ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί φωνάζουν;

Δεν είναι διαιτησίες που πρέπει να συζητάς

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η διαιτησία είναι πάντα το επίκεντρο και μετά το τέλος του χθεσινού ντέρμπι ο επρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο ανέφερε ότι πρέπει να ξαναδούμε κάποιες φάσεις, χωρίς να τονίσει ξεκάθαρα εάν έχουν παράπονα από τους διαιτητές. Λίγο αργότερα, όπως ανέφεραν οι συνάδελφοι της CytaVision, από τον Απόλλωνα τους μετέφεραν ότι έχουν κι αυτοί παράπονα από την διαιτησία του αγώνα.

Η αλήθεια είναι ότι έγιναν λάθη από την διαιτησία του Λεόντιου Τράττου και των βοηθών του, αλλά δεν καθόρισαν αποτέλεσμα. Πιο σοβαρά τα λάθη των βοηθών, κατά την άποψη μας. Του φαλακρού του έφυγε λίγο ο πειθαρχικός έλεγχος, καθώς θα μπορούσε να βγάλει κάρτες σε παίκτες και των δύο ομάδων, αλλά φάνηκε ότι δεν ήθελε να κάνει αρκετή χρήση των καρτών.

Σίγουρα, έδωσε και κάποια λάθος φάουλ, αλλά κατά την άποψη μας δεν ήταν διαιτησία που θα πρέπει να την συζητάς. Διότι τα λάθη είναι μέρος του παιχιδιού, όταν δεν έχουν πρόθεση. Και αυτό φάνηκε στο χθεσινό παιχνίδι, ότι ο Τράτος προσπάθησε να... μοιράσει το καρπούζι. Με τα καλά του και τα λάθη του.

Εδώ θα πρέπει να σταθούμε, εκτός κι αν δεν μας ενδιαφέρει το καλό του ποδοσφαιρού και θέλουμε με τις φωνές να συνεχίσουμε να βάζουμε πίεση στους διαιτητές μας, έτσι ώστε μέσα από την πίεση να πάρουμε αυτό που θέλουμε την επόμενη φορά.

Δυστηχώς, αυτό έχει επικρατήσει στην Κύπρο και πλέον αρχίζει να γίνεται κανόνας. Φωνάζω, για να ευνοηθώ την επόμενη αγωνιστική. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον χθεσινό αγώνα, αλλά γενικότερα. Για να μην παρεξηγηθούμε το διευκρινίζουμε.

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Γιαννιώτας και Γκακπέ είναι δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να αλλάξουν προς το καλύτερο την ομάδα
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
X