ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
23 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Ομόνοια: Υπάρχει άλλη απορία;

Ο Σταύρος Παπασταύρου απάντησε χθες βράδυ σε σωρεία ερωτήσεων

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Παρακολουθώντας κανείς χθες την τηλεοπτική εμφάνιση του Σταύρου Παπασταύρου στην εκπομπή Total Green που προβλήθηκε από  το επίσημο τηλεοπτικό κανάλι της Ομόνοιας δεν διαπίστωσε κάτι νεώτερο όσον αφορά εξελίξεις, αλλά (πρέπει να) εμπέδωσε κάποια πράγματα σε σχέση με φήμες που αιωρούνταν κατά το τελευταίο διάστημα.

Οι ερωτήσεις υποβλήθηκαν στον Πρόεδρο απευθείας από τον κόσμο και οι παρουσιαστές της εκπομπής, Κώστας Βασιλείου και Γιώργος Σαζείδης τις απηύθυναν σε αυτόν. Πραγματικός καταιγισμός… Σε κατάσταση άμεσης επικοινωνίας με το λαό. 

Είπε ότι η Ομόνοια όχι μόνο θα συνεχίσει να επενδύει στις Ακαδημίες της αλλά θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη παραπάνω

Το μπάτζετ της Ομόνοιας είναι πιο ψηλό από πέρσι. Το ακριβές ποσό, δεν το είπε ο πρόεδρος για ευνόητους λόγους και ασφαλώς δεν θα το αποκαλύψουμε εμείς. Σας λέμε όμως ότι όντως είναι μεγαλύτερο και μάλιστα στο σύνολο του, καθόλου ευκαταφρόνητο.

Υπέρβαση αν χρειαστεί θα γίνει στο μπάτζετ των μετεγγραφών Ιανουαρίου. Αναφέρθηκε μάλιστα ότι υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι στο στόχαστρο και αν αποκτηθούν, αυτό θα γίνει με υπέρβαση.

Επίσης ο πρόεδρος είπε ότι δεν πρόκειται να φέρει παίκτες στον προπονητή και να του πει να τους βάλει να παίξουν. (Όπως κάνουν κάποιοι άλλοι, λέμε εμείς). Ο Σταύρος Παπασταύρου αποδεικνύει ξανά ότι δεν χαμπαριάζει από νοοτροπίες του Κυπριακού ποδοσφαιρικού …παραγοντόκοσμου.

Έξι μέρες πριν κλείσει η περίοδος των μετεγγραφών και με την ομάδα του να μην έχει κάνει ούτε μια μετεγγραφή(!) δεν βάζει πίεση σε κανένα γιατί απλώς εμπιστεύεται τους συνεργάτες του. Ο κόσμος βέβαια θέλει μετεγγραφές γιατί νοιώθει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Όμως …αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει ο πρόεδρος.

Η ομάδα βρίσκεται σε μια θέση ανεπιθύμητη βγάζοντας μια εικόνα που δεν αρέσει σε κανένα και υπάρχουν λόγοι γιαυτό, αλλά η προσπάθεια είναι «να το γυρίσει».

Είπε ότι η Ομόνοια, όχι μόνο θα συνεχίσει να επενδύει στις Ακαδημίες της, αλλά θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη παραπάνω από όσα έχουν ήδη γίνει. Πάντως η δουλειά στις Ακαδημίες αποτέλεσε από την αρχή πολύ σημαντική πτυχή στην προσπάθεια που γίνεται. Ηδη απέδωσε τους πρώτους καρπούς με τη μετεγγραφή του Μαρίνου Τζιωνή.

Ο Πρόεδρος εξήγησε ότι δεν βλέπει την εμπλοκή του στην Ομόνοια σαν επιχείρηση – υποβλήθηκε ερώτηση για το γιατί συνεχίζει να είναι παρών παρά το ότι είναι 18 εκατομμύρια «από κάτω» όπως ο ίδιος είπε- αλλά σαν  κάτι που αποφάσισε και ευτυχώς έχει την οικονομική ευχέρεια να συνεχίσει να το κάνει.

Σε ερώτηση δε για το αν σκέφτεται να φύγει από την Ομόνοια απάντησε: «Δεν έχω σχέδια να φύγω από την Ομόνοια. Σήμερα».

Όσοι ακόμη δεν κατάλαβαν, ας ρωτήσουν εκείνους που κατάλαβαν.

ΥΓ: Ούτε για το Νεόφυτο Λάρκου, είπε κάτι,  ούτε για το Λεωνίδα Παπαδάκη. Πολύ φυσιολογικό. Άλλωστε το στοιχειώδες τακτ αυτό επιβάλλει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση