ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάντα κάτι λείπει

Η Ομόνοια παρά το ότι προσπαθεί, μένει πίσω

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Άλλη μια ήττα για την Ομόνοια, αν και χθες με βάση την εικόνα της, άξιζε να πάρει βαθμολογικό κέρδος. Σημασία όμως έχει το ότι ήλθε άλλο ένα χαστούκι. Είναι πολλά τα χαστούκια φέτος, πανάθεμα τα. Έχει χάσει 7 φορές σε 15 ματς ! Αν είναι δυνατόν. Και όμως είναι.

Από τους 45 διαθέσιμους βαθμούς, πήρε μόλις 22. Σε 8 εκτός έδρας ματς πήρε μόλις 4 βαθμούς. Βρίσκεται στην έκτη θέση και ο ρεαλιστικός της στόχος είναι το πλασάρισμα στην εξάδα. Για Ευρώπη με βάση την παρούσα εικόνα, δεν γίνεται σοβαρός λόγος. Μόνο μέσω κυπέλλου.

Η Ομόνοια, πέρα από κάποια φωτεινά διαλείμματα, γενικώς παρουσιάζει εικόνα που δεν είναι σε επίπεδο ομάδας υψηλών στόχων. Παρά το ότι οι περισσότεροι λένε ότι το ρόστερ είναι για περισσότερα πράγματα, -και ενδεχομένως να είναι- πρακτικά, αυτό δεν φαίνεται.Τα ατομικά αμυντικά λάθη συνεχίζονται,  το transition από την επίθεση στην άμυνα πονάει, στο δε φίνις οι ποδοσφαιριστές υστερούν, κάτι που χθες ήταν στο αποκορύφωμα του. Δεν υπάρχει ούτε ετοιμότητα, ούτε πνευματική συγκέντρωση. Βιασύνη .και μάλιστα μπόλικη.

Με σιγουριά και χωρίς κάποιος να διεκδικεί δάφνες και πτυχία ψυχολόγου μπορεί επίσης να πει ότι υπάρχει και ψυχολογικό θέμα.

Η συνέχεια, φέρνει ένα ακόμα ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη και η Ομόνοια  αν θέλει να μείνει στην 6η θέση και να δει λίγο ψηλότερα στη βαθμολογία, οφείλει να κερδίσει.

Η αλήθεια όμως είναι πικρή. Όποιος υποστηρίξει ότι θα δούμε μια μεταμορφωμένη προς το καλύτερο Ομόνοια που θα βγάζει ενέργεια και θα είναι σωστή σε άμυνα και επίθεση θα δικαιωθεί; Δύσκολο...

Γιατί όπως φαίνεται μέχρι τώρα πάντα κάτι θα λείπει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση