοίχιζε το εισιτήριο για τα VIP.

Μια εξήγηση πάντως δημοσίως, αξίζει να δοθεί από τον Άρη Λεμεσού, ο οποίος εν τω μεταξύ δεν ανακοίνωσε ακόμη την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σκληρά μαρκαρίσματα: Τελευταία Ενημέρωση