ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
17 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Ήδη μπήκε τέλος…

Δεν αναλώνεται στο χθεσινό ματς και συνεχίζει παρακάτω για την υλοποίηση των στόχων βασισμένη στο πολύ καλό της ρόστερ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Απώλεια με το «καλημέρα» για την Ομόνοια. Η ψυχωμένη ΑΕΚ κατάφερε και την κέρδισε στην χθεσινή της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Χωρίς την πρέπουσα ένταση, χωρίς εμπνεύσεις, χωρίς πίεση στους σωστούς χώρους, χωρίς δημιουργία –εκτός από το τελευταίο διάστημα του αγώνα- χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις και με ατομικά λάθη κυρίως στην άμυνα που στο τέλος μέτρησαν, δεν μπορεί να θεωρηθεί αλλόκοτο αποτέλεσμα η ήττα. Ο αντίπαλος χωρίς να έχει δείξει κάτι το εξαιρετικό, έδειξε προσήλωση στο πλάνο και επιμονή για το θετικό αποτέλεσμα.

Κοιτώντας σταθερά ψηλά καλείται να διαχειριστεί αυτή τη βραδιά

Η Ομόνοια δεν βγήκε μπροστά από την αρχή ώστε να επιβάλει το παιχνίδι της και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Ο Χένινγκ Μπεργκ, (που δήλωσε απογοητευμένος που η ομάδα δεν έπαιξε καλύτερα και επίσης ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί ο αγώνας), σε μεταγενέστερο στάδιο έριξε στον αγωνιστικό χώρο ό,τι «όπλα» είχε στη διάθεσή του με τις προθέσεις να είναι σαφείς. Οι «πράσινοι» από ένα σημείο και μετά πίεσαν πολύ στην τελική ευθεία, είτε βάζοντας κάτω την μπάλα, είτε με γεμίσματα, ο Παπουλής έδωσε ταχύτητα, γκολ αλλά όχι και τη νίκη.

Εδώ μπαίνει τέλος... Δεν χρειάζεται να ωραιοποιήσουμε την κατάσταση για να δικαιολογήσουμε την ήττα από τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Διότι είναι αδικαιολόγητο αποτέλεσμα για την Ομόνοια για την οποία το ζητούμενο είναι πάντα η νίκη. Ούτε βέβαια υπάρχει διάθεση να προβούμε σε ανώφελη και άσκοπη κριτική, μειώνοντας  την ομάδα. 

Η Ομόνοια πάει γερά και δυνατά πάρα κάτω με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κοιτώντας σταθερά ψηλά καλείται να διαχειριστεί αυτή τη βραδιά, για να αποφευχθεί ...παρόμοιου τύπου στη συνέχεια. Γιατί όπως έχουμε πει πολλάκις. το φετινό ρόστερ έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που είδαμε χθες. Αυτές που είδαμε,  δεν συνάδουν με την εμβέλεια της ομάδας.

Και δεν θύμιζαν την ομάδα που θαυμάσαμε  τις τελευταίες δυο σεζόν.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση