ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
20 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Κάποιοι επιμένουν και άλλοι γελάνε

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν στον Φαμπιάνο

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Όλο και περισσότερο νερό ρίχνουν τα Ελλαδικά ΜΜΕ στο… μύλο των πληροφοριών που κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας Φαμπιάνο Ριμπέιρο.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του «Sport24.gr», παραμένει ένας από αυτούς που αρέσει πολύ στην ΑΕΚ, απλώς πρέπει να αποφασιστεί αν η ομάδα θα προχωρήσει στην αγορά του από την Ομόνοια ή αν θα το ψάξει περισσότερο στην ελεύθερη αγορά.

Επίσης, ο Αντώνης Τσιράκης (Sportime.gr) μέσω «τιτιβίσματός» του, αναφέρει: «Η Ομόνοια προσπαθεί να “δέσει” τον Φαμπιάνο. Είναι ο τερματοφύλακας που είχε βγάλει μάτια στα ματς με τον Ολυμπιακό (καλός και με τον ΠΑΟΚ). Ο Βραζιλιάνος πιέζει να φύγει λέγοντας πως θέλει να πάει στην ΑΕΚ (δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν εκεί)».

Από την Ομόνοια, όπως μάθαμε, η αντίδραση κάποιων στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πως «χαμογελάνε» με τρόπο που θεωρούν πως πρόκειται για σενάρια «επιστημονικής φαντασίας» όσον αφορά στις αναφορές οι οποίες κάνουν λόγο ότι η ΑΕΚ θα επιδιώξει να αποκτήσει με ελευθέρα τον Βραζιλιάνο κίπερ και πως ο ίδιος «πιέζει για να φύγει».

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας εκτιμά ιδιαίτερα τα όσα βιώνει στην Ομόνοια και προσηλώνεται στη δουλειά του

Περάν του ότι ο σπουδαίος τερματοφύλακας των πρασίνων διαθέτει συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2022, ο ίδιος δεν θεωρεί πως υπάρχει κάποιος λόγος να αποχωρήσει από την Ομόνοια πριν από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του, αφού πρόκειται για την ομάδα η οποία του έδωσε την ευκαιρία να αναγεννηθεί σε μία περίοδο που… σχεδόν κανείς δεν τον έψαξε όταν έμεινε άνεργος.

Μάλιστα, όταν δέχθηκε πρόταση από την Ομόνοια, δεν τον ένοιαξαν καθόλου τα χρήματα και σε αυτό παραπέμπουμε σε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας και άμεσος συνεργάτης του Νεόφυτου Λάρκου, Σίμος Ταραπουλούζης. Πείστηκε εύκολα από τον ατζέντη του που τον ενημέρωσε για την προοπτική που θα είχε στην Ομόνοια και η διαπραγμάτευση στον οικονομικό τομέα ήταν πολύ εύκολη.

«Το τελευταίο του συμβόλαιο στην Πόρτο ήταν 1.100.000 ευρώ το χρόνο. Δεν χρειάζεται να πούμε με πόσα ήρθε κοντά μας. Αν το διαιρέσουμε διά εννέα ή διά δέκα μπορεί να το βρούμε. Μας είπε πόσα μπορείτε να δώσετε; Του είπαμε πόσα μπορούμε να δώσουμε, μπήκε στο αεροπλάνο και ήρθε», είχε πει μεταξύ άλλων.

Με βάση όσα έζησε και συνεχίζει να βιώνει στην Ομόνοια, αλλά και το γεγονός πως οι πράσινοι τον «έδεσαν» έως το 2020 σε μία περίοδο που είχε αποθεραπευτεί από έναν τραυματισμό πέρσι, κάνουν τον Φαμπιάνο να εκτιμά ιδιαίτερα και τους ανθρώπους της ομάδας να αισθάνονται χαρούμενοι για τον χαρακτήρα του και την επαγγελματικότητά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σκληρά μαρκαρίσματα: Τελευταία Ενημέρωση