ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Σενάριο επιστημονικής φαντασίας

Ο Γιάννης Αναστασίου παρουσιάζεται κατώτερος των περιστάσεων

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Το μεγαλύτερο αγωνιστικό διασυρμό γνώρισε χθες η Ομόνοια κατά τη φετινή σεζόν. Ένα ασπόνδυλο σύνολο, αποτελούμενο από άτομα που ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο, ταπεινώθηκαν από τη Νέα Σαλαμίνα, που μετά το πέμπτο γκολ πάτησε φρένο.

Μέσα από αυτή την ταπείνωση βγαίνει και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου και επιδίδεται σε μια επίδειξη συμπεριφοράς… «αλλού για αλλού», δείχνοντας και στον διαθέτοντα τα αποθέματα αφέλειας όλου του πληθυσμού στον πλανήτη, ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων που απαιτούνται για να κάθεται στον πάγκο αυτής της τεράστιας ομάδας.

Για τα δικά μας εννοείται δεδομένα. Η Ομόνοια θέλει τη νέα χρονιά να κάνει νέα αρχή. Με το συγκεκριμένο προπονητή και ειδικά τη συμπεριφορά που είδαμε χθες-γιατί υπάρχουν και άλλα που δε θέλουμε να ανοίξουμε τώρα- η νέα αρχή, μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας μοιάζει. Δυστυχώς.

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Η παρουσία του συγκεκριμένου προπονητή στον πάγκο, με βάση τα επί εποχής του πεπραγμένα δεν δίνει καμία, μα καμία προοπτική στην ταλαιπωρημένη Ομόνοια που χρόνια τώρα προσπαθεί να ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη. Ένας προπονητής ανακόλουθος στις πράξεις του και αντιφατικός στις δηλώσεις του, δεν παρέχει κανένα εχέγγυο για μια νέα καλή αρχή.

Οποίος διαφωνεί επί τούτου, μάλλον ζει εκτός πραγματικότητας. Είναι λυπηρό για την Ομόνοια το ότι τα πράγματα δείχνουν ξανά μαύρα και άραχνα, αλλά αυτό λέει η πραγματικότητα. Η πορεία που πρέπει να χαραχθεί είναι μονόδρομος. Γιατί αν δεν παρθούν αποφάσεις για διόρθωση πορείας, τότε έρχονται συντόμως και άλλα σενάρια τρόμου για τους Ομονοιάτες.

ΥΓ: Οι χαρακτηρισμόι κατα δημοσιογράφων θα παραμείνουν για την ώρα ασχολίαστοι. Μια... σταλιά τόπος είμαστε άλλωστε και θα έπρεπε να το είχατε ήδη  αντιληφθεί αυτό κύριε Αναστασίου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X