ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσβολή τα περί pay roll κ. Παπαχαραλάμπους…

Αν έχετε στοιχεία, τότε κάντε μας και μας σοφότερους

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

«Ο καθένας να καταλάβει το ρόλο του», είπε ο Γιώργος Κούμας μετά τη συνάντηση με τον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και αλήθεια είναι πως με τα όσα ακούσαμε μετά είναι αλήθεια πως υπάρχει δρόμος μπροστά.

Οι αναφορές περί pay roll ντροπιάζουν το επάγγελμα γιατί πρώτα απ’ όλα τσουβαλιάζουν όλους όσοι εργάζονται σε αυτό

Για κάποιο λόγο, που μόνο ο ίδιος μπορεί να εξηγήσει, ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας νομίζει πως τα ΜΜΕ είναι απέναντι στο έργο του και όποτε βρίσκει ευκαιρία ψάχνει τρόπο να μας κατηγορήσει. Όμως σε όλα έχει όριο. Οι αναφορές περί pay roll ντροπιάζουν το επάγγελμα γιατί πρώτα απ’ όλα τσουβαλιάζουν όλους όσοι εργάζονται σε αυτό. Αν υπάρχουν συνάδελφοι στα pay roll, να μας τους κατονομάσει να ξέρουμε και εμείς τι γίνεται. Όπως καλά κάνει να ερευνά το Λόρια και τον κάθε Λόρια, τα φιλικά και ότι άλλο προκύπτει ενώπιόν του.

Όμως αν δεν μπορεί να μας πει ποιοι είναι και δεν μπορεί να το αποδείξει, καλύτερα να μη λέει τίποτε ούτε για τα ΜΜΕ ούτε για κανέναν. Αυτό που εμείς προσπαθούμε να καταγράψουμε κ. Παχαραλάμπους δεν είναι η διαφωνία μας με τις έρευνες που κάνετε. Είναι με τον τρόπο που προκαλείτε αναστάτωση με όσα λέτε χωρίς να είστε έτοιμος να στοιχειοθετήσετε τα λεγόμενά σας. Αν είστε και επιλέγετε να μη μας το λέτε, θα το δείξει ο χρόνος και να είστε σίγουρος πως θα μας έχετε δίπλα σας.

Όμως πρώτα πρέπει να αντιληφθείτε πως κάνουμε κι εμείς μια δουλειά και το να μας προσβάλλετε με αυτό τον τρόπο είναι απαράδεκτο. Κάντε εσείς τη δουλειά σας, που είναι να ερευνάτε το τι υπάρχει, και άστε κι εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν ξέρετε τη δουλειά μας καλύτερα από εμάς, ούτε εσείς ούτε ένα σωρό άλλοι πριν από σας που είπαν τα ίδια.

Είναι πολλοί που νομίζουν πως ξέρουν καλύτερα τη δουλειά του δημοσιογράφου από τον ίδιο, πολλοί που κοιτώντας απ’ έξω είναι σίγουροι πως θα τα έκαναν καλύτερα. Ας έρθουν να δοκιμάσουν και αν έχουν δίκαιο, πως υπάρχουν pay roll, θα γίνουν και με τες λίρες όπως όλοι μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μπαλαγνωστήριο: Τελευταία Ενημέρωση

X