ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
18 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Δεν γούσταρε και επέλεξε… αναμονή

Όταν ο Γιοβάνοβιτς αρνήθηκε να κάνει αυτό που ήθελαν άλλοι

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Είναι αλήθεια πως οι δηλώσεις του Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, διέφεραν έως έναν βαθμό από αυτές που έκαναν οι πλείστοι από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Είχαν περισσότερο ενδιαφέρον και στον μεγαλύτερο βαθμό τους δεν οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για κλισέ αναφορές.

Μάλιστα, θέλησε να απαντήσει γιατί έμεινε εκτός ομάδας στην περσινή αγωνιστική περίοδο (στην Μπορντό), επειδή είχε προκαλέσει ερωτηματικά το γεγονός αυτό όταν έγινε γνωστό ότι θα έλθει στον Απόλλωνα. Εξήγησε ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έφερε αυτή την εξέλιξη και δεν βρισκόταν στο πλάνο του τότε νέου προπονητή της γαλλικής ομάδα. Πόσοι προπονητές το κάνουν αυτό; Αμέτρητοι...

Ειδικά εδώ στην Κύπρο έχει μετατραπεί σε… χόμπι κάθε νέος προπονητής να «διώχνει» τουλάχιστον έναν παίκτη ο οποίος για τον κόσμο, θα ήταν ορθότερο να παραμείνει επειδή έχει τις δυνατότητες (σ.σ. δες παράδειγμα με Τζιόρτζε Ντένιτς). Έτσι είναι, κάθε προπονητής έχει τους λόγους του και κάθε χαρακτήρας ανθρώπινος είναι διαφορετικός.

Παρά να πάει λοιπόν σε ομάδα που θα του υποδείκνυε η Μπορντό για να αγωνιστεί ως δανεικός και δεν θα ήταν επιλογή του ιδίου για να τον βοηθήσει να εξελιχθεί, προτίμησε να έρθει η στιγμή που θα μείνει ελεύθερος για να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του η οποία καλύπτει τις ανάγκες του. Έτσι γούσταρε, έτσι έπραξε και προτίμησε να περιμένει και εκ πρώτης δικαιώνεται, μέχρι αποδείξεως αυτού στο χορτάρι και στη διάρκεια παραμονής του στη Λεμεσιανή ομάδα.

Από εκεί και πέρα, μέσα από τις δηλώσεις του Σέρβου ποδοσφαιριστή βγήκε στην επιφάνεια ένα άλλο σημαντικό στοιχεία: Ότι μπορεί να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός μέσος, όταν κλήθηκε να αναφερθεί στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, ενώ πιστώνεται στον χαρακτήρα του και το γεγονός πως παρουσιάστηκε προσγειωμένος και δεν θέλησε να περιαυτολογήσει, τονίζοντας πως θα αφήσει τον κόσμο να τον κρίνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρίστος Θεοχάρους

Σκληρά μαρκαρίσματα: Τελευταία Ενημέρωση