ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Δίκαιη και ισορροπημένη συμφωνία

Αυτό είναι το ζητούμενο για τους «πράσινους»

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Και  ενώ η Ομόνοια  κατάφερε επί τέλους να κερδίσει αγώνα  μετά από έξι συνεχείς ήττες και να  κάνει τον κόσμο της να αισθανθεί  κάπως καλύτερα έρχεται αίφνης -για τους πολλούς-  στην εκπομπή  TOTAL GREEN ο πρόεδρος της Ομόνοιας  Σταύρος Παπασταύρου  και αμολά  τη βόμβα. (Το timing  του προέδρου ασφαλώς και ήταν ατυχέστατο).

Τα πάντα  που αφορούν  το γήπεδο  και το αθλητικό  κέντρο «παγώνουν» αν δεν  υπογραφεί νέα συμφωνία  μεταξύ εταιρείας σωματείου που να  περιλαμβάνει ένα συνεταιρισμό  με παράλληλη  προσφορά  στο σωματείο 10% στις μετοχές της εταιρείας και 10% μετοχές στο γήπεδο που θα  κτιστεί.  Πρόσθεσε ότι θέλει να νιώθει και αυτός εξασφαλισμένος καταλήγοντας με το ότι  η πρόθεση του ανεξαρτήτως εξελίξεων είναι να τηρήσει τα συμφωνηθέντα. Αυτά, ως γενικό περιεχόμενο, κρίνονται λογικά. 

Η τελική γραπτή πρόταση  που είναι  στα χέρια των ανθρώπων του σωματείου είναι ασφαλώς πιο  κατατοπιστική  από αυτά που ανέφερε ο Πρόεδρος.  Θυμίζουμε  ότι η πρόταση έχει απορριφθεί από το σωματείο.

Το ΔΣ  του σωματείου συνήλθε χθες και εξέδωσε  ανακοίνωση  με  ουσιαστικό  και ….εποικοδομητικό περιεχόμενο.   Ενδεικτικό  είναι  το πιο κάτω απόσπασμα:   «Το ενδιαφέρον του κ. Παπασταύρου να επενδύσει περαιτέρω στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ευπρόσδεκτο και αντανακλά την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Αντικρίζουμε αυτό το ενδιαφέρον με θετικό και εποικοδομητικό πνεύμα». Η επισήμανση  ότι δεν πρόκειται να  γίνει διαπραγμάτευση δημόσια,  θεωρείται  αυτονόητη. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται το ιδιοκτησιακό θέμα στους «πράσινους» και προφανώς  ούτε και η τελευταία.  Ο κόσμος  ενοχλείται και απογοητεύεται  με αυτά τα  γεγονότα  που δυστυχώς   συμβαίνουν  με συχνότητα  γιατί θέλει την ομάδα του ήρεμη και απερίσπαστη  να αγωνίζεται και να κυνηγά τους στόχους της.

Η μέχρι τώρα συνεργασία εταιρείας και σωματείου δεν ήταν τέλεια, αλλά ήταν αρκετά ικανοποιητική και αποδοτική παρά τα κάποια φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα. 

Ας εγκύψουν όλοι  στο θέμα που δημιουργήθηκε και ας προσπαθήσουν  για την άρση των  διαφωνιών  που έχουν προκύψει έτσι ώστε να  καταλήξουν σε μια συμφωνία δίκαιη για όλους  και αρμόζουσα στην ιστορία και το μέγεθος της Ομόνοιας.  Η ανακοίνωση του ΔΣ  του  σωματείου θαρρώ ότι  δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το αν οι ...σωματειακοί επιθυμούν την παραμονή του Σταύρου Παπασταύρου στην Ομόνοια ή όχι. Οι δηλώσεις του Σταύρου Παπασταύρου δείχνουν στην ίδια κατεύθυνση. Δείχνουν…

Το θέμα είναι να βρεθεί η λύση. Αλλιώς … ας μην το μην το γράψω καλύτερα.

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση