ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τώρα μιλούν σωστά

Τοποθετήσεις ανάλογες της ιστορίας και της φανέλας

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Είμαι πολύ καλά στην Ομόνοια και θέλω να πετύχω μεγάλα πράγματα με την ομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, όμως λέω ότι η σκέψη μου τώρα είναι μόνο σε αυτήν την ομάδα. Νιώθω ότι έχουμε πιθανότητες να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Πρέπει να έχουμε στόχους για τη νέα χρονιά και ο δικός μου προσωπικός στόχος είναι να γίνω πρωταθλητής, να κατακτήσω και το κύπελλο και θα ήθελα να παίξω και στην Ευρώπη». Απόσπασμα από πρόσφατη συνέντευξη του Ανταμ Λανγκ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Μίκαελ Λούφτνερ είπε περίπου τα ίδια. Αναφέρθηκε σε κυνήγι στόχων και μίλησε ειδικά για είσοδο σε ‘ομιλο Ευρωπαικής διοργάνωσης. Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεοφερμένος ο Κικο είπε ότι ήλθε στην Ομόνοια γιατί του αρέσουν οι προκλήσεις. Μιλησε για πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Για Ευρωπαϊκούς όμιλους μίλησε και ο Γιάννης Κούσουλος σε δικές του δηλώσεις. Αν το ψάξουμε το πράγμα λίγο περισσότερο όλοι οι παίκτες της Ομόνοιας αυτήν την περιοδο μιλούν με το ίδιο πνεύμα.

Πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη του στη Cable net ο πρόεδρος της εταιρείας Σταύρος Παπασταύρου είπε ότι για τη νέα χρονιά υπάρχει μόνο το πρωτάθλημα.

Προχθές στην Πάφο ο Χένινγκ Μπεργκ έκανε ΤΟ ροτέισον για να έχει την ομάδα του σε όσο το δυνατό καλύτερη κατάσταση για να πάει να πάρει την πρόκριση επί της Λέγκια μέσα στη Βαρσοβία.

Είτε πετύχει την πρόκριση, είτε όχι με αυτό που κάνει, καλλιεργεί τη νοοτροπία των υψηλών βλέψεων που πρέπει να διακατέχει τον κάθε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε κάθε μεγάλη ομάδα.

Θυμάστε πέρυσι τι γινόταν. Κέρδιζε η ομάδα την ΑΕΛ στο Τσιρειο μετά από εκπληκτική εμφάνιση στο τελευταίο, όπως αποδείχτηκε ματς του πρωταθλήματος και ο Χένινγκ Μπεργκ δεν μιλούσε για πρωτάθλημα!

Τέτοια στάση. Τη στιγμή μάλιστα που όλοι, ή τουλάχιστον η πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου έβλεπε από τα πρώτα οκτώ-δέκα ματς (και πολλά λέω) ότι η Ομόνοια ήταν ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ παρουσίαζε παράλληλα το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο του πρωταθλήματος.

Επικοινωνιακή (;) πολιτική εσωστρέφειας και αυτουποβιβασμού που σαφώς και δεν ταυτίζεται με την ιστορία και τη φανέλα του σωματείου και βεβαίως δεν οδηγεί πουθενά.

Στρουθοκαμηλισμοί, υπεκφυγές και νερόβραστες τοποθετήσεις δίκην μικρομεσαίων του στυλ… «βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά», δεν υπάρχουν.

Τώρα μιλούν σωστά. «Now they are talking», που λένε και οι Αγγλοι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ