ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνική: Γίναμε «Λουξεμβούργο»

Παλαιότερα ομάδες τέτοιου τύπου μας προσέφεραν την ετικέτα του «φαβορί», χαρακτηρισμός που λαμβάναμε σε πολύ λίγα ματς ανά την Ευρώπη...

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η εικόνα που βγάζει η Εθνική μας ομάδα δεν είναι μόνο απλά απογοητευτική, αλλά κάτι περισσότερο. Είναι από τις περιπτώσεις που σου τελειώνουν οι λέξεις για να εκφραστείς και να αποτυπώσεις αυτή την εικόνα.

Και δυστυχώς τα πράγματα χρόνο με το χρόνο γίνονται χειρότερα και δεν ξέρουμε που θα καταλήξουμε. Μάλλον πιο κάτω από το ισόγειο, στο υπόγειο.

Πραγματικά, βλέποντας τα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας είναι να βάλεις τα κλάματα. Είναι ένα θέμα να κάνεις ανανέωση και άλλο να παρουσιάζεις αυτό το πρόσωπο.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι στην ΚΟΠ αποφάσισαν να κάνουν ανανέωση με τον λανθασμένο τρόπο, διότι η σωστή τακτική είναι να προχωρήσεις στην επόμενη μέρα σταδιακά.

Δεν ήμουν και δεν είμαι της άποψης ότι δεν έπρεπε να γίνει ανανέωση. Αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Να ρίχναμε μέσα αρκετούς νεαρούς, οι οποίοι τώρα αρχίζουν να παίζουν στην ομάδα τους και κάποιους άλλους που καν δεν αγωνίζονται.

Και το ότι κάνεις ανανέωση δεν αποτελεί δικαιολογία να χάνεις με αυτό τον τρόπο από ομάδες τύπου Λουξεμβούργου, που παραδοσιακά τους κερδίζαμε. Ομάδες που έμπαιναν στο γήπεδο και δεν ήξερες πόσα θα χάσουν. Γιατί παλαιότερα ομάδες τέτοιου τύπου μας προσέφεραν την ετικέτα του "φαβορί", χαρακτηρισμός που λαμβάναμε σε πολύ λίγα ματς ανά την Ευρώπη... και τον οποίο πλέον έχουμε χάσει. 

Το "Λουξεμβούργο" πια έχουμε γίνει εμείς και το Λουξεμβούργο βελτιώνεται από το καλό στο καλύτερο. Και το πιο δυσάρεστο για μας είναι ακριβώς ότι αυτές οι ομάδες έχουν να επιδείξει βελτίωση, σε αντίθεση με την Εθνική μας, που πάει από το κακό στο χειρότερο. Δυστυχώς πια,  βρισκόμαστε στο επίπεδο που βρίσκονταν αυτές οι ομάδες πριν μερικά χρόνια.

Αυτό δεν είναι μόνο ευθύνη του Βάλεμ, διότι ο άνθρωπος τώρα ήρθε. Αλλά είναι αποκλειστική ευθύνη αυτών που χειρίζονται το κομμάτι της Εθνικής μας στην ΚΟΠ.

Για αυτούς δεν υπάρχει δικαιολογία, καθώς είναι χρόνια εκεί και έχουν δοκιμάσει τα πάντα, αλλά αποτέλεσμα δεν είδαμε. Και δυστυχώς τα πράγματα χρόνο με το χρόνο γίνονται χειρότερα και δεν ξέρουμε που θα καταλήξουμε. Μάλλον πιο κάτω από το ισόγειο, στο υπόγειο.

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση