ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στ. Παπασταύρου: «Συνεχίζουμε, αλλά να δούμε ένα θέμα»

Εκτίμηση της συνέντευξης Τύπου

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ήταν σαφώς θετικό και ευχάριστο για τους Ομονοιάτες το μήνυμα που έστειλε ο Σταύρος Παπασταύρου στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Αφού πρώτα απολογήθηκε στον κόσμο της Ομόνοιας για την ταλαιπωρία –όντως ο κόσμος ταλαιπωρήθηκε αρκετά ψυχολογικά, γιατί ένοιωσε αβεβαιότητα- έθεσε την εκδοχή του για το πώς κύλησαν τα πράγματα στο τερματισθέν για την ώρα σήριαλ. Λέμε «για την ώρα», γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει η επόμενη μέρα.

Αναφέραμε ότι ήταν θετικό γιατί είπε ότι όλα κυλούν ομαλά και τίποτα δεν αλλάζει όσον αφορά την αφοσίωση του στην ομάδα. Αυτό συμπεραίνεται εύλογα μέσα από συγκεκριμένες φράσεις.

«Δεν μετάνιωσα την απόφαση μου να εμπλακώ στην Ομόνοια. Μέχρι σήμερα δεν μετάνιωσα για τι έκανα και που είμαι».

«Κανείς δεν σταμάτησε να κάνει τη δουλειά του. Δεν έψαξα εγώ για αγοραστή. Οι πιθανότητες να έκλεινε αυτό το deal δεν ήταν σίγουρο, για αυτό και συνεχίσαμε έτσι. Έτσι θα συνεχίσουμε».

«Ο κόσμος της Ομόνοιας μπορεί να στηρίζεται στον Σταύρο Παπασταύρου. Αυτό έδειξα τα τελευταία 3.5 χρόνια. Αν χρειαστεί στο μέλλον να γίνουν αλλαγές θα εξηγήσω στον κόσμο. Τώρα δεν υπάρχει κάτι. Ήταν σύμπτωση αυτό με τον κ. Χριστοδούλου».

«Όποιος προσπαθήσει να βλάψει την Ομόνοια με οποιοδήποτε τρόπο, θα μας βρει μπροστά του, αυτό είναι υπόσχεση».

Με βάση αυτά που παρατηρούμε γύρω μας, όπως επίσης και αυτά που μας έχει παρουσιάσει ο Σταύρος Παπασταύρου ως συμπεριφορά και ως πράξη από τότε που ήλθε στην Ομόνοια μέχρι σήμερα, αυτά που λέει τα εννοεί. Αναφερόμαστε ασφαλώς σε ότι περνάει από το χέρι του. Γιατί υπάρχουν και πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή πέραν του έλεγχου του συγκεκριμένου άνθρωπου. Όπως βέβαια και του κάθε άνθρωπου.

 Υπάρχει όμως ένα θέμα που αφορά τη συμφωνία με το σωματείο. Θεωρεί λάθος το να υπάρχει διάταξη για παραχώρηση μετοχών της εταιρείας στον κόσμο.

«Ένα από τα λάθη της συμφωνίας ήταν να πουλήσουμε μετοχές στον κόσμο. Αυτό δεν πρέπει να γίνει, δεν είναι σωστό και θα δουλέψουμε με το σωματείο να δούμε τι θα γίνει. Δεν πρέπει να πουλήσουμε μετοχές που δεν έχουν αξία. Πρέπει να βρούμε μία λύση για το καλό του κόσμου και όχι για εμάς. Αν θέλει ο κόσμος να βοηθήσει, αντί να αγοράσει μετοχές χωρίς αξία να δώσει χρήματα στο σωματείο». Αυτά είπε.

Είπε πάντως και το εξής: «Δεν μπορώ να πω ότι ο μόνος λόγος που χάλασε η συμφωνία είναι το σωματείο». Άρα εκείνο που μπορεί κανείς να υποθέσει είναι ότι ενδεχομένως κατά τις διαπραγματεύσεις να υπήρξε και οικονομική διαφορά μεταξύ αυτού και του Τζον Χριστοδούλου.

Στο θέμα όμως των μετοχών Σταύρος Παπασταύρου και Τζον Χριστοδούλου συμφωνούν.

Είναι δεδομένο ότι το σωματείο και ο Σταύρος Παπασταύρου θα πρέπει να καθίσουν για να βρουν μια λύση στο θέμα των μετοχών. Από τη στιγμή που ο Σταύρος Παπασταύρου το έθεσε και δημόσια σημαίνει ότι το θεωρεί σοβαρό. Η Ομόνοια ξέρει ότι το θέμα πρέπει να λυθεί. Με καλή θέληση και αμοιβαία συναίνεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση