ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
02 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πυροβολήστε τους !

Αυτό που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές την φετινή χρονιά και θα βιώσουν κυρίως την επόμενη είναι βασανιστήριο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Από χθες έχουμε πληροφορηθεί το πρόγραμμα των αγώνων του Τσάμπιονς Λινγκ και του Γιουρόπα Λινγκ της σεζόν που έρχεται. Κοιτάξτε να δείτε τι… χαλαρό προγραμμα έχει ετοιμάσει η ΟΥΕΦΑ.

Τα Play off α' γύρου στο Τσάμπιονς Λινγκ που είναι τα εναρκτήρια παιχνίδια της Ευρωπαικής σεζόν που ακολουθεί έχουν οριστεί για τις 8 και 11 Αυγούστου. Το τελευταίο ματς της Ευρωπαικής σεζόν που είναι ο τελικός του Γιουρόπα Λινγκ θα γίνει στις 29 Μαίου 2021.

Το Final 8 της τρέχουσας κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα λάβει χώρα στην Λισσαβόνα (12-23 Αυγούστου). Προσέξτε τις ημερομηνίες και σκεφτείτε ότι εκείνες τις μέρες στην Πορτογαλία η θερμοκρασία μπορεί να χτυπάει σαραντάρια.

Το Final-8 του Europa League θα διεξαχθεί σε τέσσερις γερμανικές πόλεις (10-21 Αυγούστου). Εντάξει στη Γερμανία οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες και το πρόβλημα αυτό δεν θα υπάρχει.

Η τελική φάση του EURO 2020 που μετατέθηκε για το καλοκαίρι του 2021 λόγω της Πανδημίας θα διεξαχθεί σε δώδεκα διαφορετικές πόλεις από τις 11 Ιουνίου 2021 μέχρι τις 11 Ιουλίου 2021.

Δεν φθάνουν όλα αυτά… τσουπ και αυτό το Nations League. Δεν φθάνει όλη αυτή η ταλαιπωρία των ποδοσφαιριστών –σωματική και ψυχική- να και αυτό το κατασκεύασμα. Για να μην το αποκαλέσω με καμιά βαρύτερη έκφραση. Μπας και λείψει. Τα τηλεοπτικά συμβόλαια όμως τι θα γίνουν αν δεν γίνουν τα ματς;

Αυτό τον καιρό διεξάγονται Ευρωπαικά πρωταθλήματα, όπου παίζεται... κάτι σαν ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές ανεπαρκώς προετοιμασμένοι και φοβισμένοι από τον covid 19 και πιθανούς τραυματισμούς, (που είναι συχνοί), ταλαιπωρούν εαυτούς και όσους απέμειναν να τους παρακολουθούν από τηλεοράσεως, μόνο και μόνο για λόγους εκπλήρωσης τηλεοπτικών συμβολαίων. 

Είναι αυτονόητο ότι οι ίδιοι αυτοί ποδοσφαιριστές με ελάχιστη ξεκούραση σε σχέση με τις… κανονικές σεζόν, θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά με τους συνήθεις ρυθμούς  στις ομάδες τους ή σε άλλες ομάδες (αν πάρουν μετεγγραφή) στα διάφορα πρωταθλήματα.

Καλύτερα θα ήταν όλοι αυτοί οι ανάλγητοι που παίρνουν τις αποφάσεις  να… εκτελέσουν τους ποδοσφαιριστές για να τους τελειώσουν μια και καλή. Τι τους βασανίζουν, αφήνοντας τους να αργοπεθαίνουν; Ας  ξεμπερδεύουν μαζί τους μια ώρα αρχύτερα.  Υπάρχουν  άλλωστε και θα συνεχίσουν να υπάρχουν,  εκατομύρια άλλοι άνθρωποι προς εργαλειοποίηση  για να  αυξήσουν αυτοί τα κέρδη τους.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση