ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Γιαννιώτας και Γκακπέ είναι δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να αλλάξουν προς το καλύτερο την ομάδα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν γράφαμε και το τονίσαμε αρκετές φορές ότι ο Απόλλωνας χρειαζόταν ακραίους επιθετικούς για να μπορέσει να αλλάξει και να βελτιωθεί προς το καλύτερο. Διότι, πολύ απλά δεν υπήρχαν στην ομάδα τέτοιοι ποδοσφαιριστές και φαινόταν με… γυμνό μάτι μέσα στο γήπεδο και σε κάποιο που ξέρει τα στοιχειώδη για το ποδόσφαιρο.

Την περσινή περίοδο ήταν κάτι που στοίχησε πάρα πολύ στην ομάδα, γιατί ο Καραγιόλ που ήρθε να κάνει την διαφορά δεν βοήθησε καθόλου, ενώ ο Φώτης είχε τα προβλήματα του και ο Σαρδινέρο δεν είναι για πολλά πράγματα δημιουργικά.

Πλέον, οι προσθήκες του Γιαννιώτα και του Γκακπέ αλλάζουν τις ισορροπίες και δίνουν στην ομάδα αυτό που χρειαζόταν στα άκρα της επίθεσης. Ταχύτητα, δημιουργία και γκολ. Βέβαια, ο Ελλάδιτης δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς τον ξέρουμε όλοι στα δύο χρόνια που ήταν στο ΑΠΟΕΛ.

Σίγουρα, για να γίνουν αυτές οι κινήσεις ο Απόλλωνας θα δαπανήσει αρκετά λεφτά, καθώς πληρώθηκαν και οι πρώην ομάδες τους. Αν συμπεριλάβουμε τις αποζημιώσεις των ομάδων τους και τα διετή συμβόλαια που υπέγραψαν οι ποδοσφαιριστές, ο Απόλλωνας θα βγάλει από τα ταμεία του περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ, αυτά τα δύο χρόνια.

Αυτό είναι δείγμα της αποφασιστικότητας που υπάρχει από την διοίκηση του Νίκου Κίρζη να ενισχύσει την ομάδα. Βέβαια, θα πρέπει να υπάρξει και συνέχεια, διότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη κάποιες ποιοτικές επιλογές. Στην επίθεση, στο κέντρο και στην άμυνα. Χωρίς να υπολογίζουμε κινήσεις που θα γίνουν για άλλες θέσεις για να γεμίσει το ρόστερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

X