ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Τοποθέτηση και προεκτάσεις

Αυτό που είπε ο Σταύρος Παπασταύρου στην τηλεδιάσκεψη δείχνει περισσότερα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης σε δηλώσεις του για το θέμα μισθοδοσίας των παικτών αποκάλυψε την τοποθέτηση του προέδρου της Ομόνοιας Σταύρου Παπασταύρου στην τηλεδιάσκεψη που έγινε πριν από λίγες μέρες.

Τοποθέτηση που τον βρίσκει σύμφωνο: «Για να βρούμε μια λύση πρέπει να φύγουμε όλοι δυσαρεστημένοι». Αν φύγει κάποιος ευχαριστημένος σημαίνει δεν είναι καλή η λύση. Είναι λίγο παράξενο αλλά πρέπει να βρούμε μια λύση για να επιβιώσουμε».

Πτυχή που έχει συμβάλει στο να βρίσκεται η ομάδα μετά από 23 αγώνες στην πρώτη θέση του πίνακα.

O Σταύρος Παπασταύρου απευθυνόμενος σε όλα τα σωματεία λέει, «ότι πρέπει όλοι να δουν και κατ’επέκταση να δεχθούν την αλήθεια. Ότι δηλαδή μέσα σε τέτοιες πρωτοφανείς συνθήκες όποια λύση κι αν βρεθεί σχετικά με το πρωτάθλημα, δεν είναι δυνατόν να ικανοποιήσει άπαντες. Ολοι θα βγουν αγωνιστικά και κυρίως οικονομικά ζημιωμένοι».

Τοποθέτηση ουσίας, ρεαλισμού και σοβαρότητας. Ούτε νερόβραστη, ούτε συμφεροντολογική.

 Η θέση του προέδρου της Ομόνοιας είναι τεραγωνικά σωστή και αποτελεί πτυχή της σοβαρότητας με την οποία διοικείται η ομάδα.

Πτυχή που έχει συμβάλει στο να βρίσκεται η ομάδα μετά από 23 αγώνες στην πρώτη θέση του πίνακα.

Η Ομόνοια αποτελεί αποδεδειγμένα ένα σοβαρό οργανισμό. Φτιάχτηκε το οικονομικό, υπάρχει μια σταθερή διοίκηση, συνεπής στις υποχρεώσεις της προς όλους όσους εργοδοτουνται από αυτήν, γεγονός που διατηρεί ηρεμία.

Το πάθημα έγινε μάθημα και επιλέγηκαν το καλοκαίρι τα κατάλληλα άτομα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κτίστηκε σχεδόν εκ θεμελίων ένα ωραίο οικοδόμημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X