ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τοκετός μετά από κοιλιοπόνημα 8 μηνών

Επί τέλους επήλθε (ιστορική) συμφωνία στο «τριφύλλι»

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Άκρως σημαντική ήταν η χθεσινή μέρα για την Ομόνοια. Σημειώθηκε μια εξέλιξη που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παρά μόνο ιστορική. Το σωματείο ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και δη ομόφωνα το περιεχόμενο της συμφωνίας με τον Σταύρο Παπασταύρου.

Οκτώ μήνες κράτησε το κοιλιοπόνημα. (Θυμίζουμε ότι ο Σταύρος Παπασταύρου δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τη διαφωνία στις 31 Οκτωβρίου 2022 ). Χθες είχαμε τον τοκετό. Για να… τελεσιδικίσει η πράξη θα πρέπει η συμφωνία να τεθεί προς έγκριση σε Έκτακτη και Καταστατική Γενική Συνέλευση στα μέλη του Σωματείου και βεβαίως  να εγκριθεί.

«Θεωρούμε ότι η συμφωνία που έχει επιτευχθεί, θέτει τις βάσεις για περαιτέρω ενδυνάμωση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και δημιουργεί εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον». Με αυτήν τη φράση συμπληρώνεται η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση, ( για τον κόσμο η αναμονή ήταν …ατέλειωτη), που  εξέδωσε το σωματείο, ενημερώνοντας για τις εξελίξεις.

Ουδείς λογικός άνθρωπος διαφωνεί με αυτήν τη διαπίστωση.  Άλλωστε η συμφωνία των δυο πλευρών που επήλθε το 2018 ( παρά τα αναπόφευκτα λάθη που έγιναν στη διαδρομή ) αποτέλεσε την αφετηριακή καταβολή   της αγωνιστικής και γενικότερης αναγέννησης της δημοφιλέστερης ομάδας του τόπου. Η Ομόνοια άφησε πίσω της τα πέτρινα χρόνια (τα αξέχαστα) και προχώρησε ξανά στον ίσιο δρόμο.

Μην παραξενεύστε με τη λέξη «αξέχαστα» γιατί δεν γράφεται με τη σημασία που μάλλον νομίσατε. Όσο μεγάλο και αν είναι το βάρος   των πέτρινων χρόνων, ασήκωτο δεν θα γίνει ποτέ. Γιατί έγινε εφόδιο και μόνιμη υπενθύμιση στη συνείδηση αυτών που τα έζησαν να μην ξεχάσουν. Άλλωστε αυτό υπαγορεύει η οπαδική κουλτούρα του Ομονοιάτη. Υπαγορεύει αίσθημα ντροπής για αυτόν η καταγραφή αυτών των χρόνων στην ιστορία της ομάδας.

Αν τα δυο μέρη δεν έφθαναν σε συμφωνία, το πιθανότερο είναι ότι εκεί θα κατέληγε πάλι η ομάδα (αργά η γρήγορα).

Τώρα όλοι στο «τριφύλλι» απαλλαγμένοι από το άγχος βλέπουν απρόσκοπτα μπροστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση