ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Βγήκε ξανά ήλιος!

Οι δυο τεράστιες νίκες άλλαξαν το κλίμα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Και τι δεν λέχθηκε μετά το ματς με τον Ερμή. Ακούσαμε για τον …άσχετο Χένινγκ Μπεργκ, για την ομάδα που δεν… μπορεί και χάνει το τρένο του τίτλου, για την ομάδα που πήγε στους ομίλους του Γουρόπα Λινγκ χωρίς να το … περιμένει ή επιδιώξει –άρα, ήλθε περίπου τυχαία η πρόκριση και όχι γιατί το άξιζε- και ότι άλλο αρλουμποειδές μπορεί να φανταστεί το ανθρώπινο μυαλό.

Για να είμαστε όμως σωστοί και να καταθέτουμε σφαιρικά τα πράγματα, δεν ήταν μόνο αυτά τα λεχθέντα ή γραφέντα.

Υπήρξε και σωστή και τεκμηριωμένη κριτική για επιλογές του Νορβηγού κόουτς για την ενδεκάδα και για τις αστοχίες στο σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Και όντως -με βάση το τι απέδειξε η ίδια η ζωή- έτσι είναι τα πράγματα

Οι μηδενισμοί και οι παντός είδους υπερβολές από όλους αυτούς τους ρηχούς στη σκέψη, (και όχι μόνο), που κάνουν  και θα κάνουν κριτική, αιωνίως παρορμητικά, αποσπασματικά, ατεκμηρίωτα και επιπόλαια, όπως βέβαια και η εποικοδομητική κριτική, προήλθε από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα με υποδεέστερους αντίπαλους (αντίπαλους στους οποίους έδωσε το δικαίωμα να κερδίσουν ανέλπιστους βαθμούς η ίδια η Ομόνοια). Τις τρεις ισοπαλίες και τις δυο ήττες με ΕΝΠ, Ολυμπιακό, Δόξα, Νέα Σαλαμίνα, Ερμή. Αχαρακτήριστο γεγονός για την Ομόνοια. Με τη συννεφιά να έρχεται και να σκεπάζει τα πάντα.

Όμως ο ψύχραιμος μέσος παρατηρητής- Ομονοιάτης ή μη- δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτή είναι η Ομόνοια. Και όντως -με βάση το τι απέδειξε η ίδια η ζωή- η Ομόνοια δεν ήταν αυτή. 

Την περασμένη Πέμπτη, με μια μεγαλειώδη εμφάνιση που στο πρώτο εικοσάλεπτο άγγιξε το τέλειο, με τους μικρούς να βγάζουν φωτιές, κερδίζει τον έχοντα μέγα κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς, Δικέφαλο του Βορρά, σημειώσασα στην πρώτη της νίκη σε Ευρωπαϊκό όμιλο και χθες ρίχνει τρία γκολ στο ΑΠΟΕΛ σε μια επίδειξη δύναμης και ανωτερότητας.

Οι χιλιάδες «πράσινοι» οπαδοί άρχισαν και πάλι να ονειρεύονται μεγαλεία και τίτλους.

Βγήκε ξανά ήλιος!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση